1%
  • 0/10

دایمنسیتی ۹۳۰۰ حدودا ۱۰٪ از اسنپدراگون ۸ نسل ۳ سریع‌تر خواهد بود

دایمنسیتی ۹۳۰۰ حدودا ۱۰٪ از اسنپدراگون ۸ نسل ۳ سریع‌تر خواهد بود ۰ ۲۱ مهر ۱۴۰۲ علم و فناوری کپی لینک
دایمنسیتی ۹۳۰۰ اسنپدراگون ۸ نسل ۳

با توجه به اطلاعاتی که به تازگی منتشر شده، به نظر می‌رسد دایمنسیتی ۹۳۰۰ حدودا ۱۰٪ از اسنپدراگون ۸ نسل ۳ سریع‌تر باشد.

مدیاتک طی چند سال اخیر در زمینه‌ی تولید پردازنده‌ی موبایل به شکل قابل توجهی پیشرفت کرده به گونه‌ای که نه تنها می‌تواند بهترین‌های کوالکام و اپل را به چالش بکشد بلکه قادر است در زمینه‌های مختلف از جمله توان پردازشی، گرافیکی و مصرف انرژی از آن‌ها بهتر ظاهر شود.

مدیاتک ۹۳۰۰ تراشه‌ی مورد انتظار این شرکت است که گفته می‌شود با ۴ هسته از نوع Cortex-X4 و ۴ هسته از نوع Cortex-A720 عرضه خواهد شد. این نخستین باری است که چنین ترکیبی را در یک پردازنده در طول تاریخ شاهد هستیم چرا که هیچ شرکتی این ریسک را نپذیرفته تا در پردازنده‌ی خود نه دو، نه سه، بلکه چهار هسته‌ی فوق‌العاده قدرتمند از نوع Cortex-X را درون تراشه‌اش قرار دهد. چون این هسته‌ها معمولا به خاطر توان و فرکانس بسیار بالایی که دارند، ۱ بخش از هسته‌ها را تشکیل می‌دهند.

با این حال انتظار می‌رود با این ترکیب، عملکرد دایمنسیتی ۹۳۰۰ حتی بهتر از اسنپدراگون ۸ نسل ۳ باشد که فقط از یک Cortex-X4 بهره می‌برد. اطلاعاتی هم که به تازگی منتشر شده نشان می‌دهد این حدس درست است و تراشه‌ی مدیاتک احتمالا حدودا ۱۰٪ سریع‌تر از نماینده‌ی مورد انتظار رقیب خواهد بود.

مدیاتک قرار است در این محصول از ترکیب ۱ + ۳ + ۴ استفاده کند که شامل ۱ هسته از نوع Cortex-X4 با فرکانس ۳٫۲۵ گیگاهرتز، ۳ هسته از نوع Cortex-X4 با فرکانس ۲٫۸۵ گیگاهرتز و ۴ هسته از نوع Cortex-A720 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز می‌شوند. پردازنده‌ی گرافیکی این محصول هم Immortalis-G720 خواهد بود. دایمنسیتی ۹۳۰۰ در حالی به این هسته‌ها مجهز شده که اسنپدراگون ۸ نسل ۳ از ترکیب ۱ + ۵ + ۲ بهره می‌برد؛ ۱ هسته از نوع Cortex-X4 با فرکانس ۳٫۱۹ گیگاهرتز، پنج هسته از نوع Cortex-A720 با فرکانس ۲٫۹۶ گیگاهرتز و ۲ هسته از نوع Cortex-A520 با فرکانس ۲٫۲۷ گیگاهرتز.

در حالی که ترکیب به کار رفته در اسنپدراگون ۸ نسل ۳ خیلی عادی نیست کاری که مدیاتک با دایمنسیتی ۹۳۰۰ کرده عجیب‌تر به نظر می‌رسد؛ چیزی که هیچوقت حتی شبیه به آن را هم ندیده بودیم چون عملا خبری از هسته‌های کم‌مصرف درون آن نیست و حتی در حالت معمولی هم هسته‌های قدرتمند فعال هستند و در نتیجه شاید مصرف انرژی که نقطه قوت تراشه‌های مدیاتک بوده، سال آینده به ضعف آن‌ها تبدیل شود.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments