سازنده انیمه Devil May Cry از احترام به طرفداران این مجموعه میگوید
بهرهگیری از منابع داستانی و ویرایش آنها در کنار هم

ادی شانکار سازنده انیمه سریالی Devil May Cry توضیح داده استفاده از منابع داستانی این فرنچایز به احترام به طرفداران آن کمک کرده است.
اولین نسخه از مجموعه بازی Devil May Cry در سال 2001 منتشر شد و به مرور زمان این فرنچایز بر محبوبیتش افزوده شد. در کنار ساخت نسخههای متعدد، کامیکبوکها، رمانهای تصویری و حتی یک انیمه سریالی نیز از آن در سال 2007 ساخته و منتشر شده است. اکنون یک انیمه سریالی جدید با داستانی اورجینال از سوی نتفلیکس ساخته شده که جانی یانگ بوش (Jonny Yong Bosch)، بازیگری که وظیفه نقش آفرینی شخصیت نرو در بازی Devil May Cry 4 و 5 را برعهده داشت، نقش شخصیت دانته را برعهده داشته و اسکات تیلور کامپتون (Scout Taylor-Compton) نیز لیدی را به تصویر میکشد.
ادی شانکار (Adi Shankar) به تازگی گفتگویی با نشریه گیمرنت داشته و توضیح داده که سریال چگونه سعی کرده ضمن احترام به سنتهای این فرنچایز، نظر مثبت مخاطبین جدید را نیز به سمت خود جلب کند. شانکار پیش از این سابقه ساخت و کارگردانی اقتباس انیمهای Castlevania را در رزومه خود داشته، با این حال سعی داشته تا پا را از ساخته قبلی خود با Devil May Cry فراتر بگذارد.
در طول سالها، سری Devil May Cry با هر نسخه جدید مخاطبین جدیدی به دست آورده است. با ورود به مدیومی جدید، طرفداران جدید و متفاوتی نیز به آن اضافه شده است. به همین دلیل، شانکار از این موضوع آگاهی داشت که برای ساخت اقتباس انیمه سریالی آن، باید تا حد ممکن به این مسئله توجه میکرد و ضمن جلب رضایت طرفداران قدیمی، مخاطبین جدیدی را نیز به این اثر بکشاند.
“این پروژه نوعی تمرین در کیمیاگری بود. مجموعه Devil May Cry اجتماع مخاطبین بسیار علاقهمندی دارد. من جزوی از این طرفداران هستم. با این حال اگر واقعا وارد این اجتماع شوید متوجه میشوید که شکاف قابل توجهی در میان جامعهی طرفداران این سری وجود دارد که ناشی از بازیهای مختلف، لباسهای مختلف و غیره میشود و این گروه، یکدست و منسجم نیست. به همین دلیل این پروژه، یک تمرین کیمیاگری بود از این منظر که سعی کنیم همه چیز را در کنار هم قرار دهیم.”
یکی از مزایای اقتباس سریالی از سری بازی که دارای نسخههای متعدد است بدین شرح بوده که مقدار زیادی از پیشزمینهها و اطلاعات داستانی آن در دسترس برای استفاده قرار دارد. در هنگام ساخت این پروژه، سازنده انیمه Devil May Cry معتقد بود این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار بوده که تا جای ممکن از این اطلاعات استفاده کرده بدون آن که به صورت اساسی، تغییری در کاراکترها یا دنیای آن ایجاد شود. شانکار از عبارت “تدوین کیهانی” به منظور توصیف این روند استفاده کرد و توضیح داد:
“من از عبارت تدوین کیهانی برای توصیف آن استفاده میکنم. این موضوع شبیه به استفاده از 24 سال محتوایی است که از طریق بازنگری مجدد حاصل شده. سپس آنها به شکلی کیهانی ویرایش شده و دیگر دستخوش تغییر نیز واقع نمیشوند. این موضوع کلیدی است. گاهی اوقات من اقدام به ساخت پروژههایی چون Captain Laserhawk کرده و در آن همهچیز را دستخوش تغییر میکنید. من چنین کاری را در اینجا انجام ندادم و هدف من نیز بدین شکل نبود. هدف، رونمایی از ساختاری بود که همیشه در این فرنچایز وجود داشته است.”
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید