1%
  • 0/10

بازی Animal Crossing: New Horizons به سومین اثر پرفروش تاریخ نینتندو تبدیل شد

عنوانی که رکورد فروش اولیه‌ی مجموعه‌های Mario و Zelda را جابه‌جا کرد!

بازی Animal Crossing: New Horizons به سومین اثر پرفروش تاریخ نینتندو تبدیل شد ۰ ۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ گزارش فروش (گیم) کپی لینک
فروش اولیه‌ی بازی Animal Crossing: New Horizons

با استناد به گزارش اخیر موسسه‌ی آماری NPD، فروش اولیه‌ی بازی Animal Crossing: New Horizons در ایالات متحده‌ آمریکا از دو مجموعه‌ی پرطرفدار Mario و Zelda پیشی گرفته و این اثر هم‌اکنون لقب سومین عرضه‌ی پرفروش بازی‌های نینتندو را از آن خود کرده است.

در لابه‌لای مجموعه‌های بزرگ و پرطرفداری همچون ماریو و زلدا، شرکت نینتندو فرنچایزهای موفق دیگری همچون Animal Crossing نیز روانه بازار کرده که هر یک هواداران خاص خود را دارد. برای مثال، سری انیمال کراسینگ علی‌رغم شروع ضعیف خود در اواسط سال ۲۰۰۱ میلادی، هم‌اکنون در میان عناوین ارزشمند نینتندو به جایگاه بهتری دست یافته و حتی چند وقتی است که برخی‌ها از آن به عنوان یکی از سرگرم‌کننده‌ترین بازی‌های این کمپانی ژاپنی یاد می‌کنند. حال، به نظر می‌رسد که عرضه‌ی نسخه‌ی جدید این سری تحت عنوان Animal Crossing: New Horizons نه تنها نام این مجموعه را سربلندتر از پیش کرده، بلکه از حیث فروش نیز رکورد جدیدی در تاریخ شرکت نینتندو به ثبت رسانده است!

به بیان دقیق‌تر، آقای مت پیسکاتلا (Mat Piscatella)، یکی از اعضای گروه تحلیل‌گر NPD، چندی پیش طی پیامی رسما اعلام کرد که فروش اولیه‌ی بازی Animal Crossing: New Horizons هم از لحاظ فروش دلاری و هم از لحاظ تعداد فروش، از تمامی نسخه‌های مجموعه‌ی Mario و Zelda بیشتر بوده است. بر این اساس، گفته شده که این اثر محبوب در حال حاضر پس از دو بازی Super Smash Bros. Brawl و Super Smash Bros. Ultimate‌ که هر یک به ترتیب در سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۸ میلادی روانه بازار شدند، به عنوان سومین عرضه‌ی پرفروش بازی‌های تاریخ نینتندو در ایالات متحده‌ی آمریکا شناخته می‌شود.

در ادامه این اظهارات، گروه NPD رسما اعلام کرد که Animal Crossing: New Horizons با غلبه بر سایر حریفان، در نخستین ماه انتشار موفق به تصاحب جایگاه اول پرفروش‌ترین بازی‌های ماه مارس در ایالات متحده آمریکا شده است. این در حالی است که فروش نسخه‌ی دیجیتالی بازی در این گزارش در نظر گرفته نشده و با وجود همه‌گیری ویروس مرگبار کرونا در سرتاسر آمریکا و تعطیلی بسیاری از خرده‌فروشان، فروش نسخه‌ی فیزیکی بازی از مجموع فروش فیزیکی و دیجیتالی عناوینی از جمله Call of Duty: Modern Warfare و رزیدنت ایول 3 و MLB: The Show 20 بیشتر بوده است.

علاوه بر این‌ها، NPD مدعی است که بازیکنان آمریکایی در طول ماه مارس بالغ بر ۱.۵۹۷ میلیارد دلار برای خرید بازی‌ها، سخت‌افزارها و لوازم جانبی گیمینگ هزینه کرده‌اند که این رقم در مقایسه با ماه مارس سال گذشته میلادی، چیزی در حدود ۳۵ درصد افزایش یافته است. هرچند که فاکتورهای مهمی در این روند افزایشی تاثیرگذار هستند، اما با توجه به اتمام چرخه‌ی عمر کنسول‌های نسل هشتم طی ماه‌های آتی و عرضه‌ی دو کنسول جدید ایکس‌باکس سری ایکس و پلی‌استیشن 5 به بازار، به نظر می‌رسد که خانه‌نشینی مردم و تصویب قوانین منع تردد در این کشور بسیاری از افراد را به سمت صنعت بازی‌های ویدیویی سوق داده است.

فروش اولیه‌ی بازی Animal Crossing: New Horizons

در این میان، بد نیست اشاره کنم که فروش بازی Animal Crossing: New Horizons در بریتانیا نیز دست کمی از آمریکا ندارد و این عنوان در هفته‌ی منتهی به سی‌ام فروردین، با پشت سر گذاشتن عناوین پرطرفداری همچون COD: MW، پس از FIFA 20 در جایگاه دوم جدول پرفروش‌ترین بازی‌های هفتگی بریتانیا قرار گرفته است. فارغ از چارت انگلستان، فروش بازی در کشور ژاپن هم تحسین‌آمیز بوده و با توجه به گزارش اخیر مجله‌ی فامیتسو (Famitsu)، این عنوان با فروش ۲۸۶ هزار نسخه‌ای در طول هفت روز اخیر به رده‌ی اول جدول چارت پرفروش‌ترین بازی‌های هفتگی در ژاپن صعود کرده است. این صدرنشینی در حالی است که فروش بازی Final Fantasy 7 Remake در هفته‌ی دوم انتشار صرفا برابر با ۷۰ هزار نسخه در ژاپن اعلام شده است.

در پایان این خبر، لازم به ذکر است که بازی Animal Crossing: New Horizons در روز یکم فروردین ماه سال جاری (۲۰ مارس) به صورت انحصاری برای کنسول نینتندو سوییچ منتشر شد. در دیگر خبرهای مرتبط با این عنوان می‌توان به برگزاری رویدادهای جالب آن اشاره کرد که مطابق گفته‌های توسعه‌دهندگان، به‌زودی یک سری محتوای هیجان‌انگیز از جمله فصل عروسی و گسترش محتوای موزه‌ در اختیار بازیکنان قرار خواهد گرفت.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments