کدام یک از شخصیت های انیمه حمله به تایتان در مانگا بهتر بودند؟
جزئیات مهمی از مانگا که انیمه از قلم انداخته است.
درست است که شخصیت انیمههایی که براساس یک مانگا ساخته میشوند، تفاوتهای بسیار کمی با نسخه مانگای خود دارند، اما در عین حال، در برخی از مانگاها، ممکن است شخصیتهایی وجود داشته باشد که بهتر از نسخه انیمهای خود باشند. بر همین اساس، ما نیز در ادامه این مطلب، به معرفی و بررسی شخصیت های انیمه حمله به تایتان (Attack on Titan) میپردازیم که در منبع اصلی (مانگا) بسیار بهتر عمل کردهاند.
بیش از یک دهه از انتشار اولین قسمت از انیمه جذاب و دیدنی حمله به تایتان/تایتان مهاجم میگذرد، اما با این حال، هنوز هم به خاطر خط داستانی فوق العاده عمیق و مسائلی که به آن میپردازد، همانند جنگ و پیامدهای انسانی آن، نظامی گری و فسادهای حکومتی، تبعیض نژادی، نسل کشی، ترور و …، نه تنها در ژاپن، بلکه در سراسر جهان مورد تحسین افراد بیشماری قرار گرفته است و اینگونه به یکی از بهترین انیمههای ساخته شده تمام دورانها تبدیل شده است. با این وجود، یکی از زمینههایی که این انیمه در آن فراتر از انتظار عمل کرده است، رشد شخصیتی کارکترها است. کارکترهای اصلی به گونهای طراحی شدهاند که همانند یک انسان واقعی، عیب و ایرادهای خاص خود را دارند و به همین خاطر هم، تشخیص خوب یا بد بودن آنها کاری ناممکن به نظر میرسد. اقتباس انیمهای این مجموعه شگفت انگیز، با وجود جلوههای بصری استفاده شده، صداگذاری بی نظیر و موسیقیهای نمادین متن، این انیمه را به یکی از مورد انتظارترین مجموعههای هر فصل تبدیل کرده است و به همین خاطر هم انتقادات بسیار کمی به انیمه وارد میشود. اما همانطور که گفته شد، تغییرات جرئی در رابطه با برخی از شخصیت های انیمه حمله به تایتان وجود دارد، که درصد زیادی از افراد بر این باورند در مانگا کارکتر بهتری داشتهاند و انیمه در رابطه با آنها ضعیف عمل کرده است. اکنون، بر همین اساس، ما نیز به بررسی و معرفی این شخصیت ها در انیمه حمله به تایتان میپردازیم.
Reiner Braun
نسخه انیمهای کاکتر راینر، در مقایسه با دیگر شخصیتهایی که در ادامه این مطلب بررسی میشوند، بسیار بهتر ساخته شده است و تفاوتهای فوق العاده جزئی با نسخه مانگا دارد. اما با این حال، مانگا به برخی از اتفاقاتی که در شکل دادن شخصیت راینر تاثیر بسیار زیادی داشتند، بسیار بیشتر پرداخته بود. به عنوان مثال، دوران کودکی آشفته او، رابطه پیچیدهای که با مادرش دارد و پدرش که آنها را ترک کرده بود. همه این اتفاقات تاثرات بسیار بزرگی بر شکل گیری شخصیت فعلی او گذاشتهاند که در مانگا با جزئیات کامل به تصویر کشیده شده است.
Kenny Ackerman
در انیمه، کنی به عنوان فردی سرد، بی رحم و حسابگر نشان داده شد که تنها هدفش در زندگی، به دست آوردن قدرت بیشتر بود اما با این حال ما در نسخه انیمهای میبینیم که او فردی بسیار پیچیده بود که از خود نفرت داشت. در کنار همه اینها، او یک حس شوخ طبعی نیز که در انیمه نشان داده نشد. یکی از دلایلی هم که این کارکتر قدرت تایتان بنیانگذار را میخواست، این بود که بداند درک و همدردی واقعی چه احساسی دارند؛ او فریدا و اوری را دیده بود که پس از به ارث بردن قدرت تایتان موسس به افراد مهربانی تبدیل شده بودند و به همین خاطر نیز میخواست احساس مهربانی و شفقت را به وسیله این قدرت درک کند.
Jean Kirstein
علیرغم اینکه شخصیت جان هم در مانگا و هم در انیمه بسیار به خوبی طراحی شده بود، اما مانگا تصویر بهتری از او به مخاطبان ارائه داد. در مانگا، جان بر سر دوراهی بین نجات دادن جان دوستانش و کمک کردن به آنها و لذت بردن از زمان باقی ماندهای که دارد قرار میگیرد. اما تنها هدف ارن رفتن به آنسوی دیوارها بود و در این راه دوستانش را در معرض آسیب قرار میداد، به همین خاطر هم این دو به خاطر اهدافشان رابطه خوبی با همدیگر نداشتند اما در فصلهای اول انیمه، تنش بین این دو تنها بر سر مسائل بسیار سطحی نشان داده میشد.
Grisha Yeager
گریشا یکی از شخصیت های انیمه حمله به تایتان بود که نقش بسیار مهمی در رخ دادن وقایع اصلی داستان داشت. رابطه او با پسرانش، زیک و ارن، زندگیاش در لیبریو به عنوان جایی که مارلیانها در آنجا حکمرانی میکردند، کشته شدن خواهرش به بی رحمانهترین شکل ممکن توسط افسران مارلی، ملاقاتش با دینا فریتز و نقشهای که با همدیگر کشیدند تا با استفاده از پسرشان، قدرت تایتانها را زننده کنند، همه و همه این اتفاقات یکی از مهمترین مسائلی هستند که باید در داستان با جزئیات کامل بررسی میشدند، اما با این حال، انیمه در بسیاری از جاها، جزئیات این جریانات را آنگونه که باید و شاید به تصویر نکشیده بود.
Armin Arlert
در مانگا، آرمین به وضوح بیشتری نسبت به خود دچار شک و تردید میشود و یکی از دلایل اصلی همه این تردیدها هم، مهارتهای سطح پایین او به عنوان یک سرباز آموزش دیده است. او به همین خاطر نیز، اغلب مواقع تواناییهای خود را زیر سوال میبرد و فکر میکند که چون نیاز به محفظت دارد، همانند باری بر روی دوش دوستانش است. همچنین، در مانگا، آرمین و ارن از آنجایی که یک رویای مشترک در سر دارند، بسیار رابطه نزدیکتر و بهتری با همدیگر دارند که این رابطه هم به همان نزدیکی در انیمه نشان داده نمیشود.
Historia Resis
هیستوریا به عنوان دختر نامشروع راد ریس، تمام کودکیاش تلاش کرده بود که تصویر یک دختر خوب را از خود به اطرافیانش نشان بدهد، اما با این حال، تنها کسی که به او محبت میکرد خواهر ناتنیاش، فریدا ریس بود، که او نیز پس از هر ملاقاتی که با هیستوریا داشت، خاطراتش را از ذهنش پاک میکرد. مادر واقعی او نیز هیچوقت علاقهای به دخترش نشان نداد و آرزو میکرد که او را به دنیا نمیآورد. اتفاقی که در انیمه نشان داده نشد این بود که، اندکی پس از سقوط دیوار ماریا، مادر هیستوریا در حالی که پشیمانیاش را به خاطر مادر شدنش نشان میداد، در مقابل چشمان دخترش کشته شد. این اتفاق، درگیریهای درونی هیستوریا و عدم انگیزهاش برای زنده ماندن را در داستان بهتر توجیه میکرد.
Mikasa Ackerman
یکی دیگر از شخصیت های انیمه حمله به تایتان که دچار تحول بسیار زیادی شده بود، میکاسا آکرمن بود! او در مانگا با پیش رفتن داستان، رشد شخصیتی بسیار بیشتری دارد. رابطهاش با دیگر کارکترها به خوبی به تصویر کشیده نشده است و یا به طور کلی از آن صرف نظر شده است. او در طول زمان، آنگونه که انیمه نشان میدهد نسبت به ارن حساسیت نشان نمیهد. نکته بسیار مهمی هم که انیمه از قلم انداخته بود، این بود که میکاسا اولین فردی بود که به وجود تایتانهای داخل دیوار پی برد. این واقعیت ممکن است برای بینندگان انیمه کمی دور از باور به نظر برسد اما میکاسا در برخی از مواقع هم، برای نجات دوستان خود حاضر است حتی با ارن هم درگیر شود.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید