بازی Demon’s Souls پس از مدت بسیار زیاد رنگِ ریمیک به خود دید اما آیا شما از تمام زیر و بم پروسهی تولید این بازی باخبر هستید؟ با ما همراه باشید تا برخی از نکات جذاب این بازی را با شما در میان بگذاریم.
بازی Demon’s Souls پس از نزدیک به ۱۰ سال مجدد ریمیک شد که طرفداران ضمن ابراز خوشحالی، امیدوار بودند تا با یک بازی درجهی یک طرف حساب شوند. همانطور که در پیشنمایش بازی Demon’s Souls نیز اشاره کردهایم، این اثر قرار است به صورت انحصاری برای کنسول پلیاستیشن 5 عرضه شود. استودیوی بلوپوینت گیمز، عهدهدار وظیفهی ریمیک بازی است که قبلا در پروژههای ریمیک سایر بازیهای ویدیویی مطرح و شناخته شده مثل سایه کلوسوس (Shadow of the Colossus) نیز نقش داشته است. در ادامهی این مقاله بدون پرداخت به حواشی، قرار است به ۱۰ نکته از پروسهی تولید بازی Demon’s Souls که احتمالا نمیدانید بپردازیم. پس این شما و این هم ۱۰ نکتهی مهم:
۱۰- خبری از آرکاستون ششم نیست
در هاب اصلی بازی، یعنی جایی که گیمر به پنج سرزمین بازی دسترسی پیدا میکند، یک آرکاستون ششمی نیز در نسخهی اورجینال وجود داشت که صرفا ترک خورده بود. این آرکاستون، دریچهای است به یک سرزمین جدید به اسم Land of the Giants که قطعا گیمرهای زیادی برای ورود به این بخش لحظهشماری میکردهاند اما بلوپوینت گیمز رسما اعلام کرده که قرار نیست آرکاستون ششم در بازی ریمیک وجود داشته باشد و در بستههای الحاقی هم قرار نیست سرزمین ششم به نحوی به بازی اصلی اضافه شود. پس بیخودی دلتان را صابون نزنید!
۹- حذف صفحات بارگذاری
گیمرها پس از هر بار مرگ، مدت زمان زیادی را باید در هر صفحه لودینگ منتظر میماندند. خوشبختانه این روند طاقتفرسا را قرار نیست در نسخهی ریمیک ببینیم. البته اینکه صفحات بارگذاری در نسخهی جدید بازی Demon’s Souls حذف شده، تنها به علت تلاشهای بلوپوینت گیمز نیست؛ چراکه پلیاستیشن 5 از یک SSD قوی بهره میبرد. این قطعه اجازه میدهد تا کنسول با سرعت بیشتری عملیات پردازش دادهها را انجام دهد و بر همین اساس، صفحات بارگذاری در بازیهای ویدیویی یا خیلی کوتاه هستند یا در چنین بازیهای جمع و جوری به طور کامل حذف میشوند و گیمر هیچ صفحهای تحت عنوان Loading نمیبیند.
۸- بهتر شدن The World Tendency
علاوه بر وجود بخش چندنفره در بازی Demon’s Souls المان دیگری در بازی وجود دارد که تحت عنوان World Tendency شناخته میشود. این سیستم تعیین میکند که دشمنان تا چه اندازه سرسخت هستند و چه آیتمهایی را دراپ خواهند کرد. این ویژگی به اطلاعاتی مرتبط است که توسط بازیکنهای متصل به شبکه استخراج میشود. بازیکنها در بازی اصلی چندان به این موضوع واقف نبودهاند. در نسخهی ریمیک به خاطر UI بهترِ سیستمِ World Tendency میتوان دشمنان را خیلی راحتتر رصد کرد.
۷- مود Fractured
مود فرکچرد در بازی اصلی نیز بود و بلوپوینت گیمز از آنجایی که دیده این مود به شدت طرفدار دارد، در نسخهی ریمیک آن را احیا کرده است. گیمرها در این حالت با نقشههایی طرف حساب هستند که کاملا برعکس و به اصطلاح Reverse به نظر میرسند. بر همین اساس مدت زمان مورد نیاز برای اتمام بازی به مراتب بیشتر از قبل میشود. در بازیهای متعددی مثل Crash Bandicoot 4: It’s About Time نیز چنین طراحی مراحلی را شاهد بودهایم اما وجود این مود، آن هم در یک بازی نقشآفرینی بسیار سخت، قطعا خاطرهی بهیادماندنی برای گیمرها رقم خواهد زد.
۶- کمک گرفتن از صداگذارهای قدیمی پروژه
فرامسافتور در آن زمان که روی تولید بازی کار میکرد، از صداگذارهای باتجربهای استفاده میکرد. البته بیشتر شخصیتها به زبان معما با قهرمان داستان صحبت میکردند. بلوپویت برای تولید نسخهی ریمیک تلاش کرد تا با دعوت از صداگذارهای اصلیِ بازی، مجدد دیالوگهای بازی را ضبط کند. از طرفی دیگر تمامی NPCهای بازی به صورت چشمگیری تعداد خطوط دیالوگهایشان افزایش پیدا کرده است.
۵- نسخهی اصلی بازی روی کنسول PS5 اجرا شد
بلوپوینت برای ریمیک بازی Demon’s Souls توانسته نسخهی اورجینال را ابتدا روی کنسول نسل نهمی سونی اجرا کند و سپس کارهای طراحی مجدد را انجام دهد. کمااینکه بلوپوینت گیمز برای ساخت ریمیک بازی Shadow of the Colossus نیز دقیقا همین کار را کرده بود. بر همین اساس اینکه فکر میکنید بلوپوینت گیمز کاملا از صفر بازی را تولید کرده، سخت در اشتباه هستید.
۴- خبری از Difficulty Options در کار نیست
این نکته، هم میتواند خبر خوبی برای یک گیمر باشد و هم یک خبر بد! از طرفی برخی از گیمرها علاقه دارند تا بازی را با درجهی سختی آسانتری به اتمام برسانند. از سمت مقابل گیمرهایی نیز هستند که دنبال یک چالش واقعی میگردند. بلوپوینت گیمز تصمیم گرفت تا بازی Demon’s Souls گزینهای به اسم Easy Mode نداشته باشد و اصلا گیمر حق انتخاب ندارد که بازی سخت باشد یا آسان؛ چون اصلا چنین چیزی در سیستم منوی بازی تعبیه نشده است. همانطور که در سایر بازیهای سولز خبری از درجهی سختی بازی نیست، در نسخهی ریمیک Demon’s Souls نیز نباید انتظار تعبیهی درجهی سختی بازی را داشته باشید.
۳- فیدبک لمسی
بازیسازهای بلوپوینت گیمز در زمان پروسهی تولید بازی Demon’s Souls تمام تمرکز خود را روی اضافه کردن ویژگیهای جدید یا بهتر کردن المانهای بازی قبلی معطوف کردند. با این حال گوین مور (Gavin Moore) در مصاحبهای اعلام کرد که کنترلر پلیاستیشن 5 به نبرد گیمر در محیط واکنش نشان میدهد. در حال حاضر که رسانههای معتبر، واکنشهای لمسی دوال سنس را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادهاند، ویژگی فیدبک لمسیِ گیمپد کنسول PS5 نوید یک تجربهی جدید و هیجانانگیز را میدهد.
۲- تغییرات عمده در دوربین
یکی از تغییرات اساسی و چشمگیر در نسخهی ریمیک بازی Demon’s Souls را میتوان در تغییر دوربین دانست. شما در تریلرهای گیمپلی میتوانید ببنید که چطور دوربین در پشت سر کاراکتر اصلی قرار دارد. در بازی اصلی دوربین با زاویهی متفاوتتری وجود داشت و گیمر به تبع، آزادی عمل کمتری را در نسخهی اصلی تجربه میکرد. البته اگر دلتان میخواهد همان حس و حال قدیم را تجربه کنید، بلوپوینت گیمز به شما اجازه میدهد در منوی تنظیمات بازی، دوربین اصلی و قدیمی بازی را انتخاب کنید.
۱- فرامسافتور هیچ دخالتی در بازسازی Demon’s Souls نداشته
بلوپویت گیمز در مصاحبهای اعلام کرده بود که فرامسافتور و به خصوص هیدتاکا میازاکی برای آنها برای ریمیک دیمنز سولز آرزوی موفقیت کرده بودند اما جالب است بدانید که فرامسافتور هیچ دخالتی در این پروژهی جدید ندارد. برخی از هوادارها از این بابت ابراز نگرانی کردهاند اما باید گفت بازیسازهای بلوپوینت نیز زمانی عاشق دلخستهی بازی Demon’s Souls بودهاند و به گیمپلی و ماهیت بازی اشراف کامل دارند. در نهایت باید گفت بلوپوینت گیمز در توسعهی بازیهای ریمیک بیتجربه نیست و در کارنامهاش محصول چندان بدی تا به امسال نساخته است.
آیا شما هم نکتهی خاصی از پروسهی تولید بازی Demon’s Souls میدانید؟ با ما و دیگر هواداران این بازی در وب سایت سرگرمی به اشتراک بگذارید.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید