پرمصرف ترین اپلیکیشن ها که قاتل باتری گوشی هوشمند شما هستند
کدام اپها بیشترین فضا را اشغال میکنند
اگر باتری گوشی هوشمند شما به سرعت تخلیه میشود، تصور نکنید که باید آن را تعویض کنید؛ گاهی اوقات دلیل واقعی این رخداد مواردی غیر از خود باتری است و حتی ممکن است به اپلیکیشنهایی مربوط باشد که از آنها مدام استفاده میکنید. در این مقاله به پرمصرف ترین اپلیکیشن های گوشیهای هوشمند میپردازیم.
پیشتر مطالبی راجع به نکاتی برای سالم نگه داشتن باتری گوشی، حقایقی درباره باتری و حالت ذخیره باتری را منتشر کردیم و حالا اپلیکیشن های پرمصرف و نیز برنامههایی که حجم زیادی از فضای گوشی را اشغال میکنند معرفی میکنیم.
پرمصرف ترین اپلیکیشن ها
کدام اپلیکیشن ها پرمصرف ترین هستند و باعث تخلیه باتری میشوند؟
در این مقاله توضیح خواهیم داد که چرا برنامهها تا این اندازه شارژ باتری را تخلیه میکنند و شما را برای تغییر تنظیمات استفاده از باتری راهنمایی میکنیم. به علاوه، چند عادت که باعث مصرف بیشتر باتری در گوشی های هوشمند میشوند را آموزش میدهیم.
یکی از مواردی که باعث مصرف زیاد باتری میشود همین تبلیغات رایگانی است که هر بار هر برنامه را باز میکنید، نمایش داده میشود و باعث مصرف زیادی انرژی باتری میشود.
برخی از برنامهها به شکل مداوم در پس زمینه در حال اجرا هستند و شما حواستان به آنها نیست، حتی اگر دستگاه قفل باشد، اندروید در پس زمینه در حال مصرف انرژی باتری است.
البته پخش برنامههای ویدئو مقدار زیادی از انرژی باتری را مصرف میکند، زیرا صفحه نمایش برای مدت طولانی روشن است و از سوی دیگر آپلود و پخش تصاویر نیز انرژی زیادی مصرف میکند.
اما در اینجا برخی از پرمصرف ترین اپلیکیشن هایی که حجم زیادی از باتری را صرف میکنند معرفی میکنیم.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید، اسنپ چت یکی از پرمصرف ترین اپلیکیشن ها است که هنگام استفاده از آن متوجه مصرف باتری نمیشوید اما بعد از مدت کوتاهی میبینید که باتری کاهش یافته است. اپلیکیشن فیسبوک نیز یکی دیگر از پرمصرف ترین اپلیکیشن هاست، بعد از فیسبوک، اینستاگرام را میتوان سومین قاتل باتری نامید.
اپلیکیشن یوتیوب، نت فلیکس، واتساپ و تیک تاک در ردههای بعدی قرار میگیرند. اما نباید اپلیکیشن نقشه گوگل یا گوگل مپ را دستکم گرفت.
دو برنامهای که باتری را به سرعت تخلیه میکنند، برنامه Fitbit و My Verizon هستند که هر دو در جایگاه شماره یک قرار دارند؛ چراکه هر دو اجازه میدهد ۱۴ از ۱۶ برنامه در پس زمینه از جمله برنامه دوربین، مکانیابی، میکروفون و Wi-Fi در پس زمینه اجرا شوند.
به یاد داشته باشید، فعالیت پس زمینه برنامهها از باتری تلفن شما استفاده میکند، بنابراین برنامههایی که متوجه فعالیت آنها نیستید، کارهای زیادی انجام میدهند و باعث مصرف باتری میشوند.
از دیگر پرمصرف ترین اپلیکیشن ها میتوان به اپهای شبکههای رسانههای اجتماعی که شامل شش مورد از ۲۰ اپ پرمصرف هستند، شامل فیس بوک رتبهی پنجم را در لیست پرمصرف ترین اپها دارد، اینستاگرام جایگاه شماره ۸ را دارد، اسنپ چت جایگاه شماره ۱۱ و واتساپ جایگاه شماره ۱۲ را به خود اختصاص دادهاند.
اما نباید یوتیوب و لینکدین را فراموش کرد چرا که این برنامهها علاوه بر اپ اصلی، ۱۱ برنامه دیگر شامل دوربین، Wi-Fi ، مکانیابی و میکروفون نیز اجرا میکنند.
البته تخلیه باتری تنها چیزی نیست که باید نگران باشید؛ برخی از برنامهها برای سلامت تلفن شما خطرناک هستند.
اما برای اینکه میزان مصرف انرژی را کاهش دهید لازم است در تنظیمات گوشی تغییراتی ایجاد کنید که در ادامه به آنها میپردازیم؛
اگر باتری گوشی شما یک روز کامل دوام نمیآورد، با انجام تنظیمات زیر، میزان تخلیه انرژی را کاهش دهید. این مراحل برای اندروید 9 به بالا کار میکنند.
زمان روشن ماندن نمایشگر را تغییر دهید تا زودتر خاموش شود. فقط تنظیمات را باز کنید و روی Display> Advanced> Screen timeout ضربه بزنید. مدت زمان کوتاهی مانند ۳۰ ثانیه را انتخاب کنید.
روشنایی صفحه را کاهش دهید. کافی است از بالای صفحه به سمت پایین بکشید و آیکون روشنایی را از سمت راست به سمت چپ حرکت دهید.
همچنین روشنایی صفحه را به صورت خودکار تنظیم کنید. تنظیمات را باز کنید و روی صفحه نمایش> روشنایی خودکار ضربه بزنید و آن را روشن کنید.
صداها و لرزشهای صفحه کلید را خاموش کنید. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که بخش تنظیمات را باز کنید و روی صدا> پیشرفته ضربه بزنید. از اینجا صدا یا لرزش را خاموش کنید.
در صورت عدم نیاز به اینترنت و اتصال به شبکههای Wi-Fi، بخش تنظیمات شبکه را به گونهای تنظیم کنید تا به طور خودکار در شبکههای ذخیره شده روشن نشود.
استفاده از برنامههایی که انرژی بیشتری مصرف میکنند را محدود کنید.
اما از کجا میدانید کدام یک از برنامههای شما بیشترین مصرف انرژی را دارند؟
ممکن است تصور کنید فقط شبکههای اجتماعی یا اپلیکیشن های خاصی انرژی باتری شما را میخورند، اما بازیها و استفاده طولانی مدت از برخی برنامههای داخلی میتواند باتری شما را نیز خالی کند.
اگر مطمئن نیستید که کدام یک از برنامههای شما مسئول تخلیه هستند، میتوانید با استفاده از یک آزمایش چند باره به مدت چند دقیقه میزان مصرف باتری را اندازه گیری کنید که کدام یک بیشترین انرژی را مصرف میکنند و ببینید که چگونه باتری شما تغییر میکند.
بر این اساس لازم است که تنظیمات تلفن را باز کنید و روی باتری> منوی سه نقطه ای> مصرف باتری ضربه بزنید.
در بخش “مصرف باتری از زمان شارژ کامل”، لیستی از برنامهها را با درصد در کنار آنها مشاهده خواهید کرد. این میزان مصرفی را نشان میدهد که برای هر اپلیکیشن مشخص میشود.
هنگامی که متوجه شدید کدام برنامهها بیشتر انرژی باتری را مصرف میکنند، میتوانید استفاده از آنها را کاهش دهید، مگر اینکه بدانید به زودی میتوانید تلفن خود را شارژ کنید.
همچنین میتوانید هنگام استفاده در پس زمینه، از استفاده زیاد باتری از برنامهها جلوگیری کنید. برای این کار، تنظیمات را باز کنید و روی باتری ضربه بزنید. اگر میبینید برنامهای مصرف زیادی دارد آن را محدود کنید.
یک گزینه محدودیت دیگر این است که به تنظیمات> باتری> منوی سه نقطه > مصرف باتری بروید. در بخش «استفاده از باتری از زمان شارژ کامل»، متوجه خواهید شد که برخی از برنامهها به شما امکان میدهند محدودیت پس زمینه را روشن کنید؛ همه آنها را روشن کنید.
برای داشتن بهترین شارژ باتری، بهینه سازی باتری را روشن کنید. فقط به تنظیمات> برنامهها و اعلانها> پیشرفته> دسترسی ویژه برنامه> بهینه سازی باتری بروید. اگر برنامهای به عنوان “بهینه نشده” ذکر شده است، روی برنامه ضربه بزنید، سپس کلید بهینه سازی را فعال کنید.
اکنون همه اطلاعات را برای یافتن اینکه کدام برنامهها بیشترین میزان باتری را مصرف میکنند و همچنین میدانید که چگونه تنظیمات را انجام دهید تا در تمام روز در پس زمینه کار نکنند.
این برنامهها را تحت کنترل داشته باشید و از یک باتری خوب و طولانی برای دستگاه خود لذت ببرید.
اپلیکیشنهای پرحجم با مصرف انرژی زیاد
یک سری از برنامهها فضای بیشتری از تلفن شما را اشغال میکنند و کار خاصی در این رابطه نمیتوانید انجام دهید مگر اینکه در صورت عدم نیاز، آنها را حذف کنید.
اوبر و اسکایپ به ترتیب جایگاه شمارهی ۳ و ۴ را در جدول پرمصرف ترین اپلیکیشن ها قرار دارند؛ همچنین برنامههای دوستیابیTinder ، Bumble و Grindt در این لیست جایگاه خاصی را به خود اختصاص دادهاند. هر سه برنامه حالت تاریک ندارند و به طور متوسط ۱۱ برنامه در پس زمینه اجرا میکنند.
اما در پاسخ به این سوال که چرا حالت تاریک میتواند در میزان مصرف باتری صرفهجویی کند، باید بگوییم که در گوشیهایی با صفحه نمایش OLED این قابلیت وجود دارد زیرا همانند صفحه LCD به نور پس زمینه جداگانه نیاز ندارد، برای ایجاد رنگ مشکی در OLED، به سادگی نیاز به خاموش شدن پیکسلها دارد و از آنجا که پیکسلهای خاموش از باتری نیرو نمیگیرند، این ویژگی میتواند به افزایش عمر باتری کمک کند.
از برنامههایی که بیشترین فضای ذخیره سازی را در گوشی اشغال میکنند میتوان به برنامه United Airlines اشاره کرد که حدود ۴۳۷.۸ مگابایت از فضای ذخیرهسازی گوشی را اشغال میکند.
برنامههای Lyft و اوبر جایگاه دوم و سوم را در این لیست به خود اختصاص میدهند که به ترتیب ۳۲۵.۱ مگابایت و ۲۹۹.۶ مگابایت فضای گوشی را اشغال میکنند. برنامههای مربوط به غذا همچنین به فضای ذخیره سازی کافی و زیادی نیاز دارند که از آن جمله میتوان به Uber Eats ، My McDonalds و Yelp Food اشاره کرد که در لیست پرحجمترین اپلیکیشن ها قرار میگیرند.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید