1%
  • 0/10

بهترین انیمیشن های اقتباسی از بازی ها

برای کسانی که از پشت کنسول نشستن خسته شده‌اند!

بهترین انیمیشن های اقتباسی از بازی ها ۰ ۲۶ آبان ۱۴۰۳ مقالات جانبی انیمه کپی لینک
بهترین انیمیشن های اقتباسی از بازی ها

در این مطلب، قصد داریم که بهترین انیمیشن های اقتباسی از بازی را به شما معرفی کنیم.

بازی‌های ویدیویی به دلیل فضای منحصربه‌فرد و داستان‌های گسترده‌ای که دارند، به‌سختی قابل اقتباس در فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی هستند. با وجود این، رسانه انیمیشن ثابت کرده است که فرم بصری مناسبی در جهت اقتباس از بازی‌های ویدیویی است. خصوصا آن دسته از انیمیشن‌هایی که به صورت سریالی تولید می‌شوند، قطعا زمان بیشتری در اختیار دارند تا داستان بازی را به طور قابل قبولی روایت کنند. ازاین‌رو، شبکه‌هایی مثل نتفلیکس (Netflix) تلاش کرده‌اند که دست به اقتباس از بازی‌های معروف بزنند و لحظات مهیجی را برای ما به ارمغان بیاورند.

ده انیمیشن هیجان‌انگیزی که در ادامه معرفی کرده‌ایم، تعدادی از بهترین سریال‌های اقتباس‌شده از بازی‌ها هستند.

Pokemon

بسیار گفته می‌شود که پوکمون (Pokemon) طولانی‌ترین اقتباس از بازی‌های ویدیویی است و در دسته محبوب‌ترین سریال‌هایی است که از شبکه TV Tokyo پخش شده‌اند. داستان سریال درباره شخصیتی به نام پیکاچو و دوستان اوست که در تمام اپیزودها حضوری فعال دارند. آن‌ها گاهی به سفر می‌روند، با دشمنان مختلفی مواجه می‌شوند و اتفاقات سرگرم‌کننده‌ای را از سر می‌گذرانند. سریال پوکمون، در سرتاسر دنیا معروف است و اغراق نیست اگر بگوییم که شهرت و اعتباری به اندازه منبع اقتباس خود دارد. این سریال از سال 1997 در حال پخش بوده است.

DOTA: Dragon’s Blood

انیمیشن دوتا: خون اژدها، یکی دیگر از بهترین انیمیشن های اقتباسی به حساب می‌آید و بر اساس بازی DOTA 2 ساخته شده. سریال مذکور که از سال 2021 در شبکه نتفلیکس در حال پخش بوده است، داستان یک شکارچی اژدها به نام داویون را دنبال می‌کند. داویون، شوالیه قدرتمندی است که روح یک اژدها در کالبدش دمیده شده است و اکنون وظیفه دارد با شیاطین خبیث و بدطینت مبارزه کند. بیراه نیست اگر این سریال را حاصل درک عمیق سازندگانش از مدیوم بازی‌های ویدیویی بدانیم. آن‌ها موفق شده‌اند جهان بازی DOTA 2 را به‌تمامی با اثرشان تطبیق دهند.

Dragon Age: Absolution

نتفلیکس، سریال‌های زیادی با اقتباس از بازی‌های RPG ساخته است که انیمیشن عصر اژدها: آمرزش (Dragon Age: Absolution) از جمله آن‌هاست. اثری که فرانچایز محبوب عصر اژدها را مورد اقتباس قرار داده و تلاش کرده است تا از هر عنصر جذابی که در این مجموعه بازی‌ها وجود دارد، به‌خوبی استفاده کند. داستان درباره سرقت نافرجامی است که مخاطبان را وارد ماجرایی هیجان‌انگیز می‌کند و همه این اتفاقات در امپراتوری توینتر که محل سکونت بردگانی از نژاد اِلف است، رخ می‌دهد. پس برای ورود به دنیایی مملو از تخیل و سرگرمی آماده شوید.

Castlevania

کسلوانیا (Castlevania) یکی از بهترین انیمیشن های اقتباسی از بازی های ویدیویی است که تا کنون ساخته شده‌اند. دو فصل نخست کسلوانیا که در سال‌های 2017 و 2018 به نمایش درآمدند، شخصیت‌پردازی فوق‌العاده و روایت منسجمی داشتند که باعث شد چشم‌ها به سمت این سریال خیره شود. به این ترتیب، نتفلیکس موفق شد که راه را برای اقتباس‌های بیشتر از بازی‌های ویدیویی هموار سازد. علاوه بر این، نتفلیکس در فصل‌های سوم و چهارم نیز همین مسیر را ادامه داد و توانست تفسیر جدیدی از بازی پرطرفدار شرکت کونامی (Konami) ارایه کند.

The Cuphead Show

بی‌شک یکی از غافلگیرکننده‌ترین موفقیت‌ها در دنیای بازی‌های ویدیویی، بازی Cuphead بود. این بازی در سرتاسر دنیا طوفانی به پا کرد و با فروش 3 میلیون نسخه تا سال 2018 به موفقیت عظیمی دست یافت. کمی بعد، نتفلیکس تصمیم گرفت که بازی Cuphead را در مدیوم جدیدی به تصویر بکشد و برای این کار به سراغ استودیو MDHR رفت.

قطعا یکی از چیزهایی که بازی مذکور را دوست‌داشتنی کرده بود، گرافیک دوبعدی آن بود که مخاطب را به یاد کارتون‌های دیزنی می‌انداخت و جنبه نوستالژیک داشت. سریال نمایش کله‌فنجونی (The Cuphead Show) هم از این قاعده مستثنا نیست. اگرچه در شماری از اپیزودها می‌توان دریافت که از تکنیک CGI نیز استفاده شده است، اما فضای سریال به طور کلی شما را به دهه 30 و 40 میلادی می‌برد. دورانی که عرصه تاخت‌وتاز انیمیشن‌هایی مانند میکی‌موس بود. سریال کاپ هد، این لحن را به‌خوبی حفظ کرده و باعث خلق لحظات جذابی شده است.

Cyberpunk: Edgerunners

شهرت سریال سایبرپانک: اج رانرز (Cyberpunk: Edgerunners) در میان انیمیشن های اقتباسی، به حدی است که شاید از منبع اقتباسش هم فراتر برود؛ البته داستان سریال در همان حال‌وهوا اتفاق می‌افتد و چندان عجیب و دور از انتظار نیست، اما بسیار جذاب‌تر از چیزی به نظر می‌رسد که در بازی Cyberpunk 2077 تجربه کرده‌ایم. چه از نظر شخصیت‌پردازی و چه از نظر روایت داستان، با انیمیشن شگفت‌انگیزی مواجهیم که حتی قابل مقایسه با بهترین سریال‌های نتفلیکس است. تا جایی که باید آن را نقطه اوج استودیو Trigger از سال 2011 میلادی بدانیم.

Sonic The Hedgehog (1993)

فرانچایز سونیک خارپشت نیازی به معرفی ندارد. مجموعه پرطرفداری که شامل انبوهی از بازی‌های ویدیویی، فیلم‌های زنده و سریال‌هایی انیمیشنی بوده است. در تمام آن‌ها، شاهد حضور شخصیتی به نام سونیک هستیم که یک خارپشت آبی و بازیگوش است و می‌تواند با سرعتی چند برابر خارپشت‌های معمولی بدود.

مجموعه سونیک خارپشت (Sonic The Hedgehog) اولین سریالی است که با تمرکز بر شخصیت سونیک ساخته شد و به روی آنتن رفت. هنگام پخش آن از شبکه ABC که از سال 1993 تا 1994 ادامه داشت، به شمار طرفداران سونیک در سرتاسر جهان افزوده شد. این موجود بامزه، همراه با دوستانش در تلاش بود تا مانع از شرارت‌های دکتر اگمن شود و زمینه را برای غلبه بر او فراهم کند. این‌بار علاقه‌مندانی که بازی سونیک خارپشت را تجربه کرده بودند، می‌توانستند شاهد حضور او در فضای متفاوت و ویژه‌ای باشند که جذابیت‌های خودش را داشت.

Arcane

سریال انیمیشنی آرکین (Arcane) شبیه هیچ‌چیز دیگری در عالم تلویزیون نیست. این مجموعه محبوب که جایگاه نخست را در فهرست بهترین انیمیشن های اقتباسی از بازی به دست آورده است، یکی از شگفتی‌های سال 2021 بود و چیزی کمتر از بهترین سریال‌های تاریخ تلویزیون نداشت.

سریال آرکین، بیشتر از تمام سریال‌های همدوره‌اش دیده شد و نتفلیکس تصمیم گرفت که ساخت آن را برای فصل دوم نیز تمدید کند. بسیاری گفته‌اند که این سریال با گرافیک چشم‌گیر و خیره کننده‌اش توانست در نظر مخاطبان بدرخشد، اما این تنها نقطه قوت آن نیست. مثلا می‌توان به پرداخت کامل شخصیت‌ها نیز اشاره کرد که آن‌ها را بسیار دوست‌داشتنی جلوه می‌دهد. علاوه بر این، صحنه‌های اکشن هم به‌خوبی طراحی شده‌اند و سرشار از جزییات ویژه بصری به نظر می‌رسند. ضمنا برای دیدن Arcane لازم نیست که حتما شناختی از بازی لیگ افسانه‌ها داشته باشید.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments