معرفی ده انیمه که در آن فرهنگ ژاپن به زیبایی به تصویر کشیده شده است!
1%
  • 0/10

معرفی ده انیمه که در آن فرهنگ ژاپن به زیبایی به تصویر کشیده شده است!

دنیای زیبای ژاپن در انیمه‌ها!

معرفی ده انیمه که در آن فرهنگ ژاپن به زیبایی به تصویر کشیده شده است! ۳ ۱۰ مهر ۱۴۰۲ انیمه کپی لینک

این سریال‌ها تاریخ و فرهنگ ژاپن را به درستی به تصویر می‌کشند که با بازی‌های سنتی، ورزش‌ها و حتی شکل‌های متمایز داستان‌سرایی آن تعریف می‌شود. اکثر طرفداران انیمه در نهایت به فرهنگ ژاپن هم علاقه مند می‌شوند.

انیمه تا حد زیادی بر اساس خواسته ها و انتظارات طرفداران ژاپنی است که منجر به ایجاد یک نوع سرگرمی متمایز می‌شود که در عین حال نمایانگر دیدگاه‌ها و محیط اجتماعی سازنده خود است.  در حالی که بسیاری از سریال‌های انیمه خود را به امور روزمره نمی پردازند، در عوض با استفاده از ماوراء طبیعی، خارق العاده یا علمی تخیلی، امکانات رسانه را بررسی می کنند؛ با این حال، نمایش‌هایی نیز وجود دارد که از علاقه سازندگانشان به کشور مادری‌شان ساخته شده‌اند، که زیبایی سنت‌های خاص ژاپنی و بخش‌هایی از فرهنگ را برجسته می‌کنند و اینها را به جهانیان ارائه می‌دهند. در این مقاله ما سعی داریم که به معرفی ده انیمه که در آن فرهنگ ژاپن به درستی به تصویر کشیده شده است بپردازیم، پس با ما همراه باشید:

۱۰. Kono Oto Tomare!: Sounds of Life

انیمه Kono Oto Tomare!: Sounds of Life حول یک باشگاه کوتو می چرخد که به دلیل کمبود اعضا با خطر انحلال مواجه است. با این حال، زمانی که چیکا کودو متخلف به طور ناگهانی تمایل خود را برای پیوستن به باشگاه اعلام می‌کند، همه چیز به سمت بهتر شدن تغییر می‌کند، زیرا می‌خواهد پدربزرگ مرحومش را بهتر درک کند. در نهایت، اعضای بیشتری ملحق می‌شوند و با اشتیاق به موسیقی سنتی کوتو متحد می‌شوند و به دنبال تسلط بر هنر سازهای زهی ژاپنی هستند. در حالی که تمرکز این انیمه بر موسیقی سنتی ژاپنی و فرهنگ ژاپن آن را در این لیست قرار می دهد، انیمه Kono Oto Tomare!: Sounds of Life همچنین دارای مضامین قوی دوستی و پشتکار است.

۹. Chihayafuru

تاکید انیمه Chihayafuru بر کاروتا، یک بازی رقابتی ژاپنی است که در آن بازیکنان باید به سرعت کارت‌هایی را بر اساس شعر کلاسیک ژاپنی شناسایی و ادعا کنند. داستان سه قهرمان و دوست دوران کودکی را دنبال می کند: آراتا، بازیکن با استعداد کاروتا، چیهایا که با بازی معرفی می شود و از آراتا الهام می گیرد، و تایچی که در طول سریال به تدریج عاشق بازی می شود. علاوه بر کاوش در اشتیاق آنها به کاروتا و سفرهای رقابتی انفرادی، این نمایش همچنین برای نمایش شخصیت‌های خوش‌نویسی و مضامین دوستی و عزم به خوبی مورد توجه قرار می‌گیرد. در حالی که به احتمال زیاد می توان گفت که تعداد کمی از بینندگان قبلاً از کاروتا مطلع بودند، هیچ کس احتمالاً نمی تواند شاهد این داستان باشد بدون اینکه از بازی قدردانی کند.

۸. Those Snow White Notes

انیمه Those Snow White Notes به لطف تأکید بر موسیقی سنتی ژاپنی و میراث فرهنگی و تمرکز بر shamisen، یک ساز زهی خاص ژاپنی، جایگاه خود را در این فهرست به دست آورده است. این نمایش ستسو ساوامورا را دنبال می‌کند که با وجود احترام عمیقی برای ساز، در یافتن صدای شخصی خود هنگام نواختن آن مشکل دارد. با این حال، وقتی ستسو با افراد بیشتری از جمله اعضای باشگاه که هنر شامیسن را از او می‌آموزند، ملاقات می‌کند و با آنها ارتباط برقرار می‌کند، ستسو شروع به درک قدرت موسیقی و فرهنگ ژاپن می‌کند.

۷. Barakamon

انیمه Barakamon شخصیت اصلی داستان، سیشو هاندا، یک خوشنویس خوش خلق و با استعداد را دنبال می کند که پس از واکنش نامناسب به نقد هنرش، توسط پدرش به جزایر گوتو فرستاده می شود. در حالی که زمان دوری از زندگی راحتش در توکیو قرار است برای خود اندیشی استفاده شود، سیشو به سرعت متوجه می شود که لحظات آرامش زمانی که توسط همسایگان کنجکاو و کودکان پرانرژی احاطه شده باشد، به سختی به دست می آید. باراکامون فقط یک نمایش زیبا از هنر خوشنویسی و زندگی جزیره ای روستایی ژاپن نیست، بلکه یک داستان الهام بخش در مورد اهمیت یافتن مکان و ارتباط با دیگران است.

۶. Tsurune: Kazemai High School Kyudo Club

انیمه Tsurune: Kazemai High School Kyudo Club حول محور kyudo هنر رزمی ژاپنی تیراندازی با کمان می چرخد. داستان داستان میناتو نارومیا را دنبال می‌کند که پس از اولین بار شنیدن «تسورونه» – صدایی که با رها شدن یک تیر توسط سیم کمان ایجاد می‌شود، عاشق kyudo شد. این نمایش بر روی میناتو و باشگاه kyudo تمرکز دارد که به دنبال یادگیری و تمرین این ورزش با هم هستند و همچنین در مسابقات منطقه ای رقابت می کنند و مبارزات و آرزوهای خود را در این روند به رخ می‌کشند. در مورد kyudo نشان داده شده است که این ورزش زیبا و برازنده است، در حالی که تسلط بر آن سخت است و به نظم و تمرکز کامل نیاز دارد.

۵. March Comes In Like a Lion

انیمه March Comes In Like a Lion داستان Rei Kiriyama را دنبال می کند، یک بازیکن حرفه ای شوگی ۱۷ ساله که به نظر می رسد با همه چیز غیر از بازی استراتژی ژاپنی روی تخته، تحت تاثیر گذشته آسیب زا خود مشکل دارد. علیرغم ناتوانی در برقراری ارتباط با دیگران، او موفق می شود با سه خواهر کاواموتو ارتباط برقرار کند که بزرگ ترین آنها مصمم است از او مراقبت کند و به او کمک کند تا بیشتر با او آشنا شود. ارتباط این نمایش با فرهنگ ژاپنی تنها به شوگی محدود نمی شود، زیرا پدربزرگ خواهران کاواموتو که با آنها زندگی می کنند، یک مغازه شیرینی پزی سنتی ژاپنی را نیز اداره می کند. علاوه بر این، این یک داستان واقعاً قدرتمند و اصلی از رستگاری و کشف خود است.

۴. Hanayamata

انیمه هانیاماتا داستان نارو سکیا، دختری ترسو را دنبال می کند که منتظر فرصتی است تا بیشتر شبیه شاهزاده خانم های جادویی شود که تحسینش می کنند. او با چیزی برخورد می‌کند که معتقد است یک پری است، بعداً یاد می‌گیرد که «پری» فقط یک دانش‌آموز انتقالی است، Hana N. Fountainstand، که تحسین عمیقی برای یوساکوی، یک رقص سنتی ژاپنی دارد.آنها با هم یک باشگاه یوساکوی راه اندازی می کنند و مهارت های رقص خود را بهبود می بخشند و در این روند اعتماد به نفس خود را به دست می آورند. هانایاماتا نه تنها یوساکوی را به زیبایی به مخاطبانش ارائه می کند، بلکه با موفقیت سفر افرادی را که سخت برای دنبال کردن اشتیاق خود تلاش می کنند، غلبه بر موانع و رشد در این فرآیند به تصویر می کشد.

۳. Hanasaku Iroha: Blossoms for Tomorrow

پس از اینکه مادرش تصمیم می گیرد با نامزدش فرار کند، اوهانا ماتسومائه ناگهان مجبور می شود از توکیو به روستاهای ژاپن نقل مکان کند و در مسافرخانه مادربزرگش زندگی و کار کند. اگرچه برقراری تعادل بین مدرسه و کار، کار آسانی نیست، اما اوهانا در نهایت هم شادی و هم فرصت‌هایی برای رشد در کارش پیدا می‌کند، زیرا با همکاران و مهمانانش تعامل می‌کند، که همگی داستان‌ها و مبارزات خاص خود را دارند. Hanasaku Iroha: Blossoms for Tomorrow علاوه بر کاوش ماهرانه مضامین رشد و خودیابی، همچنین توانسته زندگی کاری یک مسافرخانه سنتی ژاپنی در چشمه های آب گرم را که در حومه شهر آرام قرار دارد، به زیبایی به تصویر بکشد.

۲. Showa Genroku Rakugo Shinju

همانطور که از نامش پیداست، Showa Genroku Rakugo Shinju حول هنر راکوگو، یک شکل سنتی ژاپنی از داستان سرایی کمدی، می چرخد. داستان چندین نسل از اجراکنندگان را دنبال می‌کند که یکی از آنها توسط یاکومو، یک تمرین‌کننده برجسته راکوگو، نمایندگی می‌شود. یوتارو که اخیراً از زندان آزاد شده است، پس از تماشای یکی از اجراهای او و تحت تأثیر قرار گرفتن عمیقاً از آن، درخواست می کند تا شاگرد او شود. در حالی که موتیف‌های درام انیمه معمولی از عشق و جاه‌طلبی نادیده گرفته نمی‌شوند، نمایش تمرکز قابل توجهی بر هنر داستان‌سرایی سنتی، دشواری حفظ و انتقال فرهنگ ژاپن، و مبارزات هنرمندان برای انطباق با جهانی همیشه در حال تغییر دارد.

۱. Hikaru no Go

انیمه Hikaru no Go حول محور بازی استراتژیک Go می چرخد که برخی معتقدند قدیمی ترین بازی رومیزی جهان است. اگرچه صراحتاً منشأ ژاپنی ندارد، اما در این کشور محبوبیت خاصی دارد. این نمایش هیکارو شیندو را دنبال می کند که به طور تصادفی روح استاد باستانی گو، فوجیوارا نو سای را بیدار می کند. علیرغم اینکه در ابتدا هیچ علاقه ای به بازی نداشت، اشتیاق او توسط رقیب و همکلاسی اش آکیرا تویا شعله ور می‌شود. مضامین اشتیاق و رشد ذاتاً وجود دارد، اما استراتژی و روانشناسی پشت مسابقات Go نیز نادیده گرفته نمی شود.

قرار نیست همه سریال‌های انیمه واقع‌گرایانه یا پایه‌ای باشند، زیرا بسیاری از این ویژگی‌ها برای اولویت دادن به تنظیمات خلاقانه و اقدامات پرمخاطره، که قطعاً محاسن خاص خود را دارند، نادیده گرفته شده‌اند. اما گاهی اوقات، سازندگان انیمه تصمیم می‌گیرند یک گام به عقب بردارند و به خود اجازه می‌دهند از تاریخ و فرهنگ ژاپن الهام بگیرند و به دنبال راه‌های جدیدی برای افشای سنت‌های کمتر شناخته شده این کشور برای جهانیان باشند.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

3 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments