8 دلیل برای اینکه چرا بازی GTA: San Andreas بهترین جی تی ای تاریخ است
لعنت، ما دوباره میرویم!
سالهاست که بازی GTA: San Andreas – سن آندرس عرضه شده، اما چرا هنوز هم این عنوان طرفداران خاص خود را دارد و بهترین جی تی ای خوانده میشود؟
اگر از طرفداران درجه ۱ سری بازی جی تی ای باشید، هرچند وقت یکبار ممکن است دوباره به سن آندرس بازگردید و همراه با سی جی (CJ)، زندگی را بر شهروندان گرامی منطقههای مختلف آن زهر مار کنید. تعقیب و گریزهای این بازی پس از خرابکاری کردن، به همراه رمزهایی که آن را هیجانانگیزتر میکردند، باعث میشدند تا گیم پلی GTA: San Andreas بیش از اندازه دلچسب باشد.
البته سایر عناوین سری GTA هم هرکدام برای دستهای از طرفداران به همین اندازه (کمتر یا بیشتر) جذاب بوده و خاطراتی را با آنها تجربه کردهاند، اما در این مطلب، قصد داریم تا ۸ دلیل منطقی به شما بدهیم که واقعا چرا بازی GTA: San Andreas توسط اکثر افراد به عنوان بهترین جی تی ای انتخاب میشود.
۸. صداپیشههای اسطورهای!
ناسزا گفتنهای ساموئل ال جکسون (Samuel L. Jackson) را به خاطر دارید؟ اگر اهل فیلمهای اکشن باشید و شخصیت نیک فیوری (Nick Fury) را در دنیای سینمایی مارول بشناسید، حتما با این بازیگر محبوب و معروف آشنایی دارید. حال یک نکته جالب درباره جی تی ای سن آندرس این است که این بازیگر، صداپیشگی شخصیت منفی اصلی بازی، یعنی افسر تمپنی (Officer Tempenny) را انجام داده بود!
۷. داستان فوقالعاده
یکی از ویژگیهای بارز بازی GTA: San Andreas داشتن داستانی هیجانانگیز بود. کارل جانسون (Carl Johnson)، عضو خانوادهای است که در محله گرو استریت (Grove Street) یک گنگ بسیار قدرتمند دارند و از سایر گروههای شهر قویتر هستند، اما روزی او این شهر را ترک میکند و پس از بازگشت، میبیند که همه چیز عوض شده! طوری که گرو استریت دیگر قدرت را سابق را نداشته و پلیسی به نام تمپنی، اوضاع را با فساد کنترل میکند. همچنین در نبود سی جی، مادر او فوت کرده و هنوز معلوم نیست که قاتل آن کیست.
این داستان تنها بخشی از عمق روایتی است که بازی GTA: San Andreas در اختیار شما قرار میدهد. در کنار آن نیز شخصیتپردازی بازی به حدی عالی بوده که هنوز اکثر بازیکنان رایدر (Ryder)، اسموک (Smoke) و سایر کاراکترهای مهم این داستان را به خاطر دارند و جملات آنها برایشان خاطرهانگیز است؛ چیزی که ما را به مورد هشتم برای بهترین بودن این بازی، بین عناوین مختلف سری جی تی ای میرساند.
۶. شخصیتهای به یادماندنی
داستان بازی GTA: San Andreas تنها وقتی کامل در نظر گرفته میشود که شخصیتهای آن را هم به یاد داشته باشید. سطح شخصیتپردازی در این بازی به حدی درجه ۱ است که تقریبا تمامی کاراکترهایی که با آنها ارتباط دارید، تاثیر مثبت یا منفی روی روند داستان خواهند داشت.
همچنین یکی از مهمترین مواردی که در زمینه شخصیتپردازی با این بازی به خوبی رعایت شده، پیشرفت و تغییر آنها، طی اتفاقات داستانی است. بدین ترتیب، شما هر چه داستان طولانی بازی را جلوتر میبرید، رفتار شخصیتها تغییر میکند. از شوخیهای رایدر گرفته تا پیچ داستانی و واقعیتی که درباره اسموک رونمایی میشود، همگی باعث به یاد ماندنی بودن گرو استریت و اعضای آن میشوند.
۵. زیبایی دهه ۹۰ میلادی
سالهای پایانی دهه ۹۰ از بهترین دورانی بودند که در واقعیت و همچنین دنیای گیم از بهترین دورهها در آمریکا بوده است. از طرفی داستان بازی GTA: San Andreas نیز دقیقا در همین دوره روایت میشود و شما را بین گنگسترهای آن دوره رها میکند؛ چیزی که امروزه دیگر وجود ندارد.
شاید به همین دلیل باشد که جهان این بازی نسبت به چیزی که در GTA V میبینیم، خیلی فرق میکند؛ گرچه هر دو در یک شهر هستند. در واقع شاید بهتر است بگوییم دنیای مدرن جی تی ای وی اجازه به تصویر کشیدن داستانی مثل چیزی که سن آندرس دیدیم را نمیدهد.
۴. چیتهای بازی!
در واقع تمامی بازیهای سری جی تی ای برای داشتن چیتهای مختلف معروف هستند، اما در بازی GTA: San Andreas استفاده از این کدهای تقلب خیلی لذتبخش بود! شاید عملا کمتر کسی وجود داشته باشد که بدون زدن چیت داستان بازی را به اتمام رسانده باشد، اما اگر در دسته افرادی هستید که Hesoyam را به خاطر دارد، پس حتما با سن آندرس خاطرات خوبی دارید!
۳. مراحل جذاب و نفسگیر
واقعا مراحل بازی جی تی ای سن آندرس یک سر و گردن از برخی عناوین دیگر در آن دوره و همچنین حال حاضر، بهتر و بالاتر هستند. از فرار کردن پشت موتور همراه با اسموک داخل تونلهای شهر بگیرید، تا زمانی که باید مخفیانه وارد یک محیط خاص شوید و آلبوم موسیقی او جی (OG) را پاک کنید؛ تمامی این مراحل سخت و آسان، باعث میشدند تا جی تی ای سن آندرس ارزش بازی مجدد را داشته باشد.
همچنین جالب است بدانید که برخی از مراحل بازی به حدی سخت بودند که برای رد کردن آنها، زدن چیت هم کارساز نبود! مثل وقتی که باید به وسیله یک پهباد کوچک، ابتدا جلوی دشمنان را بگیرید، سپس آنها را از سطح شهر منفجر کنید، و در نهایت با سوخت کمی که دارید خود را به جایگاه اول برسانید! سختی این مرحله به معذرت خواهی تیم سازنده و عرضه نسخه اصلاحشده برای کنسولهای پلی استیشن 2 منجر شده بود!
۲. سکانسهای جذاب
صحنههای داستانی بخشی از بازیهای سری جی تی ای هستند که بین مراحل یا هنگام شروع آنها پخش میشوند و عنوان سن آندرس هم از این قاعده مستثنی نیست. با این وجود، آیا میتوانید صحنه سفارش غذای معروف بیگ اسموک را فراموش کنید؟
دیالوگهایی که شخصیتهای بازی GTA: San Andreas با یکدیگر در این سکانسها رد و بدل میکردند، به حدی معروف و یه یادماندنی هستند که حتی پس از گذشت ۲۰ سال، هنوز هم با دیدن شخصیت رایدر، جمله «پا بزن آشغال» را به خاطر میآوریم.
۱. محلههای به یاد ماندنی
شهر لوس سانتوس را نمیتوان فراموش کرد؛ بخصوص خیابان گرو استریت و کوچه پس کوچههایی که بین آنها از دست پلیس فرار میکردیم. در واقع بازیهایی که موفق میشوند تا محیط خاصی را در ذهن بازیکنان ماندگار کنند، دارای محبوبیت بیشتری میشوند و بازی GTA: San Andreas از همین قاعده پیروی میکند. با این وجود، جالب است بدانید که جدای از خود بخش شهر لوس سانتوس، سایر منطقههای نقشه این بازی هم خود به اندازه کافی به یادماندنی بودند.
به هر حال همان حس نوستالژی همیشه هنگام تجربه بازی جی تی ای سن آندرس احساس میشود، اما آیا شما هم این عنوان را بهترین بازی در کل سری GTA میدانید؟
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید