راهنمای بازی زولا | آشنایی با زولا پس
چطور به جوایز ارزشمند زولا پس دسترسی پیدا کنیم؟
در وب سایت سرگرمی سعی داریم با انتشار مقالاتی با محوریت زولا، آشنایی کاربران با بخشهای مختلف آن را افزایش دهیم. این قسمت، روی زولا پس تمرکز دارد.
با گسترش بازیهای رایگان یا به اصطلاح Free-to-Play طی سالهای گذشته، استفاده از سیستمی تحت عنوان بتل پس (Battle Pass) برای کسب درآمد گسترش یافته است. این سیستم شامل ماموریتها و چالشهایی میشود که کاربر میتواند با انجام آنها به آیتمهای جذابی مانند پوسته برای شخصیت، پوسته برای سلاح و دیگر موارد تزئینی دست یابد. استودیوها معمولا دو نوع بتل پس در بازی خود قرار میدهند: رایگان و پولی. بتل پس رایگان نه تنها آیتمهای کمتری را شامل میشود، بلکه آیتمهایش چندان جذاب و ارزشمند نیستند. در مقابل، بتل پس پولی قرار میگیرد که آیتمهای ارزشمند و جذاب زیادی را در خود جای میدهد.
سیستم Compendium که در جریان مسابقات The International 2013 در بازی Dota 2 مورد استفاده قرار گرفته بود را میتوان اولین سیستم اهدای جایزهای دانست که به بتل پسهای امروزی شباهت زیادی دارد. علاقهمندان میتوانستند Compendium را خریداری کرده و سپس از طریق آن به محتویات داخل بازی دسترسی پیدا کنند. ولو که از بازخوردهای دریافتی نسبت به این سیستم اهدای جایزه رضایت داشت، در سال ۲۰۱۵ میلادی سیستم مشابهی را در Team Fortress 2 پیاده کرد. اگرچه کاربران از وجود چنین سیستمی رضایت داشتند اما عرضهی Fortnite Battle Royale در سال ۲۰۱۸ باعث شد تا بتل پس به مفهومی مرسوم در میان بازیهای رایگان تبدیل شود. البته نام این سیستم در بازیهای مختلف فرق میکند. برای مثال، کاربران PlayerUnknown’s Battlegrounds بتل پس را با نام «سروایول پس» میشناسند.
زولا، یک بازی اکشن اول شخص و آنلاین است که در سال ۱۳۹۵ در اختیار کاربران ایرانی قرار گرفته است. محصول مشترک مدبایت گیمز و سورنا گیمز محتویات بسیاری را در خود جای داده اما دسترسی به آن کاملا رایگان و بدون هزینه است. با در نظر گرفتن چنینی موضوعی، نباید از وجود بتل پس در آن تعجب کرد. البته بتل پس این بازی پرطرفدار با نام زولا پس شناخته میشود. در ادامهی مطلب قرار است به معرفی دقیق تمامی بخشهای این سیستم اهدای جایزه بپردازیم.
برای دسترسی به زولا پس در ابتدا باید وارد یکی از سرورها شوید. هیچ فرقی نداشته و مطابق با سلیقهی خود میتوانید یکی از سرورهای رقابتی، عمومی یا گروهی را انتخاب کنید. پس از آن، در نوار بالا یک گزینهی طلایی رنگ تحت عنوان «زولا پس» ظاهر میشود. با کلیک روی آن، وارد محیط جدیدی میشوید. این محیط به سه بخش تقسیم شده است. در بخش بالایی، تبهای زولا پس یعنی ماموریتها، قراردادها، فروشگاه فصلی و سوالات متداول را میبینیم. در بخش سمت راست، نام کاربری، تعداد زولا پوینتها، تعداد زولا گلدها، رده، تعداد ستارهها، خرید ستاره و خرید زولا پس قابل مشاهده است. همچنین اگر دقت کنید، متوجه میشوید که در بالای نام کاربری یک تاریخ حک شده است. برای مثال، در تصویری که ما تهیه کردیم، تاریخ ۲۷ مرداد نوشته شده است. با فرا رسیدن این تاریخ، بتل پس به پایان رسیده و کاربر دیگر قادر نخواهد بود با انجام ماموریتها و چالشها به آیتمها دسترسی داشته باشد. در چنین شرایطی، باید صبر کند تا فصل جدید بتل پس منتشر شود.
در قسمت پایینی دو نوار آیتم مشاهده میشود. نوار آبی رنگ به بتل پس رایگان بازی زولا تعلق دارد. به بیان دیگر، برای دریافت جوایز مربوط به نوار آبی نیازی به پرداخت هزینه نبوده و به صورت کاملا رایگان میتوانید از هدایای آن بهرهمند شوید. نوار طلایی هم به بتل پس پولی زولا دسترسی تعلق دارد. در صورتی میتوانید آیتمهای نوار طلایی رنگ را بهدست آورده و در بازی استفاده کنید که زولا پس را خریداری کرده باشید. خرید زولا پس هم از طریق گزینهی «خرید زولا پس» که در سمت راست صفحه دیده میشود قابل تهیه است. با کلیک روی آن، با دو گزینه مواجه میشوید. گزینهی اول تنها شامل خرید بتل پس میشود اما با استفاده از گزینهی دوم نه تنها بتل پس را خریداری میکنید، بلکه تعداد ۲۰۰ ستاره اهدا میکند. در ادامهی مقاله به کاربرد ستارهها میپردازیم.
حالا که با صفحهی زولا پس آشنا شدیم، بهتر است به سراغ این سیستم اهدای جوایز رفته و با ساز و کار آن آشنا شویم. برای دریافت جایزهی ردهی اول در زولا پس رایگان یا زولا پس پولی، باید ده ستاره دریافت کنید. برای بهدست آوردن ستاره دو روش وجود دارد: روش اول این است که از گزینهی «خرید ستاره» در سمت راست صفحه استفاده کنید؛ روش دوم و پایانی هم انجام ماموریتها و چالشهای خواسته شده است. برای مشاهدهی آنها میتوانید به گزینهی «ماموریتها» در بخش بالایی صفحه مراجعه کنید. برای مثال، با پرتاب ۵ نارنجک یک ستاره دریافت میکنید یا اگر بازی زولا را برای ۱۰ دقیقه تجربه کنید، یک ستاره به شما داده میشود. در انتها، وقتی تعداد ستارهها به عدد ۱۰ رسید، میتوانید جایزهی مربوط به ردهی اول را دریافت کنید. این موضوع برای نوار دوم هم صدق میکند. پس از جمعآوری ۱۰ ستاره، قادر هستید از جایزهی ردهی دوم بهره ببرید. این روند ادامه دارد تا به ردهی پایانی برسید.
اگر به یاد داشته باشید، گفتیم در هنگام خرید زولا پس دو گزینه پیش روی کاربر قرار میگیرد که گزینهی اول تنها شامل زولا پس میشود اما گزینهی دوم علاوه بر زولا پس، ۲۰۰ ستاره هم به شما اهدا میکند. به بیان دیگر، گزینهی دوم نه تنها دسترسی به زولا پس پولی را آزاد میکند، بلکه به واسطهی ۲۰۰ ستارهای که دریافت میکنید، قادر خواهید بود جوایز مربوط به ۲۰ ردهی ابتدایی را در لحظه و بدون معطلی خاصی بهدست بیاورید.
ماموریتها و چالشهایی که در گزینهی «ماموریتها» قرار دارند به دو دسته تقسیم میشوند. ماموریتها و چالشهای آبی رنگ برای کاربرانی است که از زولا پس رایگان استفاده میکنند و چالشها و ماموریتهای طلایی رنگ هم برای آنهایی است که زولا پس پولی را تهیه کردهاند. به بیان دیگر، اگر زولا پس پولی را خریداری نکرده باشید اما چالش «۷۰۰ متر حرکت در محیط بازی» را تمام به سرانجام برسانید، نمیتوانید ستارهی مد نظر را دریافت کنید. در ضمن، تمامی چالشها و ماموریتهای موجود در این بخش هر روز ساعت شش صبح تغییر میکنند. در نتیجه، اگر به صورت روزانه به تجربهی زولا میپردازید، حتما روزی یکبار به این بخش سر بزنید تا از چالشها آگاه شوید. گزینهای که بعد از «ماموریتها» قرار دارد، «قراردادها» است. این گزینه عملکردی شبیه به «ماموریتها» داشته و از طریق آن میتوانید ستاره بهدست بیاورید.
با کلیک روی گزینهی «قراردادها» تعدادی خانهی مربعی شکل به نمایش گذاشته میشود که هر یک از آنها یک قرارداد هستند. با کلیک روی آنها میتوانید توضیحات مربوطه را بخوانید. این قراردادها به صورت پیش فرض غیرفعال بوده و برای فعالسازی آنها باید هزینه بپردازید. برای مثال، اگر روی مربع اول کلیک کنید، میبینید که «پیروزی» نام دارد. این قرارداد بدین صورت است که در ابتدا ۱۵۰۰ زولا پوینت میپردازید تا فعال شود. پس از آن، دو ساعت فرصت دارید تا در سه رقابت پیروز شوید. اگر این اتفاق رخ دهد، پاداش (۸ ستاره) مد نظر را دریافت خواهید کرد. همانطور که از رنگ بندیها میتوان حدس زد، تعدادی از قراردادها تنها به دارندگان زولا پس پولی تعلق دارد. در ضمن، قراردادها هر هفته دوشنبه تغییر میکنند.
گزینهی چهارم، «دستاوردها» نام دارد. این بخش هم شامل یک سری چالش و ماموریت میشود که با انجام آنها ستاره دریافت میکنید. این چالشها و ماموریتها هیچ گونه محدودیت زمانیای نداشته و تا پایان فصل در دسترس هستند. توجه داشته باشید هر یک از چالشهایی که در این بخش قرار گرفته، سه مرحله دارد. برای مثال، چالش «حذفی» در مرحلهی اول از شما میخواهد تا ۲۵۰ دشمن را از پا دربیاورید. با رسیدن به چنین رکوردی، میتوانید ۳ ستاره به عنوان جایزه دریافت کنید. سپس، مرحلهی دوم و نهایتا مرحلهی سوم آغاز میشود. مرحلهی آغازین رایگان است اما برای بهره بردن از مراحل دوم و سوم باید بتل پس پولی را خریداری کرده باشید.
گزینهی پنجم، «فروشگاه فصلی» است. در بازی زولا دو نوع فروشگاه وجود دارد: فروشگاه اصلی و فروشگاه فصلی. برای دسترسی به فروشگاه اصلی باید از منوی سرور اقدام کنید و توضیحات لازم دربارهی آن در مقالههای پیشین ارائه شد. در نتیجه، از کنارش عبور میکنیم تا به سراغ فروشگاه فصلی برویم. این نوع فروشگاه که در بخش زولا پس قرار دارد، آیتمهای ویژهای را شامل میشود که از لحاظ تم به فصل کنونی ارتباط دارند. برای مثال، در حال حاضر در فصل هخامنشی به سر میبریم. در نتیجه، آیتمهایی در فروشگاه فصلی قرار گرفتهاند که از لحاظ طراحی به معماری این سلسلهی تاریخی شباهت دارند.
گزینهی پنجم، «سوالات متداول» نامگذاری شده است. مطابق انتظار، در این بخش سعی شده به سوالاتی پاسخ داده شود که کاربران معمولا در مواجهه با زولا پس میپرسند. در نهایت، به گزینهای میرسیم که طراحی آن به سکوی قهرمانی شباهت دارد. با کلیک روی آن، رتبهبندی کاربران بر اساس میزان پیشرفتی که در زولا پس داشتهاند نمایش داده میشود.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید