هیلو اینفینیت مقصر عملکرد ضعیف بازی Battlefield 2042 نیست
الکترونیک آرتز حرف خود را پس گرفت
شرکت الکترونیک آرتز که پیشتر عرضهی ناگهانی هیلو اینفینیت را مقصر عملکرد ضعیف بازی Battlefield 2042 میدانست، اکنون از اظهارات خود عقبنشینی کرده است.
پس از سالها صبر و انتظار، سرانجام اواخر سال ۲۰۲۱ میلادی بود که شرکت الکترونیک آرتز بازی جدید سری بتلفیلد تحت عنوان بتلفیلد ۲۰۴۲ را با همکاری استودیوی دایس (DICE) راهی پلتفرمهای هدف کرد؛ اثری که برخلاف دو نسخهی قبلی فرنچایز، این بار اتفاقات یک جنگ عظیم در آیندهی نزدیک را به تصویر میکشد که ابرقدرتهای جهان، گروههای مختلف سیاسی و مردم بر سر کمبود منابع طبیعی و اتهامات نابهجا به جان یکدیگر افتادهاند.
علیرغم نمایشهای خیرهکننده و جذاب بازی تا پیش از عرضه، بتلفیلد ۲۰۴۲ عرضهی چندان موفقی را تجربه نکرد. این عنوان از همان ابتدا مشکلات فنی بسیار زیادی داشت و فارغ از باگهای آزاردهنده، یک سری سیستمها و همچنین طراحی نقشهها چندان باب میل هواداران بازیکنان نبود. بدین خاطر، بازی آنطور که باید و شاید مورد استقبال منتقدان و گیمرها قرار نگرفت و چه بسا برای مدتی در لیست بدترین آثار شبکهی پرمخاطب استیم به چشم خورد. به تازگی نیز هزاران کاربر با جمعآوری امضا، خواستار بازپرداخت پول خرید بازی هستند!
در پی این اتفاقها، چند هفتهی پیش بود که شرکت الکترونیک آرتز در تازهترین جلسهی ارائهی گزارش مالی خود اعلام کرد که بتلفیلد ۲۰۴۲ از نظر فروش انتظارها را برآورده نکرده و مدیران از عملکرد آن به هیچ عنوان راضی نیستند. البته، استودیوی نامدار دایس بازی را به حال خود رها نکرده و با تداوم پشتیبانیها و عرضهی بهروزرسانیهای متعدد، کماکان سعی در بهبود وضعیت بازی دارد. آنطور که به نظر میرسد، این عنوان برای EA از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده و تیم توسعهدهنده باید کیفیت آن را به حد مطلوب برساند.
در این میان، چند روز پیش جلسهای میان مدیران الکترونیک آرتز و استودیوی دایس برگزار شد تا در طول این نشست به طور دقیق دلایل شکست بتلفیلد جدید را بررسی کنند. لاورا میلی، مدیر ارشد استودیوهای الکترونیک آرتز، در این جلسه به نحوی اعلام کرد که عرضهی غافلگیرکننده و ناگهانی اثر هیلو اینفینیت به صورت رایگان، از جمله مهمترین دلایل شکست بتلفیلد ۲۰۴۲ است. این اظهارات کمی عجیب به نظر میرسید که حال شرکت EA مدعی است صحبتهای آنها به درستی تفسیر نشده و آنها عوامل خارجی را در عدم موفقیت بازی دخیل نمیدانند.
در همین راستا، جان ریزبرگ، معاون بخش ارتباطات الکترونیک آرتز، در پیامی اعلام کرد که استودیوی دایس انگشت اتهام را به سوی عوامل خارجی از جمله انتشار غیرمنتظره هیلو اینفینیت نشانه نگرفته و مدیران در آن جلسه قصد داشتند درباره عرضهی اخیر بازی بتلفیلد صحبت کنند. در اصل، آنها میخواستند اقدامهای داخلی شرکت را به طور دقیق ارزیابی کنند تا از اشتباهات خود عبرت بگیرند.
جان ریزبرگ در این زمینه میگوید:
خبرهایی که در این باره منتشر شدند، نتوانستند به درستی موضوع و هدف آن بحث را به مخاطب منتقل کنند؛ بحثی درون شرکتی که هدف اصلی آن این بود که دور هم جمع شویم و به طور موشکافانه با یکدیگر در خصوص عرضهی بتلفیلد ۲۰۴۲ صحبت کنیم. در واقع، ما قصد داشتیم در این جلسه به اقداماتی که انجام دادهایم و چیزهایی که باید از آنها یاد بگیریم، بپردازیم. ما نمیخواستیم عوامل خارجی را مقصر عملکرد ضعیف بازی بدانیم.
البته، ناگفته نماند که الکترونیک آرتز دلایل دیگری را نیز برای عملکرد ضعیف بازی Battlefield 2042 مشخص کرده است. یکی از آنها مربوط به فراگیری ویروس کرونا است که باعث شده تا اعضای استودیوی دایس به طور دورکاری روند توسعهی بازی را پیش ببرند. از طرفی، تصمیمهای اشتباهی هم برای طراحی بخشهایی از این اثر اتخاذ شده که همگی به سهم خود در شکست بازی دخیل هستند.
در پی مشکلات فنی زیاد بازی، استودیوی دایس پیشتر اعلام کرد که برای ساخت فصل اول بازی به زمان بیشتری نیاز دارد و به همین دلیل، انتشار محتوای مذکور را تا تابستان سال جاری میلادی عقب انداخت. گفتنی است که فصل اول بازی در ابتدا برای عرضه در سه ماههی اول سال ۲۰۲۲ میلادی برنامه ریزی شده بود. نکته جالب اینجا است این اثر تیراندازی تاکنون شماری از کاربران خود را به کلی از دست داده و حتی به خاطر فروش بسیار پایین آن، شرکت الکترونیک آرتز تمایلی به انتشار آمار فروش آن ندارد.
مدتی پیش، تام هندرسون، یکی از اینسایدرهای معروف صنعت بازیهای ویدیویی، ادعا کرد که شرکت الکترونیک آرتز به هر قیمتی هم که شده بتلفیلد ۲۰۴۲ را احیا میکند. او معتقد است که اگر عرضهی بهروزرسانیها، محتوای جدید و رفع مشکلات فنی آن نیز نتواند نظر کاربران را دوباره به بازی جلب کند، ممکن است که در آینده بخشهایی از این عنوان را در قالب یک اثر رایگان (Free To Play) برای تمامی پلتفرمها منتشر کند. این گفته هنوز توسط منابع رسمی تایید و یا تکذیب نشده و کماکان به عنوان یک شایعه به حساب میآید.
این اولین باری نیست که ساختهی استودیوی دایس در ماههای اول انتشار عملکرد خوبی از خود به نمایش نمیگذارد. اگر خاطرتان باشد، سال ۲۰۱۷ میلادی بود که به دلیل سیستم ناعادلانهی لوت باکسها، شرایط مشابهی برای Star Wars: Battlefront II پیش آمد. با این وجود، سازندگان به تدریج مشکلات فنی را برطرف کردند و بخشی از توجه و اعتماد از دست رفتهی هواداران را بازگرداند. بدین ترتیب، انتظار میرود که بازی جدید بتلفیلد نیز مسیر مشابهی را طی کند.
بازی بتلفیلد ۲۰۴۲ در حال حاضر برای کنسولهای ایکسباکس وان، ایکسباکس سری ایکس، ایکسباکس سری اس، پلیاستیشن 4 و پلیاستیشن 5 و همچنین پلتفرم رایانهی شخصی در دسترس قرار دارد. در صورتی که اطلاعات چندان زیادی در خصوص بازی ندارید و یا در خرید آن مردد هستید، پیشنهاد میکنم که نقد و بررسی بازی Battlefield 2042 را مطالعه کنید. این بازی نمره ۴.۵ از ۱۰ را در رسانه سرگرمی به خود اختصاص داد که خلاصه و جمعبندی بررسی به شرح زیر است:
به نظر میرسد هر کسی غیر از دایس میداند بتلفیلد باید چگونه باشد. هسته اصلی بازی بتلفیلد ۲۰۴۲ همچنان هرجومرج محور است، اما با تغییراتی که در تقریبا تمام جنبههای بازی ایجاد شده، دیگر خبری از تعادل نیست. جذابیت مودهای پورتال و هازارد زون به تنهایی نمیتواند این بازی را نجات دهد و طبق معمول اگر به دنبال تجربه این بتلفیلد هستید، بهتر است حداقل یک سال دیگر صبر کنید.
در پایان این خبر، دیدگاه شما در رابطه با عملکرد ضعیف بازی Battlefield 2042 چیست؟ آیا شما هم فراگیری ویروس کرونا و دورکاری اعضای استودیوی دایس را دلیل اصلی این شکست بزرگ میدانید؟ فراموش نکنید که نظرات شخصی خود را با ما و دیگر کاربران رسانه سرگرمی به اشتراک بگذارید.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید