برگزیده
پخش زنده زولا از فینال حالت مبارزه تیمی + به همراه جایزه
انیمه های شبیه به شیطان کش
1%
  • 0/10

معرفی بهترین انیمه های شبیه به شیطان کش

انیمه‌هایی که عاشقان Demon Slayer باید تماشا کنند

معرفی بهترین انیمه های شبیه به شیطان کش ۱۸ ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ مقالات جانبی انیمه کپی لینک

سریال Demon Slayer یکی از محبوب‌ترین مجموعه انیمه‌های حال حاضر جهان است. در این مطلب می‌خواهیم بهترین انیمه های شبیه به شیطان کش را به شما معرفی می‌کنیم.

مانگای شیطان کش در سال ۲۰۲۰ به پایان رسید، اما انیمه آن هنوز در نیمه راه خود قرار دارد و مانده تا به پایان کار خود برسد. انیمه سینمایی Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train به طرز چشمگیری محبوبیت این مجموعه را بیشتر کرد و فصل دوم انیمه نیز نسبت به فصل قبلی با پیشرفت‌های زیادی همراه بود.

فصل سوم انیمه Demon Slayer نیز هم اکنون در حال پخش است و به آرامی به پایان خود نزدیک می‌شود، بنابراین طرفداران باید تا زمان پخش فصل چهارم برای پر کردن زمان خود، به دنبال انیمه جدیدی بگردند. در این مطلب قصد داریم بهترین انیمه های شبیه به شیطان کش را به شما معرفی کنیم که اگر از طرفداران این مجموعه هستید، تماشای آن‌ها نیز می‌تواند به خوبی سرگرمتان کند.

Hell’s Paradise

نام ژاپنی: Jigokuraku

استودیوی سازنده: ماپا (Mappa)

بهار ۲۰۲۳ انیمه‌های مهیج و جذاب کمی دارد و البته، بیشتر آن‌ها تقریبا هیچ شباهتی به انیمه شیطان کش ندارند، با این حال انیمه Hell’s Paradise در این میان یک استثناست. این انیمه که با اقتباس از یک مانگای شونن جامپ+ (+Shonen Jump) ساخته شده، داستان گروهی از محکومین را دنبال می‌کند که به جزیره‌ای مرموز فرستاده می‌شوند تا اکسیر زندگی را پیدا کنند و یک جور سناریوی بتل رویال را ایجاد کنند. اگر کسی چنین چیزی را پیدا کند، آزاد می‌شود. از آن جایی که این شخصیت‌ها در درجه اول قاتل هستند، با جلادهایی همراه می‌شوند که اگر از خط خارج شوند، آن‌ها را می‌کشند.

گابیماروی توخالی (Gabimaru the Hollow) یکی از این جنایتکاران و احتمالا حتی یکی از ترسناکترین آن‌ها باشد. با این حال اما او یک دلیل مهم برای زنده ماندن و تغییر کردن دارد: همسرش. انیمه Hell’s Paradise روی گابیمارو و جلادش در جزیره‌ای سورئال پر از هیولاهای وحشتناک، مرگ و گل تمرکز دارد. این انیمه مانند شیطان کش، شامل صحنه‌های اکشن زیادی می‌شود و از نمایش خشونت و خونریزی هیچ ترسی ندارد.

?Is It Wrong To Try To Pick Up Girls In A Dungeon

نام ژاپنی: Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka

استودیوی سازنده: جی.سی.استاف (J.C.Staff)

این انیمه با اقتباس از یک لایت ناول (رمان راحت‌خوان) محبوب DanMachi، اثری فوجینو اوموری (Fujino Omori) ساخته شده و یک مجموعه فانتزی است که در شهری پر از ماجراجویی که وقت خود را صرف کاوش در یک سیاه‌چال بزرگ می‌کنند، اتفاق می‌افتد. در این شهر هر فرد به خانواده‌ای وفادار است که توسط یک خدا اداره می‌شود. شخصیت اصلی این انیمه بل کرانل (Bell Cranel)، تنها پیرو هستیا (Hestia) است. بل در ابتدا آدم ضعیفی بود، اما سخت کار می‌کند تا خدای خود را سربلند کند و در کنار ماجراجویی که زمانی زندگی او را نجات داده بود، زندگی کند.

احتمالا در نگاه اول این انیمه شباهت خاصی به Demon Slayer نداشته باشد، اما بازهم طرفداران این مجموعه باید آن را تماشا کنند. این انیمه حول محور قهرمانانی است که دائما در حال رشد هستند و در نبردها مهارت کسب می‌کنند، اما قدرت بیش از اندازه به دست نمی‌آورند و باز هم چالش‌های بزرگی پیشرویشان قرار می‌گیرد. هر دوی این انیمه‌ها شخصیت‌ها مکمل زیادی دارند که این اجازه را می‌دهد از داستان قهرمان اصلی کمی دور شوند و به داستان‌های فرعی متفاوت‌تری بپردازند.

Rage of Bahamut

نام ژاپنی: Shingeki no Bahamut

استودیوی سازنده: ماپا

انیمه Rage of Bahamut که بر اساس یک بازی کارتی ساخته شده، شامل دو فصل نسبتا متفاوت می‌شود. اولین فصل آن Genesis نام دارد که یک داستان اکشن ماجراجویی را با محوریت گروهی از قهرمانان روایت می‌کند، این قهرمانان که داستان‌هایی کاملا مستقل دارند، در سراسر کشور سفر می‌کنند و هدفی بزرگ را دنبال می‌کنند. فصل دوم این انیمه با نام Virgin Soul نیز روی یک شهر تمرکز دارد و شخصیت جدیدی به نام نینا (Nina) را به عنوان قهرمان اصلی خود معرفی می‌کند. بیشتر افراد معتقدند که فصل اول این انیمه از فصل دوم آن بهتر است، اما در مجموع تماشای هر دو فصل Rage of Bahamut می‌تواند در نوع خود لذت‌بخش باشد.

در انیمه Demon Slayer می‌بینیم که شیاطین تقریبا موجوداتی بد و شرور هستند، اگر چه برخی استثنائات نیز در آن وجود دارند. اما در انیمه Rage of Bahamut برعکس این موضوع را می‌بینیم و در دنیایی که به نمایش می‌گذارد، انسان‌ها، شیاطین و خدایان در کنار هم زندگی می‌کنند و هر کدام از آن افراد خوب و بد خود را دارند. در واقع حتی در فصل دوم، انسان‌ها به شیاطین حمله می‌کنند و متجاوز شناخته می‌شوند.

Drifters

نام ژاپنی: Drifters

استودیوی سازنده: هودز دیفترز استودیو (Hoods Drifters Studio)

توصیه این که انیمه Drifters را تماشا کنید، کار سختی است، زیرا بعید به نظر می‌رسد که هرگز دنباله‌ای برای آن ساخته شود و این واقعا ناراحت‌کننده است که یکی از لذت‌بخش‌ترین انیمه‌های اکشن دهه ۲۰۱۰ میلادی تنها یک فصل دارد. این انیمه شخصیت‌های مشهور تاریخی را گرد هم می‌آورد و آن‌ها را به مبارزه‌ای تا سر حد مرگ می‌کشاند. با اینحال، Drifters در دنیایی فانتزی اتفاق می‌افتد و طبیعتا شخصیت‌های خود را به دو گروه تقسیم می‌کند.

این انیمه شامل صحنه‌های مبارزه‌ای فوق‌العاده‌ای می‌شود و در نمایش خشونت و خون‌ریزی هیچ ترسی ندارد. ممکن است موضوع اصلی Drifters کمی احمقانه به نظر برسد، اما در مجموع برداشت جالبی را موضوع ایسکای (Isekai) ارائه می‌دهد و می‌تواند اوقات سرگرم‌کننده‌ای را برای شما بسازد.

Claymore

نام ژاپنی: Claymore

استودیوی سازنده: مدهاوس (MadHouse)

انیمه Claymore با اقتباس از یک مانگای شونن اثر نوریهیرو یاگی (Norihiro Yagi) ساخته شده و در دنیایی اتفاق می‌افتد که در آن انسان‌ها در ترس دائمی از یوماها (Yomas) ‌زندگی می‌کنند، موجوداتی که اساسا شیاطین با قابلیت تغییر شکل هستند. از آن جایی که این موجودات می‌توانند به راحتی بر یک فرد معمولی غلبه کنند، شهرها و روستاها شوالیه‌های قدرتمندی به نام کیلمور را استخدام می‌کنند تا این تهدیدات را از بین ببرند. کلیمورها زنانی نیمه انسان و نیمه یوما هستند که عموما احساسی ندارند و هویتشان با وفاداری به سازمانشان تعریف می‌شود.

کلر (Clare) یکی از این کلیمورهاست که در حین انجام ماموریت پسری یتیم به نام راکی (Raki) را نشان می‌دهد. او بعدها در سفرهایش به کلر ملحق می‌شود و ارتباطی با او ایجاد می‌کند که باعث میل به رشد و تغییر در کلر می‌شود. انیمه Claymore یکی از آثار با ارزش استودیوی مدهاوس است که داستانش را به شکل آهسته شروع می‌کند، اما کم‌کم به چیزی نسبتا پیچیده و البته جداب تبدیل می‌شود.

Bleach

نام ژاپنی: Bleach

استودیوی سازنده: پیرو (Pierrot)

انیمه Bleach با اقتباس از یکی از مانگاهای شونن سه بزرگ (Big Three) ساخته شده که در بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۲ پخش می‌شود و در پاییز ۲۰۲۲ نیز بازگشت موفقیت‌آمیزی داشت. این انیمه هم اکنون در حال نمایش آرک جنگ خونین هزار ساله است و در آینده نزدیک برای نمایش چند دوره دیگر نیز بازمی‌گردد.

در جهان این انیمه، ارواح می‌توانند توسط یک سازمان مخفی ماورایی با نام انجمن روح (Soul Society) به عنوان یک انسان جدید و بدون داشتن هیچ خاطره‌ای از گذشته به زمین بازگردند. یک شب یک دانش‌آموز عادی با نام ایچیگو (Ichigo) با یک جمع‌کننده روح (Soul Reaper) به اسم روکیا (Rukia) آشنا می‌شود که به‌زودی می‌فهمد او یکی از فرستاده‌های انجمن روح است. انیمه Bleach خیلی سریع پیچیده می‌شود و در ادامه صحنه‌های نبرد فوق‌العاده‌ای دارد.

Blue Exorcist

نام ژاپنی: Ao no Exorcist

استودیوی سازنده: ای-۱ پیکچرز (A-1 Pictures)

انیمه Blue Exorcist در دوران مدرن اتفاق می‌افتد و روی یک آکادمی مخفی تمرکز دارد که به نوجوانان آموزش می‌دهد جگونه شیاطین را تمرین دهند. رین (Rin) پسر شیطان است و با او مانند یک شهروند درجه دو رفتار می‌شود، حتی با این که او هم به اندازه هر کسی دیگری می‌خواهد شیاطین را بکشد.

آیا او تسلیم قدرت شیطان می‌شود یا می‌تواند مشکلات را کنار بگذارد و تبدیل به قهرمانی شود که همه او را می‌شناسند؟ انیمه Blue Exorcist را به نوعی می‌توان ترکیبی از مجموعه فیلم‌های Harry Potter و انیمه شیطان کش دانست.

D.Gray-man

نام ژاپنی: D.Gray-man

استودیوی سازنده: تی‌ام‌اس انترتینمنت (TMS Entertainment)

انیمه D.Gray-man در یک عصر استیم‌پانک از جهان اتفاق می‌افتد که در آن شیطانی شرور معروف به ارل هزاره (Millennium Earl) مردم را به هیولا تبدیل می‌کند. در نتیجه یک جامعه جن‌گیر از خاکستر برمی‌خیزد تا این دیوانه را از تسلط بر جهان باز دارد.

انتشار مانگای این مجموعه همچنان ادامه دارد، اما پخش مانگا فعلا متوقف شده است. این انیمه از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۸ پخش می‌شود و سپس در سال ۲۰۱۶ یک دنباله برای آن منتشر شد که خیلی زود به پایان رسید.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

نام ژاپنی: Fullmetal Alchemist: Brotherhood

استودیوی سازنده: بونز (Bones)

انیمه Fullmetal Alchemist: Brotherhood یک ریبوت برای انیمه Fullmetal Alchemist است که با اقتباس از مانگایی با همین نام ساخته شده است. این انیمه نسبت به قبلی بیشتر به داستان مانگا وفادار و کامل است. در هر دوی انیمه ساخته شده طرفداران خود را دارند، اما بیشتر افراد به کسانی که با این مجموعه آشنایی ندارند توصیه می‌کنند که انیمه Fullmetal Alchemist: Brotherhood را تماشا کنند.

این مجموعه در جهان استیم‌پانک جریان دارد که در آن کیمیاگری واقعی است و یک دولت فاسد سعی دارد به آرامی جهان را از طریق این کار تسخیر کند. این انیمه روی اد (Ed) و آل (Al)‌ تمرکز دارد، برادرانی که آزمایش‌های خود را با کیمیاگری بیش از حد پیش برده‌اند و بخشی‌هایی از بدن خود را از دست داده‌اند و اکنون در تلاش هستند تا اوضاع را درست کنند.

Golden Kamuy

نام ژاپنی: Golden Kamuy

استودیوی سازنده: برینز بیس (Brain’s Base)

انیمه Golden Kamuy در اوایل دهه ۱۹۰۰ میلادی اتفاق می‌افتد و عواقب پس از جنگ روسیه و ژاپن را بررسی می‌کند. جنگ تمام شده و سایچی (Saichi) که به دنبال گنجینه‌ای از طلا می‌گردد، در تلاش است تا گذشته خود را فراموش کند.

نقشه‌هایی که او برای رسیدن به طلا نیاز دارد، روی پشت تعدادی از مردان خالکوبی شده است، بنابراین او به سراغشان می‌رود تا چیزی که نیاز دارد را به دست آورد. انیمه Golden Kamuy مجموعه بسیار ساده‌ای است و گاهی اوقات نکات غذایی و بقای آن مانند یک مستند واقعی هستند. اگر چه همچنان هیجان خود را دارد و کاملا خالی از اکشن نیست.

The Fate Series

نام ژاپنی: Feito Series

استودیوی سازنده: یوفوتیبل (ufotable)

صادقانه باید گفت، سری Fate واقعا شباهت زیادی به انیمه Demon Slayer ‌ندارد و تنها وجه اشتراکش با آن این است که هر دو انیمه‌های اکشنی هستند که توسط استودیوی یوفوتیبل ساخته شده‌اند. به طور روایی، Fate/Zero و Fate/Stay درباره نبرد جام مقدس (Holy Grail War) هستند، یک نبرد بتل رویال (Battle Royale) که در آن قهرمانان تاریخ احضار می‌شوند تا با هم مبارزه کنند تا نهایتا تنها یک نفر زنده باقی بماند. در این انیمه در نمایش بیشتر شخصیت‌هایش پیچیده، بی‌رحمانه و مبهم عمل می‌کند.

با وجود این که از لحاظ موضوعی این مجموعه با Demon Slayer اشتراکات چندانی ندارد، اما هر دو استعداد بی‌نظیر اعضای استودیوی یوفوتیبل را در به نمایش گذاشتن سکانس‌های اکشن روان و جذاب نشان می‌دهند.

Fog Hill of Five Elements

نام ژاپنی: Wu Shan Wu Xing

استودیوی سازنده: نایس بت انیمیشن (Nice Boat Animation) و سمسارا انیمیشن استودیو (Samsara Animation Studio)

انیمه سه قسمتی Fog Hill of Five Elements با وجود کوتاه بودن، تاثیری باورنکردنی بر مخاطب به جا می‌گذارد. داستان این اثر درباره پنج رزمی‌کار است که شکاف بین دنیای شیاطین و انسان‌ها را پر می‌کنند و وظیفه دارند هیولاهایی که از دروازه‌ای که در یک کوه قرار دارد، می‌آیند را از بین ببرند. این انیمه برگرفته از اساطیر و هنرهای رزمی چینی است و کار قابل احترامی را در نمایش شخصیت‌های اصلی و افسانه‌های جهانشان انجام می‌دهد.

در حالی که طرحی داستان Fog Holl of Five Elements خیلی عالی است، اما دستاورد بزرگ آن بدون شک سکانس‌های انیمیشنی و مبارزه آن هستند. این اثر جزو معدود پروژه‌هاییست که می‌تواند در این زمینه با انیمه شیطان کش به رقابت بپردازد.

Inuyasha

نام ژاپنی: InuYasha

استودیوی سازنده: سانرایز (Sunrise)

انیمه Inuyasha ممکن است یکی از منابع الهام ساخت انیمه Demon Slayer باشد، زیرا هر دوی آن‌ها در مورد کشتن شیاطین است. این اثر هم در زمان حال اتفاق می‌افتد و هم در گذشته و بخش‌های گذشته، در عصر طلایی ژاپن جریان دارد.

Inuyasha یک انیمه ایسکای است که در آن یک دختر جوان با نام کاگومه (Kagome) درون یک چاه می‌افتد و به گذشته می‌رود. در این گذشته ژاپن پر از شیاطین است و کاگومه و نیمه شیطانی با نام اینویاشا که کاگومه به او علاقه دارد، ‌می‌توانند این کشور را نجات دهند.

Dororo

نام ژاپنی: Dororo

استودیوی سازنده: تزوکا پروداکشنز (Tezuka Productions) و ماپا

هیاکیمارو (Hyakkimaru) به خاطر پدرش، در حالی به دنیا آمد که بیشتر اعضای بدنش را از دست داده بود، زیرا هر کدام از آن‌ها به یک شیطان داده شده بود. این پسر تا نوجوانی زنده می‌ماند و سپس ماجراجویی خونینی را آغاز می‌کند تا آن چه را که از او گرفته شده، از دوباره به دست آورد. او در طول سفر خود باید هر کدام از شیاطین را از بین ببرد.

انیمه Dororo با اقتباس از یک مانگای کلاسیک شونن، اثر اوسامو تزوکا (Osamu Tezuka) ساخته شده و داستانی فراموش‌نشدنی را روایت می‌کند که قطعا طرفداران انیمه شیطان کش از تماشای آن بسیار لذت خواهند برد.

Kabaneri of The Iron Fortress

نام ژاپنی: Koutetsujou no Kabaneri

استودیوی سازنده: ویت استودیو (Wit Studio)

انیمه Kabaneri of The Iron Fortress در درجه اول به خاطر شباهت‌هایش به فصل اول انیمه Attack on Titan شناخته می‌شود، اگر چه شباهت‌های بین این دو اثر سطحی است. این انیمه بیشتر ممکن است برای افرادی که به دنبال انیمه های شبیه به شیطان کش هستند، مناسب باشد زیرا هر دو در دوره‌های زمانی نسبتا مشابهی اتفاق می‌افتد و اکشن را در اولویت خود قرار می‌دهند.

قلعه آهنی (Iron Fortress) یک قطار است و صحنه اصلی کابانری (Kabaneri) و شباهت‌های منحصربه‌فردی به انیمه و آرک Demon Slayer’s Mugen Train دارد. به جای شیاطین، انسان‌ها در قلعه آهنی در جهانی پر از زامبی‌ها و موجودات مرده قرار گرفته‌اند و باید در این شرایط سخت مبارزه کنند و زنده بمانند.

Rurouni Kenshin

نام ژاپنی: Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan

استودیوی سازنده: گالوپ (Gallop) و استودیو دین (Studio Deen)

انیمه Rurouni Kenshin که در آمریکای شمالی با نام Samurai X شناخته می‌شود، بیشتر یک انیمه ساده با محوریت سامورایی‌هاست، اما شامل عناصر فانتزی و جادویی نیز می‌شود. به طور مثال یک شخصیت می‌تواند به دلیل وجود مخزن نفت در معده خود، از خود آتش بیرون بیاورد.

این اثر سعی می‌کند در مبارزات خود واقع‌گرایانه باشد، حتی اگر خیلی چیزا در آن واقعا منطقی به نظر نرسد. داستان اصلی قهرمانی را دنبال می‌کند که سعی می‌کند کشتن هزاران مردی را که تا به الان کشته است، جبران کند. اما در طول مسیر خو، او مدام دوباره به جنگ و درگیری کشیده می‌شود.

Hunter x Hunter (2011)

نام ژاپنی: Hunter x Hunter

استودیوی سازنده: مدهاوس

انیمه Hunter x Hunter محصول استودیوی مدهاوس، به عنوان شاهکار در زمینه نمایش نبردها توسط عده بسیاری ستایش می‌شود. این مجموعه کار خود را با داستان گون (Gon)، پسربچه‌ای که آرزو دارد مانند پدرش یک شکارچی شود، نسبتا معمولی آغاز می‌کند. او در حین شرکت در آزمون شکارچیان، با چند دوست و یک شخصیت شرور آشنا می‌کند که برای فرار از آن تلاش می‌کند. مدتی می‌گذرد و سپس انیمه Hunter x Hunter شروع به تغییر دادن فرمول خود می‌کند و آرک‌های هیجان‌انگیزی را ارائه می‌کند.

این انیمه در داستان‌سرایی منحصربه‌فرد ظاهر می‌شود و اکشن فوق‌العاده و شخصیت‌های جذابش آن را به یکی از آثار د‍رخشان استودیوی مدهاوس تبدیل می‌کنند. Hunter x Hunter ممکن است شباهت چندان زیادی به انیمه Demon Slayer نداشته باشد، اما هر دو آن‌ها جزو دستاوردهای بزرگ صنعت انیمه‌سازی در سال‌های اخیر هستند.

Jujutsu Kaisen

نام ژاپنی: Jujutsu Kaisen

استودیوی سازنده: ماپا

انیمه‌های شیطان کش و Jujutsu Kaisen تقریبا به طور همزمان به محبوبیت زیادی دست پیدا کردند و این موضوع باعث شد تا این دو انیمه اکشن به یکدیگر ربط پیدا کنند. این دو اثر با وجود تفاوت‌های بسیاری که با یکدیگر دارند، هر دو حول محور انسان‌هایی می‌چرخند که با تهدیدهای ماورایی مقابله می‌کنند. در انیمه Jujutsu Kaisen شاهد نفرین‌هایی هستیم که انرژی ذاتی ناشی می‌شوند و بیشتر مردم نمی‌توانند آن‌ها را کنترل کنند.

Demon Slayer و Jujutsu Kaisen دو تا از بهترین انیمه‌های اکشن شونن در پنج سال اخیر هستند. بدون شک Jujutsu Kaisen را می‌توان یکی از قدرتمندترین رقبای انیمه شیطان کش دانست که در بسیاری از زمینه‌ها از جمله صحنه‌های مبارزه حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

Samurai Champloo

نام ژاپنی: Samurai Champloo

استودیوی سازنده: منگلوب (Manglobe)

انیمه Samurai Champloo توسط همان تیم و استودیویی ساخته شده که انیمه Cowboy Bebop را تولید کرده است، یک اثر قدیمی‌تر از Samurai Champloo که بسیار ماندگار و جذاب است، اما خود Samurai Champloo نیز هنوز یک انیمه عالی است که تماشای آن به هر طرفدار انیمه‌ای پیشنهاد می‌شود. این اثر سامورایی‌ها را با هیپ‌هاپ مدرن ترکیب می‌کند و تجربه‌ای منحصربه‌فرد به انیمه‌بازان ارائه می‌دهد.

این انیمه که تنها یک فصل دارد، داستان دختری جوان به نام فوو (Fuu) را دنبال می‌کند که به همراه دو محافظش به دنباله سامورایی‌ای می‌گردند که بوی گل آفتابگردان می‌دهد. این انیمه دارای صحنه‌های اکشن فوق‌العاده‌ای است.

Ninja Scroll

نام ژاپنی: Juubee Ninpuuchou

استودیوی سازنده: مدهاوس

اگر پس این همه گزینه از میان بهترین انیمه های شبیه به شیطان کش هنوز تصمیم نگرفته‌اید که تماشای کدامشان را شروع کنید، احتمال انیمه Ninja Scroll می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. این انیمه سینمایی محصول دهه ۹۰ میلادی، نبردهای خشونت‌آمیز کیباگامی جوبی (Kibagami Jubei) با هشت نینجا که توانایی‌های هیولایی و قدرتمند دارند، روایت می‌کنند. انیمه Ninja Scroll برای بینندگان جوان ساخته نشده، اما آن دسته از طرفداران انیمه Demon Slayer که به دنبال یک اثر بالغانه‌تر هستند، احتمالا از تماشای این اثر قدیمی کلاسیک خوشحال خواهند شد. اکشن این انیمه به طرز باورنکردنی‌ای جذاب است.

انیمه Ninja Scroll بعدها در دهه ۲۰۰۰ میلادی یک سریال دنباله دریافت کرد که اگر چه اثری خوبی است، اما چیزی بیشتر از انیمه اصلی را ارائه نمی‌دهد. با اینحال باز هم برای کسانی که دوست دارند وقت بیشتری را در دنیای آن سپری کنند، این سریال ارزش تماشا کردن را دارد.

Soul Eater

نام ژاپنی: Soul Eater

استودیوی سازنده: بونز

انیمه Soul Eater در یک دنیای فانتزی از شکارچیان هیولا اتفاق می‌افتد که همگی در یک آکادمی ویژه جمع‌آوری روح هستند. هر دانش‌آموزش با یک سلاح انسان‌نما جفت می‌شود، به طور مثال قهرمان داستان که ماکا (Maka) نام دارد با سول ایوانز (Soul Evans) جفت می‌شود که می‌تواند به داس تبدیل شود. احتمالا اگر روزی تیم برتون (Tim Burton)، کارگردان معروف هالیوود یک انیمه می‌ساخت، چیزی شبیه به Soul Eater می‌شد، زیرا این اثر از نظر زیبایی‌شناسی شباهت بسیاری به کارهای او دارد.

امیدواریم که مطالعه این مطلب به شما در یافتن گزینه‌ای مناسب برای تماشا کمک کند. تا به الان کدام یک از این انیمه‌ها را تماشا کرده‌اید؟ به نظر شما کدام یک از این گزینه بیشتر به انیمه شیطان کش شباهت دارد؟



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

18 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments