1%
نگاهی به ایستراگهای قسمتهای پنجم و ششم Daredevil: Born Again
نکاتی که از نگاههایتان پنهان ماندند
در این مقاله قصد داریم به ایستراگهای قسمتهای پنجم و ششم Daredevil: Born Again بپردازیم که تعدادشان کم هم نیست.
قسمتهای پنجم و شمم Daredevil: Born Again شاهد ماجراهای پرهیجانی از جمله گیر افتادن مت مرداک در یک سرقت مسلحانه از بانک و رویارویی او با قاتل زنجیرهای هنرمند، میوز هستند. با این حال، همه چیز به صحنههای اکشن و زد و خوردهای خشونت آمیز خلاصه نمیشود. این دو قسمت پر از اشارهها و ایستراگهای جالب به دنیای سینمایی مارول (Marvel Cinematic Universe) و حتی گذشته مت مرداک در سریال Daredevil هستند. در ادامه، برخی از مهمترین ایستراگها و ارجاعات این دو قسمت را بررسی میکنیم:

- مت مرداک که برای گسترش شرکت حقوقی «مرداک و مک دافی» به یک وام نیاز دارد، به یک بانک در نیویورک میرود و با یوسف خان، مدیر اجرایی بانک و پدر کامالا خان (میس مارول) ملاقات میکند.
- یوسف خان یک فیگور فانکو پاپ سفارشی از میس مارول روی میزش دارد که نشان دهنده حمایت او از دخترش است. بد نیست بدانید در دنیای سینمایی مارول (MCU) هنوز هیچ محصول رسمیای از این قهرمان عرضه نشده است (برخلاف دنیای واقعی که میتوان عروسکهایش را خریداری کرد).
- یوسف خان فاش میکند کامالا در حال حاضر در کالیفرنیا به دیدار دوستانش رفته است. این موضوع احتمالاً با نقشه او برای جذب کیسی لنگ، دختر مرد مورچهای، به همراه کیت بیشاپ برای ایجاد تیم انتقام جویان جوان مرتبط است؛ چیزی که در صحنه پس از تیتراژ The Marvels به آن اشاره شده بود.
- یوسف خان در بخشی از مکالمه با مت مرداک میگوید جرزی سیتی، خانه میس مارول است؛ ابرقهرمانی که مت تایید میکند تاکنون چیزی درباره او نشنیده و با او ملاقات نکرده است.
- در جریان سرقت بانک، مت به رهبر دزدان میگوید یتیم بوده است. این موضوع به کودکی او در سریال Daredevil محصول سرویس استریم نتفلیکس (Netflix) اشاره دارد. پس از مرگ پدرش، راهبههای یتیم خانه سنت اگنس او را بزرگ کردند. یکی از این راهبهها به نام خواهر مگی، در واقع مادر مت بود اما حقیقت را تا زمانی که او در بزرگسالی بود و درگیر وقایع فصل سوم Daredevil شد، فاش نکرد.
- بعد از اینکه مت با حواس تقویت شده خود درب گاو صندوق بانک را باز میکند، یوسف خان از او میپرسد : «تو چه نوع وکیلی هستی؟» مت در پاسخ میگوید: «من وکیل خیلی خوبی هستم.» این جمله به صحنه معروف فیلم Spider-Man: No Way Home اشاره دارد؛ زمانی که مت در حضور پیتر پارکر یک آجر را که از پنجره به داخل پرتاب شده بود، با یک دست گرفت.
- مت مرداک با گذاشتن ماسک قرمز یکی از دزدان بانک، بهطور واضح بازگشت خود به هویت اصلیاش، یعنی دردویل با ماسک قرمز و شاخهای معروفش را زمینه چینی میکند.
- یوسف خان مت را به شام خانوادگی دعوت میکند و وعده دیدار با کامالا خان (میس مارول) را میدهد. این موضوع میتواند فرصتی ایجاد کند که دردویل و میس مارول پیش از حضور احتمالیشان در فیلمهای بعدی انتقام جویان (Avengers: Doomsday و Avengers: Secret Wars) با یکدیگر آشنا شوند.

- قسمت ششم Daredevil: Born Again با صحنههایی از حمایت مردم نیویورک از قهرمانان نقابدار آغاز میشود. این حمایت شامل جک دوکسن ملقب به شمشیرزن میشود؛ شخصیتی که اولین بار در سریال Hawkeye محصول ۲۰۲۱ معرفی شد.
- هثر گلن به تجربه زیاد مت مرداک در کار با قهرمانان نقابدار اشاره میکند. این موضوع همچنین به فصل دوم Daredevil اشاره دارد؛ جایی که فرانک کسل (پانیشر) موکل او بود. هثر از مت میپرسد آیا میتواند مصاحبهای با پانیشر یا دردویل برای کتاب جدیدش ترتیب دهد. این موضوع تایید میکند ارتباط میان مت مرداک و دردویل همچنان برقرار است، به ویژه با توجه به اتفاقات فصل سوم سریال Daredevil رخ داد.
- اداره بهداشت نیویورک تایید میکند تمام نقاشیهای دیواری میوز که در Daredevil: Born Again دیده شدهاند، دائمی هستند. این نقاشیها با استفاده از اپوکسی و خون انسان ساخته شدهاند؛ درست همانطور که در کمیکهای مارول، میوز از این روش برای خلق دیوارنگارههایی علیه شهردار فیسک و در حمایت از قهرمانان نقابدار استفاده میکرد.
- آنجلا دل تورو به مت مرداک میگوید داییاش روزی به او گفته بود: «به کسی تکیه نکن تا کاری را که خودت میتوانی انجام دهی، برایت انجام دهد.» این جمله ناشی از خشم آنجلا از بیعملی مرداک است و تایید میکند او قصد دارد شخصاً دست به کار شده و تحقیقات ناتمام داییاش را به سرانجام برساند. همچنین این دیالوگ به آینده احتمالی آنجلا اشاره دارد؛ جایی که او ممکن است همانند کمیکها، راه هکتور را ادامه داده و هویت وایت تایگر را بپذیرد. از طرفی، اینکه یک قهرمان نقابدار احتمالی، انگیزهاش را از دایی مرحوم خود میگیرد، به نوعی یک شباهت آشکار به مرد عنکبوتی و درس معروف «قدرت و مسئولیت» او ایجاد میکند.
- در جریان مراسم خیریه شهردار فیسک، شخصیت جک دوکسن نقش پررنگی در این قسمت دارد. او در این مراسم فیسک را درباره قدرت ثروتمندان نیویورک هشدار میدهد. علاوه بر این، او نفرت خود از فیسک را ابراز میکند؛ زیرا میداند معشوقه سابقش (مادر کیت بیشاپ) در یک برهه زمانی مجبور شده بود برای او کار کند.

- صحنهای که دو زن به میوز نزدیک شده و از او درخواست سلفی میکنند، بهطور مستقیم به کمیکهای اصلی مارول اشاره دارد. در کمیکها، میوز واقعاً با آنها سلفی میگیرد. البته آنها در نهایت قربانیان بعدی او میشوند.
- فیسک از بحران میوز برای پیشبرد اهدافش بهره میبرد، دقیقاً مشابه آنچه در کمیکها اتفاق میافتد. او از جنایات میوز بهعنوان بهانهای برای سرکوب قهرمانان نقابدار استفاده میکند؛ زیرا میوز در آثار هنریاش قهرمانان، بهویژه پانیشر را ستایش کرده است.
- کارآگاه کول نورث، شخصیت جدیدی در MCU، توسط فیسک برای برنامه جدیدش انتخاب شده است. در کمیکها، نورث مامور ردیابی قهرمانان نقابداری مانند دردویل و مرد عنکبوتی به دستور شهردار فیسک بود. با این حال، او بعدها دچار تغییر مسیر شده و به یکی از متحدان مت مرداک تبدیل شد؛ اتفاقی که ممکن است در سریال Daredevil: Born Again رخ دهد.
- نیروی ویژه ضد قهرمانان نقابدار مستقیماً از کمیکها اقتباس شده است. در اواخر دوره شهرداری فیسک در کمیک بوک Devil’s Reign، او حتی یک گام فراتر رفت و تیم تاندربولتسِ اختصاصی خود را متشکل از ابرشرورهایی تشکیل داد تا قهرمانانی همچون مرد عنکبوتی، چهار شگفت انگیز و سایرین را دستگیر کند.
بنظر شما، چه نکته دیگری باید در مقاله ایستراگهای قسمتهای پنجم و ششم Daredevil: Born Again جای میگرفت؟
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید