مرد عنکبوتی دشمنان مختلف و پرطرفدار زیادی دارد، اما ونوم گل سرسبد آنان و بدون شک یکی از محبوبترین دشمنان او محسوب میشود. قصد دارم تا بازیهایی که ونوم در آنان حضور دارد را معرفی کنم.
ونوم برای اولین بار در Secret Wars و به شکل لباس مشکی مرد عنکبوتی معرفی شد و پس از آن نیز ونوم بین یک قاتل خشمگین، ضدقهرمان خطرناک و… دست به دست شد.
تاریخچهی مرموز و پیچیدهی ونوم در کامیکها مارول به خوبی آشکار شده و این Symbiote در بازیهای ویدئویی نیز پای خود را به خوبی باز کرده است و در اکثر این بازیها نیز ادی براک میزبانی ونوم را بر عهده دارد.
اگر از دوستداران این Symbiote جذاب هستید، این مقاله به شما کمک میکند تا بهترین بازیهایی (از لحاظ امتیاز متاکریتیک) را که ونوم در آنان حضور داشته را پیدا و بازی موردنظر خود را تهیه نمایید.
۱۰-Spider-Man: Web Of Shadows
امتیاز متاکریتیک: ۶۷
تاریخ انتشار: ۲۰۰۸
بازی Spider-Man: Web Of Shadows روایتی به نسبت دارکتر از بازیهای دیگر مرد عنکبوتی دارد. در این بازی که ابتدا برای پیسی، ایکس باکس ۳۶۰ و پلی استیشن ۳ منتشر شد، مرد عنکبوتی باید با همپیمانانی جلوی حملهی ونوم به منهتن را میگرفت.
در حالی که منتقدین زیادی به بازی Spider-Man: Web Of Shadows به دلیل مشکلات بصری و دوربین بد ایراد گرفتند، ولی این بازی شامل نکات مثبتی مثل باس فایتهای جذاب و تاثیر تصمیمهای شما در روایت بازی میشد.
۹-Marvel: Ultimate Alliance 2
امتیاز متاکریتیک: ۷۳
تاریخ انتشار: ۲۰۰۹
نسخهی اول بازی Marvel: Ultimate Alliance دستآوردی فوقالعاده از لحاظ مالی و استقبال منتقدان بود و دنبالهی آن نیز تلاش کرد تا روایت و ویژگیهای بصری آن را شامل تغییرانی کند. هستهی اصلی بازی عین نسخهی اول بود و بازیکنان باید یک تیم ۴نفره متشکل از قهرمانان و شروران دنیای مارول میساختند و به جنگ دشمنان میرفتند.
خط داستانی این بازی، المانهایی از Civil War و Secret Invasion را با هم ترکیب میکرد و بازیکنان را در موقعیتهایی قرار میداد تا تصمیمگیری کنند و روایت را تغییر دهند. بازی Ultimate Alliance 2 همچنین استایل بصری واقعگرایانهتری به خود گرفت که باعث شد تا خیلیها از این تصمیم راضی نباشند، اما قابلیتهای جدید، حرکتی مثبت در دید بازیکنان قلمداد شد.
۸-Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order
امتیاز متاکریتیک: ۷۳
تاریخ انتشار: ۲۰۱۹
معرفی Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order سورپرایزی فوقالعاده برای طرفداران و دوستداران این سری جذاب کوآپ محسوب میشد. یک دهه پس از عرضهی Ultimate Alliance 2 این بازی با توسعهدهندهی جدید یعنی Team Ninja ساخته و منتشر شد.
این بازی از لحاظ بصری به طبع تغییراتی زیادی نسبت به نسخههای قبل داشت اما همچنان هستهی بازی کوآپمحور آن پابرجا بود. بازیکنان مثل نسخههای قبل، تیمی متشکل از ۴ قهرمان یا شرور را کنترل میکردند و در دنیای مارول به دنبال سنگهای اینفینیتی میگشتند. با این که ونوم یکی از بهترین شخصیتهای Marvel Ultimate Alliance 3 به حساب نمیآید، ولی شما میتوانید او را از اوایل بازی کنترل کنید.
۷-Disney Infinity 2.0
امتیاز متاکریتیک: ۷۴
تاریخ انتشار: ۲۰۱۴
استفاده از اسباببازیهای فیزیکی برای باز کردن محتوای مجازی در بازیهایی مثل Disney Infinity و Skylanders اتفاق افتاد. دیزنی در سه مرحله، فیگورهایی برای بازی Disney Infinity روانهی بازار کرد تا کارکترها به وسیلهی آنان به بازی وارد شوند.
ریلیز اصلی 1.0 تمرکز زیادی روی کارکترهای کلاسیک دیزنی و پیکسار داشت. ریلیز 2.0 روی دنیای مارول تمرکز میکرد و ریلیز 3.0 هم شامل استاروارز بود. در دومین کمپین ریلیز 2.0 مرد عنکبوتی، ونوم و سایر قهرمانان مارول را در مقابل گرین گابلین و میستریو قرار میداد.
۶-LEGO Marvel Super Heroes 2
امتیاز متاکریتیک: ۷۶
تاریخ انتشار: ۲۰۱۷
وقتی اولین بازیهای لگو معرفی شدند، بسیاری از گیمرها خیال کردند که آنان در واقع بازیهایی ضعیف و صرفا برای پول بیشتر هستند، ولی این ایده در نهایت با استقبال خوبی مواجه شد و بازیهای لگوی زیادی از آیپیهای مختلف منتشر شد. بازی LEGO Marvel Superheroes 2 مثل دیگر بازیهای لگو، به شکل تکنفره و چندنفره قابل بازی بود و شما را در قامت کارکترهای مارول قرار میداد.
این نسخه از فرنچایز، روی Kang the Conqueror تمرکز دارد و بازیکنان نیز میتوانند کارکترهایی از تایملاینهای مختلف مارول را کنترل کنند و جلوی Kang را بگیرند. این بازی روی پلتفرمهای زیادی منتشر شده، ولی نسخهی نینتندو سوئیچ آن نمره بالاتری گرفته و همچنین شامل تمام دیالسیها شده و گرافیک بهتری دارد.
۵-Marvel Vs Capcom: Infinite
امتیاز متاکریتیک: ۷۷
تاریخ انتشار: ۲۰۱۷
ژانر فایتینگ اصلا با کراساور غریبه نیست و احتمالا هیچ فرنچایز کراساور بهتری از Marvel vs. Capcom پیدا نمیشود! البته به عقیدهی بسیاری از دوستداران این سری، بازی Marvel vs. Capcom: Infinite در واقع چیزی به جز یک عقبگرد ناامیدکننده نبود.
در حالی که این بازی تا حدودی جذاب بود و طراحی خوبی داشت، اما انتقادات زیادی به دلیل کمبود محتوا به این بازی وارد شد. این بازی فقط ۵ مبارز جدید به خود دید و بدتر از همه چیز، هیج کارکتری از سری X-Men در این بازی حضور نداشت.
۴-Ultimate Spider-Man
امتیاز متاکریتیک: ۷۷
تاریخ انتشار: ۲۰۰۵
Treyarch در حال حاضر بیشتر برای کار روی چندین نسخه از سری Call Of Duty شناخته میشود، ولی سالها پیش آنان روی بازی دوستداشتنی Spider-Man 2 کار کرده بودند. بعد از آن نیز Treyarch خود را از قید و بند فیلمهای اسپایدرمن رها کرد و بازی بعدی خودش را با نام Ultimate Spider-Man ساخت. این بازی بر اساس یک یونیورس دیگر از کامیکهای مرد عنکبوتی با همین نام ساخته شد.
این بازی اوپن ورلد٬ به بازیکنان اجازهی گشت و گذار در کوئینز و منهتن را میدهد. یکی از ویژگیهای خاص این بازی، توانایی عوض کردن کارکتر است. شما میتوانید در این بازی بین مرد عنکبوتی و ونوم سوئیچ کنید. هر کدام از این ۲ کارکتر، ویژگیها و صدالبته ماموریتهای مخصوص به خود را دارند. این بازی نه تنها یک بازی ونوم خوب است، بلکه یکی از جذابترین بازیهای مرد عنکبوتی محسوب میشود.
۳-Marvel: Ultimate Alliance
امتیاز متاکریتیک: ۸۲
تاریخ انتشار: ۲۰۰۶
نسخهی اول Marvel Ultimate Alliance بهترین نسخهی این مجموعه محسوب میشود. این بازی محبوبترین شخصیتهای دنیای مارول را کنار هم قرار داد تا بازیکنان با دوستان خود به تجربهی این بازی بپردازند و حسابی لذت ببرند.
در این بازی قهرمانان و شروران دنیای مارول با ویژگیها و تواناییهای خاص خود، قابل بازی هستند. با وجود این که ونوم در دو نسخهی بعدی این بازی از ابتدا در دسترس بود، اما این کرکتر به همراهی دکتر دوم و مگنیتو به عنوان دیالسی در نسخهی اول قرار داشت.
۲-LEGO Marvel Super Heroes
امتیاز متاکریتیک: ۸۳
تاریخ انتشار: ۲۰۱۳
نسخهی اول LEGO Marvel Super Heroes شباهتهای زیادی به بازیهای لگوی دیگر مثل LEGO Star Wars ،LEGO Harry Potter و یا LEGO Lord of the Rings داشت ولی در نتیجه جهان مارول نشان داد که میتواند به خوبی خودش را با ستینگ و حال و هوای کارتونی وفق دهد.
این بازی پلتفرمینگ، مبارزه و حل پازل را با هم مخلوط میکرد و داستان آن در مورد مبارزه با دکتر دوم و لوکی بود. ونوم در ابتدا قابلبازی نبود ولی پس از مدتی او تبدیل به یکی از کارکترهای قابلبازی LEGO Marvel Super Heroes شد.
۱-Marvel vs. Capcom 2: New Age of Heroes
امتیاز متاکریتیک: ۸۵
تاریخ انتشار: ۲۰۰۰
هر ۴ بازی فرنچایز Marvel vs. Capcom شامل مبارزانی از دنیاهای مارول و کپکام هستند که با هم به مبارزه میپردازند. نسخهی اول سری یعنی Marvel vs. Capcom: Heroes Collide با استقبال خوبی مواجه شد و پس از آن نیز دنبالهای با کارکترهای بیشتر و جلوههای بصری بهتر پا به میدان گذاشت.
بازی Marvel vs. Capcom 2 روی چندین پلتفرم منتشر شد ولی نسخهی پلی استیشن ۳ آن توانست نمرههای به مراتب بهتری نسبت به سایر پلتفرمها دریافت کند. روال این بازی کاملا مثل نسخهی قبل بود و همچنین بخش چندنفره داشت تا تجربهی آن صرفا محدود به بازی Local با دوستان نشود.
نظر شما در مورد بازیهایی که ونوم در آنان حضور داشته چیست؟ کدام بازیهای این لیست را تجربه کردید و لذت بردهاید؟ خوشحال میشویم که نظر شما را در بخش کامنتها بخوانیم.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید