انیمه های متفاوت از مانگا
1%
  • 0/10

معرفی و بررسی انیمه های متفاوت از مانگا

انیمه‌هایی که تا حد زیادی جهت متفاوتی از مانگا گرفته‌اند.

معرفی و بررسی انیمه های متفاوت از مانگا ۰ ۰۹ مهر ۱۴۰۲ مقالات جانبی انیمه کپی لینک

گاهی وقت‌ها، مانگاها و انیمه‌‌ها را متفاوت از همدیگر می‌سازند. بر همین اساس، ما نیز در این مطلب به معرفی و بررسی انیمه‌ های متفاوت از مانگا می‌پردازیم. این انیمه‌ها تا حدود زیادی کاملا از مانگاهایی که بر اساس آنها ساخته شده‌اند، متفاوتند.

برخی از انیمه‌هایی که تا به حال ساخته شده‌اند، وفاداری به خط داستانی مانگا را در خود حفظ کرده‌اند. به عنوان نمونه، انیمه دفترچه مرگ  (Death note). در این انیمه موارد بسیار کمی تغییر داده شده‌ است و تا حدود زیادی بر اساس مانگا پیش رفته است. این ویژگی از نظر برخی از طرفداران به عنوان یک نقطه قوت به حساب می‌آید، اما در عین حال برخی دیگر از طرفداران، دوست دارند که انیمه تنها به صورت کلی از داستان مانگا پیروی کند و جزئیات و نحوه به تصویر کشیدن داستان در آن متفاوت باشد. در برخی موارد، دلیل اینکه خط داستانی انیمه از مانگا جدا می‌شود، این است که خود مانگا در زمان پخش انیمه به پایان نرسیده است. به همین خاطر انیمه‌ای هم مانند دفترچه مرگ کاملا مطابق با مانگا ساخته شده است زیرا که در زمان ساخت آن، مانگا به پایان رسیده بود. با این وجود، انیمه های متفاوت از مانگا نیز در طول سالهای اخیر ساخته شده‌اند که برخی از آنها بهتر از خط داستانی که مانگا در پیش گرفته ‌بود عمل کرده‌اند، اما برخی دیگر نیز تا حد زیادی باعث افت آن شدند. بر همین اساس، ما نیز در این مطلب به معرفی و بررسی انیمه‌ های متفاوت از مانگا می‌پردازیم. این مطلب حاوی اسپویل می‌باشد.

Tokyo Ghoul

انیمه توکیو غول (Tokyo Ghoul) ممکن است همانند یک داستان کلاسیک در رابطه با خون آشام‌ها به نظر برسد، اما در واقع خط داستانی آن بسیار فراتر از دیگر روایت‌هایی که  پدیده و قدرت‌های ماوراطبیعی را در خود جای داده‌اند، پیش رفته است. مانگای این انیمه در رابطه با ژاپنی است که در آن موجوداتی کابوس مانندی که با نام “غول” (Ghoul) شناخته شده‌اند با انسان‌ها ترکیب شده و باعث ترس و وحشت انسان‌های معمولی شده‌اند. داستان به طور رسمی، زمانی شروع می‌شود که یک دانش آموز معمولی به نام کن کانکی (Ken Kaneki)، به یک نیمه انسان نیمه غول تبدیل می‌شود. در ادامه داستان، او به لطف کمک و راهنمایی‌هایی غول‌هایی که کافه آنتیک را اداره میکنند، سعی می‌کند با زندگی جدید خود سازگار شود و هویت خود را نیز مخفی نگه دارد. هم انیمه و هم مانگا، به طور کلی از یک خط داستانی پیروی می‌کنند، اما با این حال، مانگا جزئیات بیشتری را در رابطه با کارکترها در داستان گنجانده است. علاوه بر این، انیمه تصویری به نسبت ملایم از خشونت و غمی که در داستان است، ارائه می‌دهد، در حالی که این موضوع در مانگا بسیار مشهود بود. همه این موارد باعث شدند که فصل‌های آخر انیمه، تا حدود بسیار زیادی از مانگا متفاوت باشد و بر طبق آن پیش نرود.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

مانگای کیمیاگر تمام فلزی: برادری (Fullmetal Alchemist: Brotherhood) برای اولین بار در سال دوهزار و یک منتشر شد. اقتباس انیمه‌ای آن هم در سال دوهزار و سه اکران شد. خط داستانی این انیمه به صورت کلی از مانگا پیروی کرد و برخی از کارکترها نیز بر اساس مانگا طراحی شده بودند. اما با این حال، جزئیات بسیار زیادی از این انیمه و نحوه به تصویر کشیدن اتفاقاتی که در داستان رخ میدهند، تا حدود زیادی از مانگا متفاوت بودند. مهمترین نکته در رابطه با این انیمه آن است که انتشار آن تا سال دوهزار و چهار طول کشید، اما جالب اینجاست که بدانید انتشار مانگای این داستان تا سال دوهزار و ده ادامه یافته بود. پایان‌بندی مانگا و انیمه این داستان و همچنین شخصیت‌های شرور آن تا حد زیادی با همدیگر تفاوت دارند. به علاوه، از آنجایی که اقتباس‌های انیمه‌ای، مخاطبان بسیار بیشتری دارند که سنشان نیز کمتر است، سازندگان انیمه در بیشتر مواقع دیالوگ‌های خشن کارکترها و صحنه‌های خشونت آمیز را نیز تا حد امکان حذف و یا کم می‌کنند؛ که این اتفاق در رابطه با انیمه کیمیاگر تمام فلزی نیز رخ داده است. اما متفاوت بودن انیمه از مانگا به معنای افت خط داستانی آن نبود. در واقع انیمه کیمیاگر تمام فلزی با وجود اینکه به صورت تمام و کمال از مانگا پیروی نکرد، اما با توجه به خط داستانی خود، بهترین پایان‌بندی ممکن را به تصویر کشید. به همین خاطر نیز برای این داستان هم دیدن انیمه آن و هم خواندن مانگای آن، به شدت پیشنهاد می‌شود.

Boruto

انیمه بوروتو (Boruto)، تقریبا یک سال پس از انتشار اولین قسمت مانگای آن اکران شد. چپتر اول این مانگا در سال دوهزار و شانزده منتشر شد و انیمه آن از سال دوهزار و هفده شروع به پخش شد. با وجود اینکه بسیاری از انیمه های متفاوت از مانگا، در کمترین حالت، برطبق مانگا داستان خود را شروع میکنند، اما این نکته در رابطه با انیمه بوروتو صدق نمیکند. این انیمه، شروع کاملا متفاوتی با مانگا داشت. همچنین در انیمه کارکترهایی وجود دارند که هنوز در مانگا معرفی نشده‌اند. صحنه‌های مبارزه هم در انیمه با جزئیات بسیار بیشتری به تصویر کشیده شده‌اند. به علاوه، تاکنون انیمه سعی کرده است تا جزئیات بیشتری را در رابطه با کارکترهای مختلف به نمایش بگذارد. به طور کلی، با وجود اینکه چنین تغییرات ریز و درشتی در انیمه بوروتو صورت گرفته است، اما بسیاری معتقدند که این تغییرات نه تنها باعث افت داستان نشده‌اند، که حتی می‌توان گفت باعث بهتر شدن آن هم شده‌اند.

The Promised Neverland

چپتر اول انیمه ناکجا آباد موعود (The Promised Neverland) در سال دوهزار و شانزده منتشر شد و سری انیمه آن نیز از سال دوهزار و نوزده شروع به پخش شد. سپس مانگا در سال دوهزار و بیست به پایان رسید، اما با این حال، انیمه به شکل بسیار متفاوتی تمام شد. به عبارتی دیگر، فصل اول این انیمه، به خوبی مانگا را دنبال می‌کرد و بر طبق آن ساخته شد. تا به اینجا، این انیمه در مدت زمان کوتاهی، موفق به جذب طرفداران زیادی در سراسر جهان شد و به یکی از بهترین انیمه‌های تمام دوران‌ها تبدیل شد. اما فصل دوم آن، جهتی کاملا متفاوت به خود گرفت. این تغییر ناگهانی در خط داستانی، به هیچ عنوان مورد استقبال طرفداران قرار نگرفت و به شدت باعث افت آن شد. پس توصیه می‌شود که یا تنها فصل اول انیمه را ببینید و یا فقط مانگا را بخوانید تا بتوانید از آن لذت ببرید.

Dragon Ball Super

مانگا و انیمه دراگون بال سوپر (Dragon Ball Super)  هردو در سال دوهزار و پانزده منتشر شدند. با وجود اینکه انیمه قسمت‌های فیلر نیز داشت، اما تا حدود زیادی از خط داستانی مانگا پیروی کرده و برطبق آن ساخته شده بود. با این وجود، این انیمه ناگهان در سال دوهزار و هجده به پایان رسید. این در حالی است که مانگای آن تا به امروز هم ادامه پیدا کرده است. که طبیعتا یعنی انیمه دراگون بال سوپر از جایی به بعد جهتی متفاوت به خود گرفته است و نحوه پایان‌بندی آن نیز فرق دارد. با این حال، هنوز این امکان وجود دارد زمانی که مانگا پایان یابد، اقتباس انیمه‌ای دیگری نیز بر اساس آن ساخته خواهد شد.

Pokemon Adventures

اولین چپتر از مانگای ماجراجویی‌های پوکمون (Pokemon Adventure) در ماه مارس سال هزار و نهصد و نود و هفت منتشر شد و اولین قسمت از انیمه آن نیز در ماه آپریل همان سال اکران شد. هم در مانگا و هم در انیمه این داستان، نسخه‌ای از کارکتر Red از بازی پوکمون را در خود جای داده‌اند. با این حال، این کارکتر در انیمه Ash نام دارد. همچنین این کارکتر از نسخه‌ای که در مانگا طراحی شده است، بسیار خوش شانس‌تر است. هر آرک در مانگا مجموعه جدیدی از شخصیت‌ها را دنبال می‌کند، تا با بازی‌هایی که بر اساس آنها ساخته شده است همخوانی داشته باشد و بر طبق آنها پیش برود، اما تمام داستان این انیمه، ده‌ها سال است که تنها در رابطه با کارکتر اش بوده است. به این ترتیب، ماجراجویی‌های پوکمون نیز در لیست انیمه های متفاوت از مانگا قرار می‌گیرد.

Akira

چپتر اول مانگای آکیرا (Akira) در سال هزار و نهصد و هشتاد و دو منتشر شد. فیلم انیمه‌ای آن نیز در سال هزار و نهصد و هشتاد و هشت منتشر شد. این انیمه ممکن است مانند دیگر انیمه‌های این لیست نباشد زیرا که یک مجموعه سریالی نیست. اما با این حال به خاطر تفاوتش با مانگا، آن را نیز در این لیست قرار داده‌ایم. طراحی کلی شخصیت‌های انیمه و خط داستانی آن نیز تا حدودی بر اساس مانگا بود، اما با این حال جزئیات داستان این انیمه جهتی کاملا متفاوت از مانگا به خود گرفت و حتی قبل از پایان مانگا در سال هزار و نهصد و نود، پایان یافت. این مانگا ارزش خواندن دارد و خواندن آن به شدت توصیه می‌شود. 

Hellsing

چپتر اول مانگای هلسینگ (Hellsing) برای اولین بار در سال هزار و نهصد و نود و هفت منتشر شد. قسمت اول انیمه آن نیز در سال دوهزار و یک اکران شد. ممکن است اختلاف زمانی انتشار اولین قسمت‌های مانگا و انیمه، برای ساخت یک انیمه‌ای که بخواهد به طور کامل بر طبق مانگا پیش برود، کافی به نظر برسد. اما نکته‌ای که وجود دارد این است که مانگا در سال دوهزار و هشت به پایان رسید. به همین ترتیب، انیمه کاملا جهتی متفاوت به خود گرفت و حتی در مورد شخصیت‌ها هم از مانگا پیروی نکرد. شخصیت منفی اصلی این داستان در هیچ کجای انیمه پیدا نمی‌شود. با این حال، اقتباس انیمه‌ای دیگری بر اساس این مانگا در سال دوهزار و شش با نام Hellsing Ultimate ساخته شد که به داستان اصلی وفاداری بسیار بیشتری دارد.

Trigun

مانگای تریگان (Trigun) برای اولین بار در سال هزار و نهصد و نود و پنج منتشر شد. انیمه این مانگا در سال هزار و نهصد و نود و هشت اکران شد.این مانگا در سال هزار و نهصد و نود و هفت به پایان رسید، اما در همان سال مانگایی دیگر با نام Trigun Maximum منتشر شد که به صورت مستقیم، داستان نسخه قبلی مانگا را ادامه داد. در مانگا، جزئیات بیشتری در رابطه با قاتل‌هایی که با عنوان تفنگ‌های گونگ هو شناخته شده‌اند، داده میشود، اما در انیمه آنها آنگونه که باید و شاید در داستان جایی ندارند. که البته با در نظر گرفتن اینکه این انیمه در سال هزار و نهصد و نود و هشت تنها بیست و شش قسمت داشت و از طرفی هم Trigun Maximum تا سال دوهزار و هفت به پایان نرسید، منطقی است که تریگان هم جزو انیمه های متفاوت از مانگا باشد.

Neon Genesis Evangelion

اولین چپتر مانگای نئون جنسیس اونگلیون (Neon Genesis Evangelion) در سال هزار و نهصد و نود و چهار منتشر شد و اقتباس انیمه‌ای آن نیز تنها یک سال پس از آن، یعنی سال هزار و نهصد و نود و پنج اکران شد. اقباس انیمه‌ای تا حدود زیادی بر طبق مانگا پیش میرفت اما در سال هزار و نهصد و نود و شش به پایان رسید. اما با این حال، نسخه مانگای آن تا سال دوهزار و چهارده نیز ادامه پیدا کرد. پس نیازی به گفتن نیست که بدون شک تفاوت‌های بسیار زیادی بین این دو وجود دارد و پایان‌بندی انیمه هم کاملا به نحوه‌ای دیگر ساخته شده است و از مانگا پیروی نکرده است. به همین خاطر نیز، انیمه نئون جنسیس اونگلیون هم به طور قطع در لیست انیمه های متفاوت از مانگا قرار میگیرد.

Chrono Crusade

داستان جنگ صلیبی کرونو (Chrono Crusade) که در دهه بیست اتفاق می‌افتد، در رابطه با تاریخ دیگری است که در آن عواقبی که جنگ جهانی اول به بار آورده است، فرصتی را برای شیاطین به وجود آورده تا در میان انسان‌ها راه پیدا کنند. به همین ترتیب نیز، اعضای Order of Magdalane به سراسر جهان فرستاده میشوند تا این تهدیدات شیطانی را از بین ببرند. در مانگای این داستان یک خواهر مسیحی از توانایی‌های شلیک گلوله بی نظیری برخوردار است پس با توجه به همین نکته هم باید انتظار صحنه‌های اکشن زیادی را از داستان داشته باشیم. با این حال، اقتباس انیمه‌ای این داستان تا حد زیادی از مانگا متفاوت بود. انیمه و مانگا هر دو به طور کلی از یک خط داستانی پیروی کردند اما با این وجود، مانگا بیشتر از دیدگاه کارکتر Rosette به داستان نگاه کرده بود که در انیمه به این شکل نبود. همچنین رابطه کارکترهای Rosette و Chrono، در مانگا و انیمه کاملا به صورت متفاوتی به تصویر کشیده شده بود.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments