بهترین بازی های سایبرپانک
1%
  • 0/10

معرفی بهترین بازی های سایبرپانک در تاریخ ویدیو گیم

آینده جهان انسان‌ها را از الان تجربه کنید!

معرفی بهترین بازی های سایبرپانک در تاریخ ویدیو گیم ۱ ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ ترین‌ها (بازی) کپی لینک

آینده همیشه ما را متعجب و متحیر می‌کند و دنیای بازی‌های ویدیویی جهانی عالی، ژرف و تک برای رویارویی گیمرهای خلاق و آینده نگر با آینده بشریت است. در این مطلب قصد داریم به معرفی بهترین بازی های سایبرپانک بپردازیم.

در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ میلادی، مردم جهان به دلیل شگفتی و کنجکاوی درباره آینده بشریت، علاقه زیادی به جهان‌های سایبرپانکی پیدا کردند. پس از آن مضمون سایبرپانک‌ها مفاهیم جدید زیادی به خود دیده و همانطور که انتظار می‌رفت وارد دنیای ویدیو گیم شده است.

در طول تاریخ بازی‌های ویدیویی، عناوین زیادی بر پایه جهان‌های سایبرپانک عرضه شده و به ما شمایی از آینده بشریت داده است. این بازی در سبک‌های مختلف از جمله نقش آفرینی، رمان بصری، استراتژیک و بسیاری دیگر عرضه شده‌اند. تعداد بازی‌های سبک سایبرپانک به شکل دیوانه واری زیاد بوده و در این مطلب قصد داریم به معرفی بهترین آن‌ها بپردازیم.

Blade Runner

نمره متاکریتیک: ۵۲ از ۱۰۰

بازی Blade Runner بازی در سبک پوینت اند کلیک بوده که داستان آن برگرفته از سری فیلم سینمایی با همین نام، ساخته ریدلی اسکات (Ridley Scott) محبوب و مشهور است.

داستان بازی در سال ۲۰۱۹ جریان داشته و داستان ری مک‌کوی (Ray McCoy)، کاراگاهی را شرح داده که مسئول از بین بردن گروهی خطرناک از رپلیکنت‌ها است. چالش‌های بازی بسیار جذاب بوده و مسیرهای مختلفی را در اختیار مخاطب خود قرار می‌دهد. اگر به حل پازل علاقه دارید این بازی شما را ناامید نخواهد کرد.

E.Y.E: Divine Cybermancy

نمره متاکریتیک: ۶۱ از ۱۰۰

بازی E.Y.E: Divine Cybermancy به دلیل دارا بودن داستان سورئال و تم سایبرپانک پتانسیل بسیار بالایی داشت. اما سهل انگاری توسعه دهندگان و قرار دادن بسیاری مکانیسم‌های مختلف در گیم پلی، باعث شد این بازی برای مخاطبین گیج کننده باشد و جایگاه خود را میان گیمرها پیدا نکند.

اما اگر با گیم پلی گیج کننده مشکلی نداشته باشید، می‌توانید به تجربه این بازی پرداخته و از داستان خاص آن نهایت لذت را ببرید.

Cloudpunk

نمره متاکریتیک: ۷۳ از ۱۰۰

بازی Cloudpunk‌ از آن دست بازی‌های سایبرپانک بوده که شما می‌توانید در زمان تجربه مغز خود را خاموش کرده و در آرامش تمام از آن لذت ببرید. هدف شما در این بازی تحویل بسته‌های مختلف به مردم منطقه نیوالیس است. شما طی مسیر باید برخی قوانین را رعایت کرده و برخی پازل‌ها را حل کنید و بسته را به مقصد برسانید.

مشتری‌های شما افراد و موجودات متفاوت بوده که داستان‌های زیبایی را شرح می‌دهند. یکی از ویژگی‌های جذاب این بازی اثر تصمیمات شما بر جهان زیبا و سایبرپانکی بازی است.

The Ascent

نمره متاکریتیک: ۷۴ از ۱۰۰

بازی The Ascent در سبک اکشن نقش آفرینی بوده و داستان گروهی را شرح داده که در کلان شهری سایبرپانکی به دنبال نجات یافتن در میان گروهی عظیم از مزدوران هستند.

گیم پلی بازی فوق العاده روان و هیجان انگیز بوده و با دارا بودن مراحل مختلف شما را ساعاتی طولانی به خود درگیر می‌کند. از جمله بهترین ویژگی‌های این بازی می‌توان به قابلیت تجربه چند نفره و دارا بودن قابلیت‌های شخصی سازی زیاد اشاره داشت.

Ruiner

نمره متاکریتیک: ۷۵ از ۱۰۰

بازی Ruiner در سبک شوتر تاپ داون شما را به یکی از چالش برانگیزترین جهان‌های سایبرپانک می‌برد. شما در این بازی در قالب شخصیتی صامت و تا دندان مسلح به مبارزه در برابر دولتی فاسد که منطقه رنگکاک را تحت سلطه درآورده می‌روید.

بازی Ruiner با ترکیب جلوه‌های دیداری خیره کننده، گیم پلی مهیج و البته موسیقی متن بسیار حماسی، ماجراجویی بسیار نو و هیجان انگیز ارائه می‌دهد. بازی Ruiner یکی از بهترین بازی‌ها در بحث طراحی جهان و مراحل است.

System Shock

نمره متاکریتیک: ۷۸ از ۱۰۰

نسخه ریمیک بازی System Shock بسیاری را شاد و بسیاری دیگر را ناراحت کرد. طرفداران نسخه اوریجینال این بازی مطمئنا از حجم محتوای مشابه با نسخه اصلی خوشحال هستند. توسعه دهندگان تلاش داشته‌اند با بازسازی مکانیسم‌های قدیمی این بازی به لطف تکنولوژی‌های نو، تجربه‌ای مشابه اما مدرن ارائه دهند. اما همین موضوع سوی منفی نیز دارد.

فقدان مکانیسم‌های مدرن و ضعف جلوه‌های دیداری، باعث شده مخاطبین جدید نتواند از مضامین قدرتمند این فرنچایز قدیمی مطلع شده و از آن‌ها لذت ببرند. ماهیت این بازی عالی، اما اجرای آن به خصوص برای مخاطبین جدید چندان جذاب نیست!

Ghostrunner

نمره متاکریتیک: ۸۱ از ۱۰۰

بازی Ghostrunner بهشت گیمرهای عاشق بازی‌های شوتر سریع و ورزش جذاب و دوست داشتنی پارکور است. این بازی به بهترین شکل ممکن از عناصر جهان‌های سایبرپانکی استفاده کرده و با ارائه دوربین اول شخص شما را در دل جهان تاریک و روشن این بازی قرار می‌دهد. اما یک نکته در این بازی وجود داشته که پیش از تجربه بد نیست بدانید.

پیشروی و پیروزی در مبارزات این بازی به شکل عجیبی سخت و چالش برانگیز است. این بازی از نظر جلوه‌های دیداری خارق العاده بوده و از نظر گیم پلی بسیار روان و لذت بخش است. استفاده از تکنولوژی‌های نو در مبارزات از دیگر ویژگی‌های دوست داشتنی این بازی است.

Signalis

نمره متاکریتیک: ۸۱ از ۱۰۰

بازی Signalis به دلیل استفاده از عناصر سبک ترس و بقا، شباهت زیادی با بازی دوست داشتنی System Shock دارد. شخصیت اصلی بازی الستر (Elster) ناگهان در جهانی بیدار شده که هیچ ایده‌ای درباره آن ندارد. او به دنبال همراه خود به شکل همزمان تلاش می‌کند فهم و درک خود از جهان جدیدش را افزایش دهد. پس از آشنایی بیشتر با این جهان، او متوجه شده که دولتی فاسد مسئول این جهان عجیب و ترسناک است.

داستان بازی رازآلود بوده و به دنبال آن ما به شکل مداوم با پازل‌هایی جذاب و نیازمند تفکر روبرو می‌شویم. شما با پیشرفت در جهان بازی با حقایق بیشتری روبرو شده و با یافتن اجسام متفاوت بخش‌های جدید از این جهان را بازگشایی می‌کنید.

Citizen Sleeper

نمره متاکریتیک: ۸۲ از ۱۰۰

بازی Citizen Sleeper با ترکیب عناصر سبک نقش آفرینی، موسیقی آرام بخش و البته فضایی آرام، شما را دعوت به تجربه آرام بخش و متفاوت از جهان‌های سایبرپانک دعوت می‌کند. شما در این بازی نقش رباتی زندانی را بر عهده دارید که قصد دارد از جایزه بگیران و مزدوران جهان خود به دور بماند.

این بازی از سیستمی جالب و البته کلاسیک برای نمایش پتانسیل شما در کشف و استفاده بهره می‌برد. این سیستم، سیستم استفاده از تاس بوده که بدون شک در بازی‌هایی چون Dungeons and Dragons با آن آشنا شده‌اید. تقدیر خود را به دست تاس‌ها رقم بزنید!

Gunpoint

نمره متاکریتیک: ۸۳ از ۱۰۰

بازی Gunpoint بازی پلتفرمر و پازل محور با همراهی عناصر سبک مخفی کاری است. این بازی شما را در کفش‌های ریچارد کانوی (Richard Conway) جاسوسی قرار داده که در عوض مشتری‌های خود وارد ساختمان‌هایی با ساختارهای مختلف شده و کار درخواستی مشتریان را انجام می‌دهد. استفاده از قابلیت‌هایی مانند هک کردن وسایل، جاسوسی در این بازی را به شدت لذت بخش کرده است.

در طول داستان بازی، ما با دیالوگ‌هایی طعنه آمیز و سرگرم کننده روبرو می‌شویم. شما به شکل مداوم در این بازی با این حقیقت روبرو شده که افراد بیگناه را مجبور به ارتکاب جرم کرده تا آن‌ها را وارد مخمصه کنید. این بازی در کنار تمام مضامین، شما را مدام وادار به خنده می‌کند.

Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action

نمره متاکریتیک: ۸۳ از ۱۰۰

بازی Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action نه تنها یکی از بهترین بازی‌های سایبرپانکی پیکسلی بوده، بلکه یکی از بهترین داستان‌ها در این سبک بازی را ارائه می‌دهد. شما در قالب بارتندری در باری سایبرپانکی مشغول به کار بوده و هدف شما متوجه شدن اتفاقات جهان خود از طریق گفتگو با مشتریان خود است.

گیم پلی این بازی نیز ویژگی بسیار خاص در خود دارد. شما در عوض انتخاب از میان دیالوگ‌های مختلف، با سرو کردن نوشیدنی‌ها با مشتریان خود صحبت کرده و در مسیر گفتگوهای خود پیش می‌روید. بار سایبرپانکی زیبای بازی Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action مشتریان جذاب زیادی را به خود جلب می‌کند!

Stray

نمره متاکریتیک: ۸۳ از ۱۰۰

طی سال‌های اخیر، علاقه گیمرها به جهان‌های سایبرپانکی که درگیر آخرالزمان شده‌اند بسیار زیاد شده است. در کنار آن، علاقه توسعه دهندگان بر قرار دادن حیوانات خانگی دوست داشتنی مانند سگ و گربه‌ها در بازی‌ها افزایش یافته است. حال بازی Stray این دو علاقه را با یکدیگر ترکیب کرده و زندگی گربه‌ای در جهان سایبرپانکی را ارائه داده است. بازی Stray زندگی گربه‌ای را در جهانی تحت سلطه ربات‌ها شرح می‌دهد.

هدف شما در این بازی کاوش و ماجراجویی در جهانی ناآشنا و فرار از موجوداتی به نام زرک و سنتینل است. ماجراجویی شما در این بازی کوتاه، اما خاطره انگیز است. طبیعت بازی‌های سایبرپانک این بوده که حس کنجکاوی شما را برانگیخته و شما را وادار به تفکر کنند. بازی Stray به بهترین شکل ممکن این کار را انجام می‌دهد.

Katana Zero

نمره متاکریتیک: ۸۳ از ۱۰۰

بازی‌های سایبرپانکی اکشن و پر سرعت در میان پرطرفدارترین بازی‌های سایبرپانک جای دارند. بازی Katana Zero با اکشن پر سرعت، طراحی هنری پیکسلی و البته داستان فوق العاده عمیق، بدون شک یکی از بهترین بازی‌های سایبرپانکی و بازی‌های دو بعدی تاریخ است. این بازی پلتفرمر جذاب شما را در قالب سابجکت زیرو (Subject Zero) که قدرت‌های ذهنی بسیار قوی داشته، در جهانی ظالم به مبارزه می‌فرستد.

یکی از ویژگی‌هایی که بازی Katana Zero را جذاب کرده، احتمال مرگ با تنها یک ضربه است. این بازی به شدت چالش برانگیز بوده، در حدی که برخی این بازی را عنوانی دو بعدی در سبک سولزلایک می‌نامند. دیگر ویژگی جذاب این بازی، نیم نگاهی به گذشته شخصیت سابجکت زیرو است.

Cyberpunk 2077

نمره متاکریتیک: ۸۶ از ۱۰۰

بدون شک فهرست بهترین بازی های سایبرپانک ما بدون وجود بازی جذاب که نام سایبرپانک را در خود دارد، بی ارزش می‌شد. بازی Cyberpunk 2077 مهم‌ترین و شناخته شده‌ترین بازی سایبرپانک سال‌های اخیر، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. این بازی یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های تیم قدرتمند سی دی پراجکت رد بود که شروعی مفتضحانه داشت. بازی Cyberpunk 2077 در زمان انتشار به هیچ یک از وعده‌های خود عمل نکرد، اما این به معنی پایان کار برای این بازی نبود.

بازی سایبرپانک ۲۰۷۷ گرچه شروعی مفتضحانه داشت، توسعه دهندگان را برای رستگاری آماده کرد. بازی Cyberpunk 2077 به شکل مداوم توسط توسعه دهندگان به روزرسانی شد و این بازی امروزه با عنوان یکی از بهترین، زیباترین، بی نقص‌ترین و جذاب‌ترین بازی‌های سبک نقش آفرینی شناخته می‌شود. این بازی از همه نظر، از جمله داستان سرایی، گیم پلی و طراحی هنری خارق العاده بوده که به نظر منتقدین هر گیمری باید حداقل یک مرتبه به تجربه آن بپردازد. البته فراموش نکنید که تنوع پایان‌های داستان، شما را ترغیب به تجربه چند باره خود می‌کند!

Deus Ex

نمره متاکریتیک: ۹۰ از ۱۰۰

بازی Deus Ex و به طور کلی سری بازی Deus Ex که اولین نسخه آن طی سال‌های ابتدایی قرن ۲۱ به انتشار رسید، یکی از پرچمداران بازی های سایبرپانک و البته بازی‌های سبک جذاب و پرطرفدار نقش آفرینی است. بازی Deus Ex که به باور بسیاری بهترین نسخه از این سری بازی بوده، در سال ۲۰۵۲ میلادی رخ داده و داستان جی سی دنتون (JC Denton) از اعضای تیم ضد تروریسم سازمان ملل را شرح می‌کند که به دنبال اطلاعاتی درباره نانو ویروسی به نام مرگ خاکستری است.

بازی Deus Ex در کنار داستانی جذاب که بر پایه تصمیمات شخصی شما تغییر جهت داده، گیم پلی روان و فوق العاده جذاب ارائه داده که با بیش از بیست سال سن هنوز الهام بخش بازی‌های نقش آفرینی است. از دیگر ویژگی‌های بارز و جذاب این بازی می‌توان به استفاده از نسخه آینده نگرانه مکان‌های حقیقی مختلف اشاره داشت.

System Shock 2

نمره متاکریتیک: ۹۲ از ۱۰۰

به بهترین بازی سبک سایبرپانک از نظر منتقدین می‌رسیم. بازی System Shock 2 در سبک شوتر نقش آفرینی، نسخه دوم سری System Shock بوده که با بر پا کردن ساختاری زیبا بر پایه‌هایی محکم شما را با گذشت بیش از بیست سال از عرضه شگفت زده می‌کند. بازی System Shock 2 بدون شک بهترین بازی سایبرپانک با چاشنی سبک دوست داشتنی ترس و بقا است.

سری بازی سیستم شاک، به خصوص نسخه دوم آن بازی تک و خاص است. این بازی داستانی جذاب با گیم پلی خاص ارائه می‌دهد. در طول داستان، ما متوجه سلطه ربات‌ها و هوش مصنوعی بر جهان خود می‌شویم. هوش مصنوعی با استفاده از قدرت خود یک چیپ را در مغز شخصیت اصلی جایگذاری کرده و تلاش می‌کند با استفاده از آن به کشتار بپردازد. هدف شما مبارزه با این چیپ و مبارزه با ربات‌هایی است که آن را در مغز شما به کار برده‌اند!

در این مطلب به معرفی بهترین بازی های سایبرپانک طی دو دهه اخیر پرداختیم که هر کدام به شکلی متنوعی شمایی از آینده بشریت یا آینده بدون بشریت را نشان می‌دهد. نظر شما چیست؟ شما چه تجربه‌ای از بهترین بازی های سایبرپانک فهرست ما دارید؟ در انتظار نظرات و تجربیات شما هستیم.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments