بلوپوینت گیمز مایل به ادامهی همکاری با سونی است
مدیر استودیو از اهمیت بالای ریمستر و بازسازی عناوین کلاسیک میگوید
مدیر بلوپوینت گیمز در مصاحبهی اخیر خود به موضوعات مختلفی از جمله اهمیت ریمسترها، بازسازیها و همچنین تمایل این استودیو برای ادامهی همکاری با سونی پرداخت.
اگر با استودیوها و شرکتهای بازیسازی آشنایی داشته باشید، احتمالا باید نام بلوپوینت گیمز (Bluepoint Games) را شنیده باشید. این استودیوی آمریکایی توانست با ساخت ریمستر بازیهای تحسین شده از جمله God of War، Shadow of the Colossus و سه نسخهی اول سری آنچارتد نام خود را سر زبانها بیندازد. اگرچه بلوپوینت گیمز در حال حاضر مشغول کار روی یک بازی معرفی نشده برای پلیاستیشن ۵ است اما از هم اکنون به فکر آینده بوده و تمایل دارد تا همکاریاش را با سونی پس از عرضهی این محصول ادامه دهد.
مارکو تراش (Marco Thrush)، مدیر بلوپوینت گیمز، چندی پیش مصاحبهای را با وبسایت SegmentNext انجام داده است. تراش در جریان این مصاحبه به موضوعات مختلفی پرداخت که یکی از آنها تمایل اعضای استودیو برای ادامهی همکاری با سونی بوده است:
ما یک استودیوی مستقل هستیم. شرکتی که با آن همکاری میکنیم تعیین کنندهی سخت افزاری است که توسعه میدهیم. برای مثال میتوان به Metal Gear Solid HD Collection و Titanfall اشاره کرد که برای شرکتهای مختلف توسعه داده شدند. استودیوهای مختلف سونی، بهخصوص شعبهی ژاپن شرکای بسیار خوبی برای ما بودهاند. همچنان هم رابطهی خوبی با آنها داریم و خوشحال خواهیم شد اگر تمایل دارند، به این همکاری ادامه دهیم.
در حال حاضر، دلیلی وجود ندارد که سونی با ادامهی همکاری با بلوپوینت گیمز مخالفت کند. این استودیوی آمریکایی تاکنون چندین محصول مختلف در زمینهی بازسازی و ریمستر داشته است و از این نظر یک توسعهدهندهی باتجربه و صد البته موفق محسوب میشود. در ضمن، سال آیندهی میلادی شاهد عرضهی پلیاستیشن ۵ در بازارهای جهانی خواهیم بود. با آمدن این کنسول، بدون شک نیاز به ریمستر یا بازسازی تعدادی از عناوین کلاسیک پلیاستیشن برای نسل جدید حس خواهد شد.
مارکو تراش در بخش دیگری از مصاحبهی خود با وب سایت Segmentnext دربارهی اهمیت ریمستر یا بازسازی عناوین قدیمی صحبت کرد. تراش ضمن اشاره به Shadow of the Colossus توضیح داد وابستگی بازیهای انحصاری به یک کنسول خاص باعث میشود تا این عناوین با عرضهی نسل جدید کنسول به فراموشی محکوم شوند اما بهواسطهی ریمستر یا بازسازی میتوان فرصت تجربهی این بازیهای کلاسیک را در اختیار مخاطبان جدید و جوانتر قرار داد:
ریمسترها و بازسازیهای باکیفیت اهمیت فوقالعادهای دارند. تعداد زیادی از بازیهای عالی انحصاری هستند. در نتیجه تنها دارندگان کنسول مد نظر میتوانند به تجربهی آن عناوین بنشینند. این کنسولها هم نهایتا خراب میشوند یا به گاراژ و اتاق زیرشیروانی فرستاده میشوند تا خاک بخورند. عرضهی شاهکارهای صنعت بازیهای ویدیویی برای کاربران جدید موضوع حائز اهمیتی است.
مدیر بلوپوینت گیمز از جنبهی دیگری هم به اهمیت ریمسترها یا بازسازیها پرداخت. او گفت بسیاری از پروژههای قدیمی ایدههای بلندپروازنهای داشتند اما سازندگان مجبور شدند تا بهخاطر محدودیتها از کنار آن ایدهها بگذرند اما اکنون بهواسطهی تکنولوژیهای جدید میتوان آنها را عملی کرد:
بسیاری از بازیها از جمله Shadow of the Colossus ایدههای بلندپروازانهای داشتند اما سختافزارهای آن زمان از لحاظ قدرت محدود بودند. در نتیجه، سازندگان مجبور میشدند تا برخی ایدهها را نادیده بگیرند. حتی برخی اوقات بازیها [بهواسطهی محدودیتهای سختافزاری] نرخ فریم خوبی نداشتند و بافتهای گرافیکی محیطها به خوبی بارگذاری نمیشدند. اکنون، صد میلیون گیمر میتوانند از تجربهی نسخهی کامل Shadow of the Colossus با نرخ فریم ۶۰ لذت ببرند.
همانطور که اشاره شد، پروژهی جدید بلوپوینت گیمز هنوز معرفی نشده است اما طبق برخی شایعهها این استودیو مشغول ساخت نسخهی ریمستر Demon’s Souls است.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید