آیا شخصیت های اضافی در انیمه های شونن را میشناسید؟
حضور این شخصیتها بیهوده است!
در میان کاراکترهای دوست داشتنی، شخصیت های اضافی در انیمه های شونن نیز وجود دارند، که حضور آنها نقش مهمی در داستان انیمه ندارد.
شخصیت پردازی در دنیای انیمه از انواع مختلفی تشکیل شده است، که این تنوع پذیری تاثیر بسیاری را در جذابیت انیمهها دارد. جدای از شخصیتها، ژانرهای بسیار متنوعی نیز وجود دارد، که طبق هر سلیقهای حداقل یک اثر مسحور کننده، خلق شده است. اما گاهی اوقات حضور برخی عوامل، در صورتی که نقش مهم و تأثیرگذاری در داستان نداشته باشند، غیرقابل تحمل است.
انیمه شونن یکی از پرطرفدارترین سبکهای موجود در انیمه است که مانند سایر آثار، شخصیتهای بسیاری را در خود جای میدهد. اما همانطور که ذکر شد، ممکن است در این آثار نیز عواملی اضافی وجود داشته باشند، که گاهی اوقات باعث میشوند روند داستان حالت خسته کنندهای را طی کند. حال، آیا شخصیت های اضافی در انیمه های شونن را میشناسید؟
۱۰. جوگو یک شخصیت قلدر بود که باید سرنگون میشد
جوگو (Jogo) در فصل اول خود را در میان دیگر شخصیتهای شرور، از جمله؛ هانامی (Hanami)، سوگورو گتو تقلبی (Suguru Geto) و ماهیتو (Mahito)، جای داده بود. از ابتدای حضور او، خود را به عنوان یک شرور خطرناک معرفی کرد که بدون عذاب وجدان هر چیزی را از بین میبرد. با این حال، جوگو به عنوان یکی از شخصیت های اضافی در انیمه های شونن شناخته میشود. چراکه، حضور او در انیمه Jujutsu Kisen تاثیرگذاری خاصی بر روند داستان نداشت و تنها به دلیل جنبه سرگرم کننده خود، در انیمه نقش آفرینی میکرد.
۹. لمون ایروین به اندازه کافی مخاطبان را تحت تاثیر نگذاشت
لمون ایروین (Lemon Irvine) پتانسیل تبدیل شدن به بهترین دختر در انیمه Mashle: Magic and Muscles را داشت، اما متاسفانه به طرز قابل قبولی روی شخصیت پردازی او تمرکز نشده است. لمون به عنوان تنها شخصیت مونث در تیم ماشل حضور دارد. دقت به داستان لمون، تنها به هدر دادن زمان منجر میشود، و همانطور که مانگا خوانها در جریاناند، شخصیت او پیشرفتی نخواهد کرد. با این وجود، کاراکتر لمون ایروین جزوی از جمع شخصیت های اضافی در انیمه های شونن محسوب میشود.
۸. هپی یک شخصیت بیمصرف بود
برخی از انیمههای شونن، شخصیتهای حیوانی را در خود جای دادهاند، مانند پیکاچو (Pikachu) در انیمه زیبای Pokémon. اما انیمه Fairy Tail در انجام این کار با یک شکست مواجه شد. این انیمه با معرفی هپی (Happy) یک گربه آبی رنگ، به هیچ عنوان قابل مقایسه با پیکاچو نیست. در حالی که طراحی این شخصیت جنبه سرگرم کننده داشت، اما نتیجه آن با بازخورد منفی مخاطبان نسبت به او مواجه شد. پس حضور این کاراکتر در لیست شخصیت های اضافی در انیمه های شونن انتخابی بعید نیست.
۷. باگی دلقک شخصیتی سرگرم کننده بود اما در نهایت به یک شوخی تبدیل شد
باگی دلقک (Buggy the Clown) در انیمه One Piece به عنوان اولین شروری که کاربر میوه شیطانی است، مقابل شخصیت اصلی داستان، مانکی دی. لوفی (Monkey D. Luffy) ایستاد. باگی یک شخصیت بیمصرف محسوب میشود، چراکه تنها راز موفقیت او خوش شانسی است، و از هیچ قابلیت و استعداد دیگری بهرهمند نیست. او طبق شانس خوب خود، خدمهای جدید را جمعآوری کرد، امپراطور دریا شد و کراس گیلد را تشکیل داد. باگی موفق به جذب تعدادی از طرفداران به خود شده است، اما همچنان به عنوان یکی از شخصیت های اضافی در انیمه های شونن شناخته میشود.
۶. کن هرگز قرار نبود به یک طلسم بزرگ شونن تبدیل شود
مانند شخصیت هپی، کن (Kon) در انیمه Bleach نیز وظیفه سرگرم کردن مخاطبان به عنوان یک شخصیت بامزه را داشت، اما با شکست مواجه شد. در ابتدای حضور این شخصیت در انیمه، مخاطبان با حضور او مشکلی نداشتند، اما رفته رفته حضور کن در انیمه موجب بازخوردهای منفی مخاطبان شد. کن در انیمه Thousand-Year Blood War نیز حضور کوتاهی داشت، اما همچنان به عنوان یکی از شخصیت های اضافی در انیمه های شونن به شمار میآید.
۵. ریوتا سوزوی به صورت دفعات معدودی مثبت عمل کرد
ریوتا سوزوی (Ryota Suzui) هرگز در ایفای نقش خود زیادهروی نکرده است، اما همچنان به عنوان یکی از شخصیت های اضافی در انیمه های شونن شناخته میشود. این شخصیت به عنوان قهرمانی ضعیف شناسایی میشود و انتظارات مخاطبان را زیر و رو میکند. ریوتا هنگامی که قمارهای یومکو (Yumeko) را تماشا میکرد، به اضافی بودن خود پی برد، و به ندرت برای کمک به بازیها میپیوندد. گاهی اوقات نیز به کمک دوستانش میشتابد اما همچنان حضور او در انیمه Kakegurui یک رویداد بیمعنی محسوب میشود.
۴. میسا آمانه به طرز ناخوشایندی طراحی شد و بازخوردهای منفی بسیاری کسب کرد
میسا آمانه (Misa Amane) اغلب به عنوان خسته کنندهترین شخصیت انیمه Death Note مورد تمسخر قرار میگیرد، و مخاطبان از او به عنوان یکی از شخصیت های اضافی در انیمه های شونن یاد میکنند. شخصیت او با عنوان کاراکتر مونث و برجسته انیمه، سازگار نبود و اغلب باعث آزرده خاطر شدن مخاطبان میشد. یک دنده بودن او در عشق ورزیدن به لایت یاگامی (Light Yagami)، شخصیت اول داستان، باعث میشد سر راه برنامههای او قرار گیرد. بنابراین نه تنها لایت بلکه تماشاگران نیز از اعمال و وجود او ناراضی بودند.
۳. راک لی شخصیتی قابل قبول بود، اما آرک مخصوص به او متوقف شد
شخصیت راک لی (Rock Lee) در انیمه Naruto برای اولین بار حین مسابقات چونین، ظاهر شد. او قصد داشت قدرت خود را به رخ ناروتو بکشد، اما حضورش دوام کافی نداشت. پس از مبارزه با گارا (Gaara) به سختی مجروح شد و از دور مسابقات خارج شد. شخصیت راک لی مورد پسند مخاطبان واقع شده است، اما حضور او در داستان، تغییر و تحولی را ایجاد نمیکند. پس به همین سبب، نام این شخصیت را در لیست شخصیت های اضافی در انیمه های شونن قرار میدهیم.
۲. اکسکالیبور شوخی نامناسبی محسوب میشود
اکسکالیبور (Excalibur) یک شخصیت اضافی در انیمه Soul Eater به شمار میآید، و عده بسیاری از تماشاگران معتقدند حضور او انتخابی نامناسب در انیمه محسوب میشود. اکسکالیبور یک سلاح نفرین شده بود که قدرت خود را به رخ دیگران میکشید، و از طرفی شخصیتی غیرقابل تحمل داشت، که باعث میشد مخاطبان از تماشای او پریشان شوند. بدون شک این شخصیت نیز جزوی از شخصیت های اضافی در انیمه های شونن حساب میشود.
۱. زنیتسو آگاتسوما فریاد میزند و باعث آزرده خاطر شدن نزوکو میشود
طرفداران انیمه Demon Slayer به دو دسته تقسیم میشوند؛ دسته اول شخصیت زنیتسو آگاتسوما (Zenitsu Agatsuma) را میپسندند و دسته دوم او را شخصیتی غیرقابل تحمل خطاب میکنند. زنیتسو با هدف شخصیتی پرسروصدا در میان دیگر قهرمانان شیطان کش خلق شده است، در صورتی که طبق نظر مخاطبان این اتفاق امری مهم و مورد نیاز نیست. همچنین، عاشق پیشه بودن این شخصیت نیز به دلایل غیرقابل تحمل بودن او میافزاید. در نهایت، زنیتسو نیز به عنوان آخرین شخصیت در لیست شخصیت های اضافی در انیمه های شونن قرار میگیرد.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید