بهترین بازیهای کمپانی آو هیروز در گیم آپ
تلفیقی بی نقص از ویدیو گیم و تاریخ
لیست بازیهای کمپانی آو هیروز در گیم آپ شامل ۳ عنوان متفاوت شده که میخواهیم به معرفی مختصر هر کدام از آنها بپردازیم.
سبک استراتژیک در دهه ۹۰ و نخستین دهه قرن بیست و یک میلادی از محبوبیت بالایی در میان گیمرهای جهان برخوردار بود. نه تنها شرکتهای بزرگ مانند بلیزارد بخش قابل توجهی از منابع خود را به ساخت بازیهای این چنینی اختصاص میدادند، بلکه گیمرها از آنها بعنوان بنچمارکی برای سنجش میزان قدرتمندی سیستمهای جدید استفاده میکردند. در ضمن، محبوبیت بالای استراتژیک در سالهای ابتدایی قرن بیست و یک باعث شد استودیو رلیک اینترتینمنت (Relic Entertainment) به سراغ ترکیب این سبک و جنگ جهانی دوم برود.
نتیجه تلاشهای رلیک اینترتینمنت در قالب Company of Heroes در سال ۲۰۰۶ میلادی به بازارهای جهانی آمد. زمانی که کمپانی آو هیروز پا به عرصه وجود گذاشت، بازیهای استراتژیک معمولاً با گیم پلی پیچیده و چند لایهای شناخته میشدند. محصول رلیک اینترتینمنت تجربهای تاکتیکی، سادهتر و در عین حال سرگرم کننده را به ارمغان آورد تا افرادی که بدنبال پیچیدگی زیاد نیستند هم بتوانند از بازیهای استراتژیک لذت ببرند. اتفاقاً همین ویژگی هم باعث موفقیتش شد.
ثبت عملکردی موفقیت آمیز از سوی Company of Heroes به عرضه بستههای الحاقی متعدد و دنبالهها و شکل گیری یک فرنچایز منجر شد. از میان نسخههای مختلفی که تعدادشان به رقم ۱۰ هم نمیرسد، ۴ عنوان در لیست بازیهای کمپانی آو هیروز در گیم آپ قرار داشته و علاقه مندان میتوانند با ترافیک نیم بها دریافتشان کنند. در ادامه هم به معرفی خلاصه وار هر یک میپردازیم.
Company of Heroes Complete Edition
سازنده: رلیک اینترتینمنت
سال: ۲۰۰۶
بازی Company of Heroes در بحبوحه جنگ جهانی دوم جریان داشته و گیمر حین تجربه بخش تک نفره آن فرماندهی دو واحد نظامی ارتش آمریکا را بر عهده میگیرد. بطور دقیقتر، گیمر بسته به ماموریت باید گردان ایبل (Able) از لشکر ۲۹ پیاده یا گردان فاکس (Fox) از لشکر ۱۰۱ هوابرد را فرماندهی کند. این بازی همچنین بخشی از عملیاتهای اورلرد (با اسم رمز نرماندی) و کبرا را در خود جای داده است.
اگرچه فاصله چندانی با ۲۰ ساله شدنش نداریم، Company of Heroes همچنان یکی از بهترین استراتژیکهای همزمان صنعت ویدیو گیم به شمار میرود. دلایل زیادی هم وجود دارد که به هیچ وجه نمیتوان نادیدهشان گرفت. یکی از دلایل، به کمپین یا همان بخش داستانی مربوط میشود که نه تنها از همان ابتدا گیمر را جذب میکند، بلکه به یک کلاس تاریخ جذاب شباهت داشته و اطلاعات زیادی را ارائه میدهد. همچنین تعدادی از نبردهای مهم جنگ جهانی دوم را شامل میشود. دلیل دوم، به عدم پیچیدگی گیم پلی و دخیل نکردن مسائل اقتصادی ربط داشته که سریعتر شدن روند بازی را به همراه داشته و همین ویژگی، هیجان بیشتری را به گیمر تزریق میکند.
نسخهای که در لانچر گیم آپ قرار داده شده، Company of Heroes Complete Edition است. این عنوان، نسخه پایه بازی و تمامی آپدیتها و بستههای الحاقیاش، یعنی Opposing Fronts و Tales of Valor را شامل میشود.
Company of Heroes 2
سازنده: رلیک اینترتینمنت
سال: ۲۰۱۳
نسخه اول مجموعه کمپانی آو هیروز روی نیروهای آمریکایی متمرکز بود اما نسخه دوم، یعنی Company of Heroes 2 به ارتش سرخ یا ارتش اتحاد جماهیر شوروی اختصاص داده شده است. این موضوع نه تنها روی کاور اصلی نمود پیدا کرده، بلکه بخش کمپین نبردهای جبهه شرقیِ جنگ جهانی دوم از جمله عملیات بارباروسا و نبرد برلین را در خودی جا داده است. البته دست گیمر در رقابتهای چندنفره باز گذاشته شده و میتواند کنترل ارتش آلمان نازی یا آمریکایی را بدست بگیرد.
بازی Company of Heroes 2 به همان اندازه که ویژگیهای جدیدی را به گیم پلی نسخه اول اضافه کرد، شامل مشکلاتی میشد که از تبدیل شدن آن به یکی از بهترین استراتژیکهای تاریخ جلوگیری کرد. سیستم منابع در این نسخه بطور کامل متحول شده و گیمر حالا باید زنجیره تامین منابع را شکل دهد تا بتواند به هدفگذاریهای خود دست یابد. این موضوع باعث شده تا حدودی سرعت بازی نسبت به نسخه اول کاهش یابد.
از دیگر ویژگیها میتوان به واقع گرایانهتر شدن نبردها بواسطه اضافه شدن چالشهای محیطی مثل سرما اضافه کرد؛ چالشی که در صورت عدم توجه به آن میتواند یک اسکادران زمینی را بطور کامل به کام مرگ بفرستد. همچنین داستان Ardennes Assault ترکیبی از داستان و ماموریتهای تاکتیکی بوده که میتواند تجربهای سرگرم کننده را به ارمغان بیاورد.
Company of Heroes 3
سازنده: رلیک اینترتینمنت
سال: ۲۰۲۳
سازندگان در استودیو رلیک اینترتینمنت به روند خود مبنی بر تمرکز روی جبهههای جدید با Company of Heroes 3 ادامه دادند. گیمر در کمپین متعلق به متفقین به ایتالیا و در کمپین متعلق به متحدین به آفریقای شمالی میرود.
بازی Company of Heroes 3 در مقایسه با نسخههای پیشین بهبودها و پیشرفتهای چشمگیری داشت. اساس گیم پلی همان چیزی است که قبلاً دیده بودیم اما مشکلات کوچک مانند آدرس دهی واحدهای نظامی خودرویی بطرف شده و نقشهها از جزئیات بیشتری برخوردار هستند. همچنین عملکرد خودروهای نظامی سبک بهتر شده و دیگر با دریافت تنها چند گلوله معمولی منفجر نمیشوند.
از دیگر ویژگیهای جدید میتوان به Tactical Pause اشاره کرد که به گیمر اجازه میدهد روند بازی را متوقف کرده و پس از بررسی شرایط میدان نبرد، دستورهای متفاوتی را به واحدهای نظامی خود بدهد؛ دستورهایی که به محض ادامه یافتن روند بازی بطور همزمان اجرا میشوند. همچنین سیستم تخریب ساختمانها بهبود یافته و شاهد حضور ان پی سیهایی در نقشهها هستیم.
بزرگترین نقطه ضعف بازی Company of Heroes 3 که جلوی ثبت عملکردی فوق العاده را گرفت، کمبود محتوا بود.
در ضمن، شما میتوانید به راحتی از طریق کلیک روی دکمه زیر وارد صفحه مربوط به تمام بازیهای کمپانی آو هیروز در گیم آپ شوید.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید