1%
  • 0/10

شرکت‌های بزرگ بازی‌سازی به دنبال خرید الکترونیک آرتز هستند

خریدار الکترونیک آرتز چه شرکتی خواهد بود؟

شرکت‌های بزرگ بازی‌سازی به دنبال خرید الکترونیک آرتز هستند ۲ ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ اخبار بازی کپی لینک
خرید الکترونیک آرتز

بر اساس گزارش اخیر رسانه بزرگ فایننشال تایمز، به نظر می‌رسد که غول‌های صنعت بازی‌های ویدیویی در حال بررسی شرایط خرید شرکت الکترونیک آرتز هستند.

با شروع نسل نهم صنعت بازی‌های ویدیویی، رقابت بر سر تصاحب بازار دو چندان شده و جنگ کنسولی علی‌رغم وعده‌های مدیران وارد دوره جدیدی شده است. مایکروسافت که در نسل قبلی شکست بزرگی را به خاطر کمبود بازی‌های انحصاری متحمل شد، اکنون با خرید شرکت‌های بزرگ بازی‌سازی قصد گسترش استودیوهای خود را دارد و در طرف مقابل نیز ژاپنی‌ها با خرید چندین استودیوی باتجربه، به دنبال ساخت عناوین انحصاری بیشتر برای کنسول پلی‌استیشن 5 هستند.

در این میان، اوایل سال گذشته میلادی بود که ردموندی‌ها با پرداخت مبلغ ۷.۵ میلیارد دلار شرکت بزرگ زنیمکس، کمپانی مادر بتزدا، را خریداری کرد و به لطف آن، تمامی بازی‌ها و استودیوهای زیرمجموعه‌ی بتزدا از جمله آرکین و آی‌دی سافتور به ردموندی‌ها ملحق شدند. این تمام ماجرا نبود و مایکروسافت چند روز پیش در اقدامی غیرمنتظره، کمپانی اکتیویژن بلیزارد را با پرداخت مبلغ نجومی ۶۹ میلیارد دلار تصاحب کرد؛ این بدان معنا است که از این پس حق امتیاز فرنچایزهای بزرگی همچون کال آو دیوتی در اختیار ردموندی‌ها خواهد بود.

تصاحب یک شرکت بزرگ بی‌شک صنعت بازی‌های ویدیویی را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد؛ چرا که ممکن است عناوین پرطرفدار قدیمی دیگر به صورت چندپلتفرمی عرضه نشوند و در عوض به صورت انحصاری به دست دارندگان یک پلتفرم برسند. حال که مایکروسافت اکتیویژن بلیزارد و همچنین بتزدا را خریداری کرده، بسیاری از هواداران پلی‌استیشن بی‌صبرانه منتظر واکنش سونی هستند تا ژاپنی‌ها نیز دست به خرید یکی از بزرگ‌ترین بازی‌سازهای جهان بزنند.

الکترونیک آرتز یکی از این شرکت‌های بزرگ برشمرده می‌شود که به لطف استودیوهای زیرمجموعه‌ی خود در طول بیست سال اخیر عناوین و فرنچایزهای مختلفی را روانه بازار کرده است؛ از سری بازی‌های ورزشی فیفا گرفته تا بتلفیلد، مس افکت، دراگون ایج، جنگ ستارگان، نید فور اسپید، دد اسپیس و تایتانفال که همگی طرفداران خود را دارند. از طرفی، تصاحب کدمسترز و حق امتیاز بازی‌های ریسینگ آن‌ها در کنار تنوع بالای بازی‌های موبایل باعث شده تا الکترونیک آرتز به یکی از تاثیرگذارترین بازی‌سازهای جهان تبدیل شود.

در همین راستا که خریدهای مایکروسافت وضعیت عجیبی را در حوزه ویدیو گیم رقم زده، تازه‌ترین گزارش رسانه فایننشال تایمز نشان می‌دهد که غول‌های صنعت بازی‌های ویدیویی هم اکنون در حال بررسی خرید الکترونیک آرتز هستند. در وهله‌ی اول، باید در نظر داشت که ارزش کل الکترونیک آرتز برابر با ۳۸ میلیارد دلار است که شاید پرداخت چنین مبلغ هنگفتی برای سونی کمی دشوار باشد. با این حال، نشریه فایننشال تایمز از سونی به عنوان یکی از خریداران الکترونیک آرتز یاد کرده که گویا این کمپانی برای پاسخ به خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت و تقویت توسعه‌ی بازی‌های انحصاری به فکر خرید EA است.

خرید الکترونیک آرتز بازی battlefield 2042

بدون شک کسب مالیکت الکترونیک آرتز و دریافت حق امتیاز بازی‌های پرفروشی همچون فیفا و بتلفیلد می‌تواند موفقیت یک کمپانی در صنعت بازی‌های ویدیویی را تا حد قابل توجهی تضمین کند. در اصل، اگر سونی الکترونیک آرتز را خریداری کند، برگ برنده‌ی مهمی را در این رقابت عظیم در دست خواهد داشت. هرچند که در این صورت شاید بسیاری از عناوین قدیمی و محبوب انحصاری شوند؛ موضوعی که قطعا به ضرر تمامی بازیکنان خواهد بود.

البته، سونی تنها خریدار الکترونیک آرتز نیست و بر اساس گزارش رسانه فایننشال تایمز، شرکت‌های بزرگ دیگر از جمله تنسنت، اپل، آمازون، گوگل، متا و نتفلیکس نیز احتمالا این معامله را بررسی می‌کنند. هر کدام یک از این کمپانی‌ها به نوبه‌ی خود در صنعت بازی‌های ویدیویی نفوذ دارند و هرگاه به دنبال افزایش حضور خود در این حوزه باشند، به راحتی می‌توانند شرکت‌های مطرح بازی‌سازی همچون الکترونیک آرتز را خریداری کنند؛ چرا که از نظر توان مالی و پرداخت میلیاردها دلار هیچ مشکلی ندارند.

در هر صورت، هنوز اطلاعاتی در رابطه با خرید شرکت‌های ناشر برجسته ویدیو گیم در دسترس نیست و با توجه به وضعیتی که ردموندی‌ها در نسل نهم به وجود آورده‌اند، از این پس پیش‌بینی‌های زیادی در خصوص خرید کمپانی‌ها توسط اغلب تحلیل‌گران صورت خواهد گرفت. باید منتظر ماند و دید که چنین خریدهایی تا چه اندازه این صنعت پرسود را تحت تاثیر قرار می‌دهند و رقابت مایکروسافت و سونی و جنگ کنسولی در طول این نسل به کجا خواهد رسید.

در پایان این خبر، دیدگاه شما در رابطه با خرید الکترونیک آرتز توسط سونی و یا سایر غول‌های صنعت بازی‌های ویدیویی چیست؟ به نظر شما، این بار کدام کمپانی در راستای تصاحب ناشرهای بازی‌ها گام برمی‌دارد؟ آیا سونی پاسخی برای خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت می‌دهد؟ فراموش نکنید که نظرات شخصی خود را با ما و دیگر کاربران رسانه سرگرمی به اشتراک بگذارید.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

2 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments