با زیرنویس فارسی تماشا کنید: مقایسه ناتینگ فون 1 با گلکسی S21 FE
دو میانرده در برابر هم
ناتینگ فون 1 و گلکسی S21 FE هر دو گوشی میانرده هستند، اما طراحی متفاوتی دارند و از پردازندههای مختلفی پشتیبانی میکنند.
Nothing phone 1 سال گذشته به عنوان یک گوشی میانرده با بدنه شیشهای راهی بازار شد که با توجه به طراحی متفاوتی که نسبت به سایر گوشیها داشت، توانست توجه زیادی را به خود جلب کند. در این مقاله قصد داریم این گوشی را با گلکسی S21 FE مقایسه کنیم.
طراحی
گوشی ناتینگ فون به دلیل طراحی متفاوتی که دارد، توانسته توجه زیادی را به خود جلب کند. بخش پشتی گوشی کاملا شیشهای و شفاف و شامل لامپهای الایدی جذابی است که هنگام زنگ خوردن رنگ لامپها تغییر میکند. اما ظاهر گوشی شبیه آیفونهای اپل است و از همان لبههای آلومینیومی جذاب بهره میبرد. بخش رویی خیلی تفاوتی با سایر گوشیهای همرده ندارد، از همان دوربین سلفی با حاشیه کم برخوردار است. در بخش پشتی هم علاوه بر طراحی شفاف و شیشهای، شاهد دوربین دوگانه بیرون زده شبیه آیفونهای اپل هستیم.
اما در گوشی گلکسی S21 FE سامسونگ طراحی بسیار ساده است و بخش پشتی دستگاه متشکل از دوربین سهگانه با همان امضای سامسونگ به فرم عمودی است. برای مقایسه وزن این دو گوشی باید بگوییم که ناتینگ فون 1 به دلیل بدنه شیشهای وزن بیشتری از گلکسی S21 FE دارد که کاملا واضح است. وزن گوشی ناتینگ فون ۱۹۳.۵ گرم و گلکسی S21 FE دقیقا ۱۷۷ گرم است. در رابطه با قابلیت مقاومت دستگاه، گلکسی S21 FE مقاومت بیشتری دارد و از استاندارد IP68 برخوردار است که تا عمق ۱.۵ متری دوام میآورد. اما ناتینگ فون فقط در برابر پاشش آب و گرد و غبار مقاوم است.
صفحه نمایش
هر دو گوشی ناتینگ فون 1 و گلکسی S21 FE صفحه نمایشی با سایز مشابه حدود ۶.۵ اینچی دارند. نرخ تازهسازی هر دو دستگاه ۱۲۰ هرتز است، اما تفاوت در فناوری استفاده در نمایشگر است؛ صفحه نمایش گلکسی اس 21 افای داینامیک AMOLED است در حالی که ناتینگ فون 1 از فناوری OLED بهره میبرد. با این حال رزولوشن هر دو دستگاه ۱۰۸۰*۲۴۰۰ پیکسل است که به نظر میرسد خیلی تفاوتی با یکدیگر نداشته باشند.
پردازنده و حافظه
اما تفاوت دو گوشی ناتینگ فون 1 و گلکسی S21 FE در بخش پردازنده بیشتر عیان میشود. گلکسی اس ۲۱ افای با پردازنده اسنپدراگون ۸۸۸ در رده گوشیهای بالارده قرار میگیرد در حالی که ناتینگ فون 1 با پردازنده 778G+ یک گوشی میانرده به شمار میرود. ناتینگ فون 1 در دو نسخه با رم ۸ و ۱۲ گیگابایتی ارایه شده اما سامسونگ گلکسی S21 FE را با دو رم ۶ و ۸ گیگابایتی عرضه کرده است و هر دو در نسخههای ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی در دسترس هستند.
دوربین
در بخش دوربین دو گوشی تفاوتهای اساسی با یکدیگر دارند؛ گلکسی S21 FE دارای دوربین ۳ گانه شامل سنسور واید ۱۲ مگاپیکسلی، سنسور اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی و سنسور تله فوتو ۸ مگاپیکسلی است. سنسور اصلی یا عریض این گوشی تصاویر باکیفیتی با روشنایی، کنتراست و داینامیک رنج بالا ثبت میکند. همچنین بهخوبی سوژه را از پس زمینه جدا کرده و عکسهای پرتره باکیفیتی ثبت میکند. دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی اس 21 افای، از کیفیت بالا، وضوح و روشنایی خوبی برخوردار است. با سنسورهای پنل پشت گوشی میتوان با رزولوشن ۷۲۰، ۱۰۸۰ و 4K فیلمبرداری کرد. دوربین سلفی هم امکان فیلمبرداری با رزولوشن ۱۰۸۰ و 4K را دارد.
ناتینگ فون ۱ هم از دوربین اصلی دوگانه بهره میبرد. ماژول دوربین این گوشی شامل لنز اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و لنز ۵۰ مگاپیکسلی اولترا واید است. کاربران میتوانند با استفاده از آن، تصاویر پانوراما و HDR و ویدئوهای ۴K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کنند. دوربین سلفی این گوشی هم شامل یک لنز ۱۶ مگاپیکسلی است که میتواند ویدیوهای ۱۰۸۰P با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کند. تصاویر ثبت شده با گوشی ناتینگ فون ۱ از رنج داینامیک مناسبی برخوردار هستند و نویز بسیار کمی دارند. دوربین اصلی این دستگاه میتواند تصاویری با ۲ برابر زوم ثبت کند. البته باید اشاره کنیم که این تصاویر شفافیت عکسهای بدون زوم را ندارند، اما در کل کیفیت هم بد نیست.
باتری
گوشی ناتینگ فون 1 باتری لیتیوم پلیمری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی دارد که برای استفادهها معمولی تا نیمه سنگین تا یک روز و نیم دوام میآورد. همچنین به علت پشتیبانی این محصول از فناوری شارژ سریع ۳۳ واتی، کاربر میتواند آن را در مدت زمان کوتاهی شارژ کند. در واقع در مدت زمان ۳۰ دقیقه ۵۰ درصد ظرفیت باتری شارژ میشود. شارژ کامل باتری نیز ۹۰ دقیقه زمان میبرد. این دستگاه از شارژ بیسیم ۱۵ واتی هم برخوردار است و خریداران میتوانند محصولات خود را از طریق قاب پشتی شارژ کنند.
گلکسی اس 21 افای دارای باتری لیتیوم یونی ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی است. این باتری از شارژ سریع ۲۵ واتی و شارژ بیسیم ۱۵ واتی پشتیبانی میکند. شارژ کامل گوشی تقریبا یک ساعت و ۲۰ دقیقه طول میکشد. برای استفاده معمولی یک روز کامل پاسخگو است اما برای کارهای سنگین مثل بازی یا تماشای ویدیو، باید دوباره گوشی را شارژ کرد.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید