نکات جدید PT ده سال پس از عرضه آن همچنان مخاطبین را میترساند
رفتارهای عجیب لیزا، تعمدی بوده
به تازگی نکات جدید PT توسط یک هکر کشف شده تا ساخته کنسل شده هیدئو کوجیما ده سال پس از عرضه هنوز لرزه به تن مخاطبین آن بیندازد.
لنس مک دونالد (Lance McDonald) یک هکر و یوتیوبر معروف بوده که شهرت فراوانی به واسطه تلاش خود برای کشف رمز و رازها و نکات جدید PT به دست آورده است. در حقیقت مک دونالد کسی بوده که از طراحی وحشتناک استاکر مانند شخصیت لیزا پرده برداشت که در نتیجه آن متوجه میشدیم هنگام تجربه بازی، لیزا همیشه و همواره پشت سر شما حضور دارد. این یوتیوبر نکات دیگری در رابطه با صحنه حمام آزاردهنده بلااستفاده بازی و همچنین رفتار عجیب و غریب شخصیت لیزا هنگامی که جلوی دوربین قرار ندارد به دست آورده بود. اکنون نیز ده سال پس از انتشار این دموی قابل بازی که برای پروژه Silent Hills منتشر شده بود و در نهایت نیز کنسل شد، مک دونالد اطلاعات شگفتانگیزی را در رابطه با آن به اشتراک گذاشته است.
در پست جدیدی که در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس یا همان توییتر سابق به اشتراک گذاشته، مک دونالد اظهار داشت که مشغول بررسی کد PT بوده تا بتواند لیزا را در “مختصات XYZ دلخواه” اسپاون یا ظاهر کند. در نتیجه این کار، مک دونالد موفق شده تا لیست کاملی از نقاط اسپاون احتمالی لیزا و همچنین منطقی که بازی با استفاده از آن تصمیم میگیرد تا لیزا را ظاهر کند به دست بیاورد.
کاشف به عمل آمد مکانهایی که لیزا در آنها در طول پلیتروی بازی ظاهر میشود کاملا توسط دستورالعملهای دقیقی که درون فایل بازی کدنویسی شده، تعیین میگردد. مک دونالد در این رابطه گفت “هیج زبان اسکریپتی در هیچ بخشی از این موضوع استفاده نشده است. این مسئله دیوانهوار محسوب میشود.”
مک دونالد در گفتگو با نشریه گیمزرادار در خصوص نکات جدید PT این گونه توضیح داد “معمولا طراحی گیمپلی از بخش مهندسی بازی جدا میگردد. به صورت معمول به طراحان پازل یا کمپین ابزارهایی داده میشود که استفاده از آنها آسان است تا بدین ترتیب طراحان بتوانند روی ایدههای گیم دیزاین کار کنند بدون آن که نیاز باشد نگران بخش سخت ماجرا باشند. جایی که ممکن است به صورت اتفاقی روی عملکرد گیمپلی تاثیر گذاشته یا مشکلات عمیقی را درون انجین بازی ایجاد نمایند. مشاهده این مسئله که برای مثال مواردی چون لیزا چه جایی ظاهر میشود، چه چیزی باعث میشود تا ظاهر شود، چگونه تصمیم میگیرد تا چه زمانی حمله کند و غیره که در پایینترین سطح از انجین بازی کد نویسی شده بسیار غافلگیرکننده به شمار میرود.”
در توییت دیگری این هکر مستعد توضیح داد که موتور بازی فاکس انجین (Fox Engine) شرکت کونامی (Konami) که PT براساس آن ساخته شده از زبانهای برنامه نویسی سطح بالا پشتیبانی میکند و دارای سیستمی مشابه با XML به منظور تعیین ویژگیها است. با این حال هیچ کدام از آنها برای پازلها یا مواردی که به لیزا مرتبط میشوند استفاده نشده است. سازندگان بازی همه چیز را به صورت خالق و کامل با زبان برنامه نویسی ++C نوشته و به صورت مستقیم آن را درون انجین بازی کامپایل کردهاند. به نظر میرسد آنها حتی نقاط ظاهر شدن لیزا را درون فایل نقشه بازی تعریف نکردهاند بلکه در عوض فقط یک لیست بزرگ از مختصات XYZ درون ثابتهایی در فایل exe بازی ذخیره شدهاند. بدین ترتیب تمامی رفتارهای عجیب و غریب لیزا به صورت تعمدی و به شکلی پیچیده درون بازی پیادهسازی شدهاند.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید