بهترین اپلیکیشن های تماس ویدیویی در سال ۲۰۲۰
از زوم و اسکایپ تا سرویس جدید مایکروسافت
بنابه شرایطی که در سالجاری ایجاد شد روش زندگی همهی مردم در سراسر دنیا تغییر کرد و همه مجبور شدند سبک زندگی جدیدی را در پیش بگیرند؛ مدارس تعطیل شد، کارمندان ادارات دور کار شدند، جلسات کاری به جای اداره، داخل یکی از اتاقهای خانه تشکیل شد و هزاران تغییر دیگر. اما اینترنت بود که این تغییر را برایمان ساده کرد و توانستیم زودتر از آنچه فکر میکردیم به این روش جدید عادت کنیم. اپلیکیشن های تماس ویدیویی مدارس را به خانهمان آوردند، جلسات کاری را ساده کردند و توانستیم با وجود قرنطینه با دوستان و خانواده به شکل تصویری ملاقات کنیم.
در این مقاله قصد داریم به بهترین اپلیکیشن های تماس ویدیویی که ما را در سال ۲۰۲۰ با زندگی سازگار کردند بپردازیم.
در ابتدا به بهترین اپلیکیشن های تماس ویدیویی به انتخاب گوگل برای هر پلتفرمی میپردازیم؛
- بهترین اپلیکیشن چت ویدیویی، زوم
- بهترین اپلیکیشن تماس ویدیویی برای کاربران آیفون، فیس تایم
- بهترین اپلیکیشن تماس ویدیویی بین المللی، واتساپ
- بهترین اپلیکیشن تماس ویدیویی برای کاربران اندروید، گوگل دوو
- بهترین اپلیکیشن تماس ویدیویی برای خانواده، فیس بوک مسنجر
- بهترین اپلیکیشن تماس ویدیویی برای کار، اسکایپ
- بهترین اپلیکیشن برای گیمرها، دیسکورد
- و بهترین اپلیکیشن ویژه کودکان اسنپچت انتخاب شد.
Zoom
یکی از بهترین برنامههای چت ویدیویی که این روزها افراد زیادی از آن استفاده میکنند، اپلیکیشن Zoom است و دلیل خوبی هم دارد؛ Zoom در بین تیمهای حرفهای محبوب است، توسط همه سیستمعاملها پشتیبانی میشود و حالا به عنوان یک برنامه پرکاربرد مهمان دسکتاپ و صفحهی اصلی گوشیهای هوشمند، برای گپهای ویدیویی شده است.
اگر فقط با یکی از دوستانتان تماس ویدیویی برقرار کنید، برنامه رایگان است، اما وقتی تصمیم میگیرید سه نفر یا تعداد بیشتری را به جلسه دعوت کنید، در آن زمان برنامه محدودیتهایی اعمال میکند که شامل فقط ۴۰ دقیقه سرویس و خدمات رایگان است و اگر تماس بیشتر از این زمان طول بکشد لازم است ماهانه اشتراک بگیرید.
البته در این برنامه میتوانید با حداکثر ۱۰۰ نفر در یک تماس ارتباط داشته باشید، که برای کسب و کارها این سقف برای مشتریان سازمانی حتی بیشتر نیز میشود.
باید گفت که از زمان ورود این برنامه در روزهای ابتدایی همهگیری، تعدادی از نقصهای امنیتی Zoom کشف شده و اخیرا این شرکت رمزگذاری end-to-end را فعال کرده است تا تماسها را ایمنتر کند.
اسکایپ
اسکایپ یکی از بهترین اپلیکیشنهای تماس ویدیویی چند منظوره با کاربرد آسان است که با همهی پلتفرمها از جمله iOS، اندروید، ویندوز و مک سازگار است.
حداکثر ۵۰ نفر مجاز به تماس ویدیویی و ارسال پیام کوتاه بین المللی به شکل رایگان هستند.
اسکایپ از سالها پیش در لیست بهترین برنامههای تماس ویدیویی قرار گرفته و رایگان است. مانند زوم، اسکایپ نیز دارای یک کلاینت مرورگر است و تقریبا با همه سیستمعاملها و گوشیهای هوشمند سازگار است.
از آنجا که اسکایپ از تماس و پیام کوتاه بین المللی پشتیبانی میکند، یک راه حل جامع برای کسانی است که دوستان یا خانوادهی خارج از کشور دارند.
نسخه پولی این برنامه برای مشاغل به عنوان مایکروسافت تیمز (Microsoft Teams) در دسترس است، اما اگر از این سرویس برای گپ زدن با دوستانتان استفاده میکنید، نیازی به مایکروسافت تیمز نخواهید داشت.
Google Duo
گوگل دوو ابتدا برای کاربران گوگل ارایه شد، اما حالا این برنامه با ویندوز، iOS و مک سازگار است.
گوگل دوو از پیش روی اکثر گوشیهای جدید اندرویدی نصب شده و استفاده از آن آسان است.
گوگل این برنامه را به دلیل خلائی که نسبت به اپل داشت ارایه کرد و از آنجا که این برنامه روی همهی دستگاههای اندرویدی وجود دارد، نیازی به نصب آن از پلیاستور نیست.
Duo همچنین از طیف وسیعی از ویژگیهای سرگرم کننده پشتیبانی میکند و به شما امکان ضبط و ارسال پیامهای ویدیویی را میدهد؛ بنابراین میتوانید با دوستان و خانواده خود در ارتباط باشید.
Duo در iOS نیز موجود است، بنابراین شما با دوستانی که گوشی آیفون دارند نیز میتوانید تماس برقرار کنید. گوگل قصد دارد Duo را در Meet قرار دهد تا کاربران سازمانی هم بتوانند از آن استفاده کنند.
دیسکورد
دیسکورد بهترین اپلیکیشن تماس ویدیویی برای گیمرها است که با سیستمعاملهای اندروید، ویندوز، مک و iOS کار میکند.
Discord از گپ ویدیویی نیز پشتیبانی میکند؛ علاوه بر این، از آنجا که امکان پخش استریم بازی را در خود برنامه فراهم میکند، راهی عالی برای پخش بازیها از دسکتاپ کاربر برای بقیه اعضای گروه است.
Discord حتی تا آنجا پیش رفته است که سرویس پخش استریم داخلی خود را به صورت موقت از حداکثر ۱۰ نفر به ۵۰ نفر افزایش میدهد.
فیس تایم
بهترین برنامه چت ویدیویی برای کاربران آیفون، فیس تایم است که فقط با مک و iOS کار میکند.
این برنامه امکان تماس ویدیویی را برای ۳۲ نفر فراهم میکند.
تعجبی ندارد که FaceTime در این لیست از بهترین برنامههای چت ویدیویی ظاهر شود؛ چرا که نرم افزاری است که با ارایه سرویسهای جدید، این صنعت را به سمت سهولت و دسترسی بیشتر به چت ویدیویی سوق داد.
امروز فیس تایم از قبل روی تمام سخت افزارهای اپل نصب شده است و از بسیاری از ویژگیهای جالب و مفید پشتیبانی میکند، از انیموجیهای زیبا و مموجیها و برچسبها گرفته تا ۳۲ نفر در یک تماس.
البته تنها نقطه ضعف FaceTime منحصر به فرد بودن آن در سخت افزارهای اپل است.
فیس بوک مسنجر
فیس بوک مسنجر یکی دیگر از بهترین اپلیکیشن های مکالمه ویدیویی است که با همه سیستم عاملهای iOS ، اندروید، ویندوز و مک سازگار است.
این پلتفرم به گونهای طراحی شده که تا ۵۰ نفر مجاز به تماس تصویری هستند.
تا زمانی که یک حساب کاربری فیس بوک و برنامه مسنجر فیس بوک در تلفن خود داشته باشید، میتوانید هم اکنون با دوستان فیسبوکی خود تماس ویدیویی برقرار کنید. حتی اگر یک بار حساب فیس بوک داشته باشید و از آن زمان غیرفعال شده باشد، باز هم میتوانید از مسنجر استفاده کنید.
فقط کافی است روی نماد دوربین فیلمبرداری کوچک در گوشه بالا سمت راست صفحه ضربه بزنید و با یک فرد یا گروه مکالمه ویدیویی را آغاز کنید. دقیقا همانند اسکایپ، حداکثر ۵۰ نفر میتوانند به طور همزمان در یک تماس ویدیویی مسنجر فیس بوک حضور داشته باشند. به علاوه، در حین تماس ویدیویی، همچنان میتوانید از سایر توابع فیسبوک مسنجر مثل ارسال پیام، برچسب و غیره استفاده کنید.
واتساپ
واتساپ یکی دیگر از بهترین اپلیکیشن های تماس ویدیویی است که فقط با سیستم عاملiOS و اندروید کار میکند.
واتساپ یکی از محبوبترین پیام رسانها نیز به شمار میرود که هماکنون حدود دو میلیارد کاربر در سراسر دنیا دارد؛ این پیام رسان برای استفاده نیاز به یک شماره تلفن ضروری دارد.
اگرچه تماس ویدیویی واتساپ قابلیت خیلی برجستهی این پیام رسان نبود، اما به لطف ادغام با ویژگی جدید مسنجر فیس بوک، با افزایش حداکثر شرکت کنندگان به ۵۰ نفر تغییر کرد.
یکی از ویژگیهای مهم واتساپ، امنیت آن است که به شکل کامل هم برای سرویس پیام و هم تماس به شکل کامل رمزگذاری شده است.
Together Mode
توگدر مود، یکی از جدیدترین سرویسهای مایکروسافت است که هماکنون در سرویس مایکروسافت تیمز قرار گرفته است؛ Together حاصل دههها تحقیق و توسعه محصول است تا همه شرکت کنندگان را در یک مکالمه ویدیویی در یک فضای مجازی مانند سالن اجتماعات، اتاق جلسات یا قهوه خانه قرار دهد؛ به این ترتیب انگار همه در یک مکان دور هم جمع شدهاند و محیطی ایجاد میکند که به گفته کاربران تأثیر زیادی بر احساس کنفرانس ویدیویی دارد و انسجام بیشتری را برای گروه فراهم میکند.
قابلیت Together مایکروسافت ارایه شده است تا به مردم این تصور را بدهد که همه افراد در یک آینه بزرگ مجازی به کل گروه نگاه میکنند؛ بنابراین راه حل منحصر به فرد و در عین حال سادهای است که کل تجربه از یک فضای مجازی را تغییر میدهد. مغز افراد عادت دارد که بر اساس موقعیت خود از دیگران آگاهی داشته باشد و اثر آینه باعث میشود مغز نتواند بینظمیهای تماس چشمی را تشخیص دهد. اینها خصوصیاتی است که درک راحتتر از همه را برای پاسخگویی به یکدیگر فراهم میکند.
به گزارش سازندگان این سرویس، انسان موجودی اجتماعی است و وقتی در چنین فضایی قرار میگیرد در نهایت سیستم آگاهی اجتماعی و مکانی در مغز میتواند به طور طبیعیتری عمل کند.
حالت Together از محاسبات ابری به جای دوربینها و صفحه نمایشهای ویژهای که در گذشته برای بهتر شدن تماسهای ویدیویی مورد نیاز بود استفاده میکند.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید