گوشیهای هوشمند موجود در بازار به علت پشتیبانی از دوربین سلفی و اتصال اینترنت مناسب میتوانند با دیگر کاربران تماس تصویری برقرار کنند. امروز از چنین اپلیکیشنهایی بسیار استفاده میشود و به همین دلیل در ادامه به بررسی بهترین برنامه های تماس تصویری میپردازیم.
در ابتدا باید به این موضوع توجه کرد که برای نصب برنامههای مختلف برای برقراری تماس تصویری یا صوتی باید یک گوشی هوشمند در اختیار داشته باشید. منظور از گوشی هوشمند یک دستگاه است که به دوربین سلفی، سیستم عامل نه چندان قدیمی و اتصال اینترنت مناسب مجهز باشد.
بهترین برنامه های تماس تصویری
در ادامه چند نرم افزار محبوب و مناسب برای برقراری تماس تصویری و صوتی را به شما معرفی خواهیم کرد که میتوانید آنها را روی گوشی اندرویدی یا گجت مجهز شده به سیستم عامل شرکت اپل نصب کنید.
برنامه Skype
یکی از قدیمیترین و محبوبترین نرم افزارها برای برقراری تماس برنامه اسکایپ است. این اپلیکیشن برای سیستم عاملهای بلک بری، اندروید و iOS در دسترس است. نکته جالب توجه این است که اسکایپ برای دانلود در اختیار کاربران ویندوز، لینوکس و مک نیز قرار دارد. افراد با استفاده از این اپلیکیشن میتوانند علاوه بر برقراری تماس تصویری، فایلهای مختلف را به اشتراک بگذارند و به یکدیگر پیام دهند.
ناگفته نماند که بهترین ویژگی این اپلیکیشن امکان بر قراری تماس تصویری به صورت گروهی است. همانطور که در بالا اشاره کردیم این اپلیکیشن جزو برنامههای قدیمی بوده و به همین دلیل از محبوبیت بالایی برخوردار است.
برنامه فیس بوک مسنجر
یکی دیگر از برنامه های تماس تصویری مناسب برای استفاده کاربران FACEBOOK MESSENGER است. این اپلیکیشن در دسترس کاربران اندروید، iOS و ویندوز قرار دارد که رابط کاربری ساده باعث محبوبیت این نرم افزار شده است. استفاده از این برنامه آسان است و تنها کاری که کاربران باید انجام دهند این است که پس از ورود به نرم افزار روی نام مخاطب مورد نظر خود کلیک کنند.
سپس باید روی گزینه تماس ویدیویی ضربه بزنند تا در صورت پذیرش تماس از سمت کاربر مقابل تماس تصویری برقرار شود. شما میتوانید با استفاده از این برنامه با تمام افراد در سراسر جهان تماس تصویری یا صوتی بر قراری کنید و نکته جالب توجه این که با استفاده از سیستم عامل iOS میتوان با دیگر کاربران سیستم عامل ویندوز و اندروید ارتباط برقرار کرد.
تماسهای تصویری و صوتی که در این اپلیکیشن برقرار میشوند کاملا رایگان هستند، اما باید هزینه داده اینترنت مصرفی را پرداخت کنید. در این برنامه امکان استفاده از دوربین سلفی و دوربین پنل پشتی (اصلی) وجود دارد و این موضوع میتواند برای کاربران جالب باشد. ناگفته نماند که در FACEBOOK MESSENGER افراد نمیتوانند تماس تصویری گروهی بر قرار کنند و برای تماسهای تصویری پیشنهاد میشود که از نرم افزارهای دیگری همانند Skype استفاده کنید.
برنامه GOOGLE HANGOUTS
گوگل این سرویس ارتباطی محبوب خود را برای چندین بار تغییر داد. در ابتدا کاربران از Google Talk برای بر قراری تماس استفاده میکردند، اما پس از مدتی گوگل تصمیم گرفت که این اپلیکیشن را به Hangouts تغییر دهد. پس از گذشت مدتی گوگل این برنامه را به یک ویژگی تبدیل کرد و آن را با نرم افزار Gmail ادغام کرد.
در حال حاضر در برنامه Gmail میتوانید به این ویژگی دسترس پیدا کنید و همزمان با ده کاربر دیگر نیز ارتباط داشته باشید. در این برنامه هر فایلی که به اشتراک گذاشته میشود در بخش آلبوم +Google ذخیره خواهد شد که پس از پایان تماس کاربران بتوانند به این بخش که یک حریم شخصی محسوب میشود بروند و فایلهای مورد نظر را مشاهده کنند. همانطور که در بالا اشاره کردیم این برنامه دارای قابلیت بر قراری تماس تصویری به صورت گروهی بوده و به نوعی در این زمینه تنها رقیب جدی نرم افزار Skype محسوب میشود.
برنامه ZOOM
نرم افزار زوم یکی از بهترین برنامه های بر قراری تماس تصویری به صورت کنفرانس است. این اپلیکیشن به کاربران اجازه میدهد که یک تماس تصویری با ظرفیت حداکثر ۱۰۰ نفر ایجاد کنند که به صورت ۴۰ دقیقه این تماس تصویری برای کاربران رایگان است. قابلیت جذاب این نرم افزار این است که اگر شرایط شرکت در جلسه را نداشته باشید میتوانید پس از به اتمام رسیدن جلسه آن را ذخیره کرده و در مدت زمان مناسبی ویدیو ذخیره شده را مشاهده کنید.
برنامه FaceTime
در گذشته نرم افزار فیس تایم تنها مختص گوشیهای شرکت اپل بود، اما چندی پیش در یک رویداد مشخص شد که این اپلیکیشن در دسترس کاربران اندرویدی نیز قرار خواهد گرفت. پس از گذشت مدتی این نرم افزار برای کاربران سیستم عامل اندروید منتشر شد و کاربران با ساخت یک لینک و انتشار آن میتوانند با کاربران اندرویدی ارتباط تصویری برقرار کنند.
برنامه فیس تایم در ابتدا محبوبیت بسیاری در میان کاربران شرکت اپل داشت و همانطور که در بالا اشاره کردیم انتشار این نرم افزار برای سیستم عاملهای ویندوز و اندروید توانست تعداد کاربران این برنامه را افزایش دهد.
برنامه Line
این نرم افزار یکی از برنامههای محبوب در سیستم عاملهای ویندوز، اندروید، iOS و بلک بری است. اپلیکیشن لاین یک نرم افزار رایگان است که از تماس تصویری گروهی پشتیبانی نمیکند. برنامه های تماس تصویری دارای رابط کاربری نه چندان سادهای هستند، اما این اپلیکیشن همانند فیسبوک مسنجر دارای رابط کاربری بسیار سادهای بوده که به همین دلیل استفاده از این برنامه برای افراد بسیار لذت بخشتر است.
برنامه Viber
اپلیکیشن وایبر همانند برنامه اسکایپ است که کاربران میتوانند آن را روی اکثر سیستم عاملهای موجود دریافت کنند. علاوه بر این موضوع این نرم افزار یک پیام رسان است که از آن برای ارسال پیامهای مختلف مانند شکلکها، فایلها، ویدیوها و… استفاده میشود. این امکان وجود دارد که کاربران با استفاده از این برنامه تماس تصویری به همراه حداکثر ۴۰ کاربر دیگر برقرار کنند.
برنامه Wechat
این نرم افزار در واقع یک پیام رسان فوری به شمار می رود که برای تمام سیستم عاملها در دسترس است. برنامه وی چت دارای ویژگیهای مختلفی بوده که کاربران با استفاده از آنها میتوانند تماس تصویری برقرار کنند. علاوه بر این موضوع افراد قادرند با یکدیگر از طریق این برنامه به صورت صوتی تماس بگیرند. در حال حاضر اپلیکیشن وی چت نیز بسیار محبوب بوده و کاربران میتوانند برای برقراری تماس ویدیویی از این اپلیکیشن استفاده کنند.
برنامه Discord
اگر جزو علاقهمندان به اجرای بازی روی گوشی هوشمند یا رایانه شخصی خود هستید احتمالا نام دیسکورد را شنیدهاید یا با آن کار کردهاید. به دلیل سازگاری و هماهنگی این نرم افزار با برنامههای استریم، دیسکورد قابلیت ایجاد تماس تصویری را به کاربرانش ارائه داده و تعداد بسیار زیادی از افراد از این برنامه برای بازی با دوستان و برقراری تماس تصویری استفاده میکنند.
دیسکورد از سرورهای قدرتمندی برخوردار است که میتواند کیفیت و وضوح مناسبی را در اختیار کاربرانش قرار دهد. نرم افزار دیسکورد هم میتواند برای برقراری تماس یا جلسههای کاری (کنفرانس) مناسب باشد. اما قابلیتهای جانبی که در بخش تصویری این نرم افزار وجود دارد بیشتر برای تماسهای دوستانه یا استریم بازی مناسب است.
برنامه واتساپ
نرم افزار واتساپ دارای بیشترین تعداد کاربر در جهان بوده و این موضوع میتواند محبوبیت WhatsApp را تایید کند. این امکان وجود دارد که بسیاری از کاربران از قابلیت تماس تصویری واتساپ باخبر باشند. تماس تصویری چند ماه بعد از تماس صوتی به قابلیتهای واتساپ اضافه شد که از کیفیت مناسبی برخوردار است. واتساپ هم میتواند کنفرانس ویدئویی را با حضور چند کاربر به صورت همزمان برگزار کند، اما مانند نرم افزار اسکایپ نمیتواند قابلیتهای بیشتری برای جلسات کاری (کنفرانس) در اختیار کاربران قرار بدهد.
به همین دلیل بیشتر از این نرمافزار برای برقراری تماسهای دوستانه استفاده میشود. ناگفته نماند که واتساپ از سرورهای فیسبوک برای تماسهای تصویری بهره میبرد و این موضوع دلیل اصلی با کیفیت بودن تماسهای تصویری است.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید