13 مورد از سختترین مراحل سری بازی Crash Bandicoot
طعم چالش واقعی
سری بازی Crash Bandicoot همیشه بازیکنان را با مراحل سختش به چالش میکشد. در این مقاله قصد داریم تا شما را با 13 مورد از سختترین مراحل این سری آشنا کنیم.
بازی Crash Bandicoot اولین بار در سال 1996 برای کنسول پلیاستیشن 1 منتشر شد. این بندینکوت نارنجی از همان موقع به یکی از شخصیتهای نمادین و شناخته شدهی صنعت بازیهای ویدیویی تبدیل شد. سری بازی Crash Bandicoot به خوبی عمر کرده و با انتشار بازیهای N.Sane Trilogy و Crash Bandicoot 4، به عرصهی رقابت در سبک پلتفرمر بازگشت.
یکی از مواردی که مجموعهی Crash Bandicoot را با آن میشناسیم، مراحل چالش برانگیز آن است. اگرچه شاید درجه سختی بازی Crash Bandicoot در سطح بازیهای Cuphead یا Celecte نباشد، اما هنوز هم چالشهای زیادی را جلوی پای بازیکن قرار میدهد.
عرضهی بازی N.Sane Trilogy دو تاثیر مهم را در سبک پلتفرم برجای گذاشت. اول اینکه یکی از بزرگترین نامهای این سبک را دوباره زنده کرد. دوم اینکه در دورانی که بازیهای سخت پلتفرمر را فقط میتوان در عناوین مستقل جستجو کرد، N.Sane Trilogy به همه یادآوری کرد که یک بازی پلتفرم سخت AAA چقدر میتواند لذتبخش باشد. البته درجه سختی این ریمیک برای طرفداران سری Crash Bandicoot غافلگیرکننده نبود. چرا که این فرنچایز همیشه سعی بر به چالش کشیدن بازیکنان داشت. در ادامه 13 مورد از سختترین مراحل این سری بازی را برای شما آماده کردهایم.
سختترین مراحل سری بازی Crash Bandicoot
۱۳. مرحله Orange Asphalt
بازی Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back با نقدهایی مبنی بر شباهت زیاد نسبت به نسخهی قبلی خود مواجه شد. به همین دلیل استودیوی Naughty Dog یکسری مراحل ماشینی را به بازی Crash Bandicoot: Warped اضافه کرد. نظرات متفاوتی در مورد این مراحل وجود دارد. اما بیشتر مردم نسبت به این ایجاد تنوع، نظرشان مثبت است.
یکی از مراحل پایانی بازی Crash Bandicoot: Warped که کراش باید مسابقه را با رتبهی اول اتمام برساند، Orange Asphalt نام دارد. رقبای کراش با اختلاف فاصلهی زیاد، مسابقه را شروع میکنند. و موتور کند کراش هم به سختی از موانع عبور میکند.
۱۲. مرحله Whole Hog
Whole Hog یکی از دو مرحلهی مخفی در بازی Crash Bandicoot است. بازیکنان برای دسترسی به این مرحله باید کلیدی را با تکمیل اتاق Bonus کورتکس (Cortex) در مرحلهی Sunset Vista بهدست آورند. اتاقی که نه تنها انجام آن چالش برانگیز است، بلکه حتی دسترسی به آن هم کار راحتی نیست.
بازیکن پس از کسب کلید، به مرحلهی Whole Hog دسترسی پیدا میکند. مرحلهای که از لحاظ ظاهری شباهت بسیاری به مرحلهی Hog Wild دارد. با این تفاوت که درجه سختی این مرحله بسیار بیشتر شده و آن را به یکی از سختترین مراحل سری بازی Crash Bandicoot تبدیل میکند.
۱۱. مرحله Totally Bear
درست همانند مورد بالا، Totally Bear هم یک مرحلهی مخفی در بازی Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back است. دسترسی به Totally Bear از طریق مرحلهی Un-Bearable آزاد میشود. به این منظور باید تا انتهای مرحلهی Un-Bearable پیش بروید. جایی که خرس قطبی بزرگ به گودال میافتد و کراش از پولار (Polar) پیاده میشود. حالا به جای خروج از مرحله، به عقب برگردید تا به پولار برسید. سپس کراش به مرحلهی Totally Bear تلپورت میشود.
مرحلهی Totally Bear نسبت به سایر مراحلی که در آن سوار پولار میشوید، چالش برانگیزتر است. این مرحله به یک کابوس برای افرادی تبدیل میشود که به دنبال کسب رلیک پلاتینیوم Time Trial هستند.
۱۰. مرحله Bee-Having
همانطور که از نام این مرحله پیداست، Bee-Having در بازی Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back بهدلیل وجود زنبورها به عنوان دشمن، خودش را از سایر مراحل سری بازی Crash Bandicoot جدا میکند. شاید زنبورها روی کاغذ چندان دشمن وحشتناکی به نظر نرسند. اما به محض اینکه توسط یک دسته از زنبورها مورد حمله قرار بگیرید، نظرتان تغییر خواهد کرد.
خوشبختانه بازیکن میتواند زیرزمین از دست زنبورها مخفی شود. البته زیرزمین هم چندان جای امنی نیست چرا که یکی از دشمنان سعی میکند با چکش به کراش حمله کند. حالا حصارهای برقی و گیاهانی که مواد منفجره پرتاب میکنند را هم به این موارد اضافه کنید.
۹. مرحله Rush hour
یکی از چالشهای اصلی مرحلهی Rush Hour در بازی Crash Bandicoot 4: It’s About Time، طولانی بودن آن است. این مرحله 441 جعبه دارد و محدودیت زمان آن برای کسب رلیک پلاتینیوم، 3:40.61 است. این مرحله دارای بخشهای پلتفرمینگ پیچیدهی زیادی هم هست که بازیکن باید با شخصیتهای دینگودیل (Dingodile) و تانا (Tawana) از آنها عبور کند. شخصیتهایی که چندان چابک نیستند و بازیکن هم به اندازهی کراش با آنها آشنا نیست.
۸. مرحله Crate Escape
مرحلهی Crate Escape هم درست بهخاطر دلایل یکسان با مرحلهی Rush Hour در این لیست قرار میگیرد. با این تفاوت که اینبار نقش کورتکس، دشمن قدیمی کراش را بر عهده داریم.
سختی این مرحله زمانی به اوج خودش میرسد که بازیکن باید از یک بخش پلتفرمینگ که در تصویر بالا نشان داده شده، عبور کند. جایی که کورتکس باید از یک ساختمان پر از دشمن و پرشهای سخت، بالا برود. این پایان ماجرا نیست. بازیکن دوباره به طرز غافلگیرانهای کنترل کراش را بر عهده میگیرد و باید بین یکسری پلتفرمهای در حال حرکت سریع، بپرد و خودش را به وسیله نقلیه در حال حرکت برساند.
۷. مرحله Cold Hard Crash
سری بازی Crash Bandicoot در بسیاری از زمینهها کارش را درست انجام میدهد. از لیست شخصیتهای شرورش گرفته، تا چالشهای اضافه و طراحی عالی مراحل خطیاش. اما این مجموعه هرچقدر هم که تلاش میکند، نمیتواند فیزیک یخ را به درستی پیاده کند.
همانطور که از اسم این مرحله پیداست، Cold Hard Crash پر از بخشهای یخی است. به همین دلیل عبور از موانع، یخهای آویزان، و جعبههای نیترو به شدت چالشبرانگیز میشود. این مرحله برای افرادی که قصد تکمیل کردن بازی را دارند همانند یک کابوس میماند. چرا که شکستن تمام جعبههای این مرحله، مخصوصا بهخاطر جادهی مرگ دیوانهوارش، یکی از سختترین چالشهای سری بازی Crash Bandicoot است.
۶. مرحله The High Road
مرحلهی پل در بازی اصلی Crash Bandicoot در میان نمادینترین مراحل پلتفرمینگ تاریخ قرار میگیرد. مراحل پل آنقدر سخت هستند که بعضی بازیکنها ترجیح میدهند از طناب پل برای عبور استفاده کنند که آن هم چالش خودش را دارد.
The High Road در بازی Crash Bandicoot دومین مرحلهای است که روی پل جریان دارد. مرحلهای که از بازیکن میخواهد تا از یک پل رو به نابودی عبور کند. پل در ابتدا بهخاطر مسیر باریک و سرراستش، چندان سخت بهنظر نمیرسد. اما بازی دهها دشمن و حتی یخ را به دلایل ظالمانهای جلوی پای بازیکن قرار میدهد. همچنین توانایی تشخیص محل پرش، بدون وجود نشانگری که در بازی Crash Bandicoot 4 به بازی اضافه شد، کار را دشوارتر میکند.
۵. مرحله Toxic Tunnels
Toxic Tunnels مرحلهی یکی مانده به آخر در بازی Crash Bandicoot 4: It’s About Time است.
مرحلهی Toxic Tunnels از همان ابتدا با قایم کردن جعبهها پشت دوربین، ظالمانه ظاهر میشود. این مرحله با وجود خطرات الکتریکی متعدد، واگنهای در حال حرکت، و یک مسیر سخت برای دریافت سنگ قرمز، بازیکنان را حسابی به چالش میکشد.
۴. مرحله Slippery Climb
Slippery climb یکی دیگر از مراحل بازی اصلی Crash Bandicoot است که با میتوان آن را با اختلاف به عنوان سختترین بازی در سهگانهی اصلی نام برد. چالش این مرحله در حرکت دائمی اشیای آن است. از پلهها گرفته که ناگهان زیر پایتان را خالی میکنند، پلتفرمهای کوچکی که فقط برای یک ثانیه بیرون میآیند، تا پرندههایی که بالا پایین میروند و باید روی آنها بپرید.
۳. مرحله Future Tense
Future Tense دومین مرحلهای است که به بازی N.sane Trilogy اضافه شد و در سهگانهی اصلی وجود نداشت. مرحلهی Stormy Ascent هم که بعدا به آن اشاره میکنیم، اولین مرحلهای بود که به عنوان DLC به بازی N.Sane Trilogy اضافه شد. Future Tense از لحاظ کلی شباهت زیادی به مراحل Future Frenzy و Gone Tomorrow دارد. با این تفاوت که درجه سختی را بسیار افزایش داده و خطرات بیشتری را روبروی بازیکن قرار میدهد.
مرحلهی Future Tense توسط استودیوی ویکاریوس ویژنز (Vicarious Visions) ساخته شد. عدهای معتقدند که ویکاریوس ویژنز برای تست ساخت بازی جدید، این مرحله را طراحی کرد. البته وظیفهی تولید بازی Crash 4 بر عهدهی استودیوی تویز فور باب (Toys For Bob) قرار گرفت.
۲. مرحله Cortex Castle
Cortex Castle آخرین مرحلهی اصلی در بازی Crash Bandicoot 4: It’s About Time است که چالش سختی را هم مقابل بازیکن قرار داده است. این مرحله کار نامتعارفی انجام نمیدهد. صرفا یکسری پلتفرمهای چالش برانگیز که بازیکن باید تا اینجای بازی در آنها حرفهای شده باشد.
بدترین بخش این مرحله در انتهای آن است. جایی که بازیکن باید به سرعت بین ماسکها جابجا شود تا خود را از خطرات مرگبار نجات دهد.
۱. مرحله Stormy Ascent
این واقعیت که مرحلهی Stormy Ascent بهخاطر سختی بیش از حد از بازی اصلی Crash Bandicoot حذف شد، همه چیز را در مورد سختی این مرحله به شما میگوید. Stormy Ascent در کل به مرحلهی Slippery Climb شباهت زیادی دارد. اما به دلیل طولانیتر بودن و پرشهای بسیار سختتر، بازیکن را بیشتر به چالش میکشد.
بازی N.Sane Trilogy با اضافه کردن مرحلهی Stormy Ascent پس از عرضه، این شانس را به بازیکنان داد تا بتوانند مرحلهای که یک زمان بهخاطر سختی بیش از حد، از این مجموعه کنار گذاشته شده بود را بازی کنند.
از نظر شما سختترین مراحل در سری بازی Crash Bandicoot کدام هستند؟
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید