بنچمارک اسنپدراگون ۸ نسل ۴ و دایمنسیتی ۹۴۰۰ منتشر شد؛ قدرت لپتاپ به گوشی میآید!
قدرت پردازشی گوشی به کامپیوتر نزدیک و نزدیکتر میشود!
به تازگی بنچمارک اسنپدراگون ۸ نسل ۴ و دایمنسیتی ۹۴۰۰ منتشر شده که نشان میدهد این تراشهها به اندازه تراشه لپتاپ قدرتمند هستند.
اسنپدراگون 8 نسل 4 و مدیاتک دایمنسیتی ۹۴۰۰ بهترین پردازندههای سال ۲۰۲۵ خواهند بود. این ادعا را بر اساس نتایج بنچمارک مطرح کردهایم، نتایجی که نشان میدهند این پردازندهها، از لپتاپها هم قدرتمندتر هستند.
دایمنسیتی ۹۳۰۰ به لطف بهرهمندی از ۸ هستهی قدرتمند، ۱۰٪ سریعتر از اسنپدراگون ۸ نسل ۳ است. اخیرا و با ارائهی یک سری آپدیت نرمافزاری، دیدیم که این تراشه حتی میتواند عملکرد خوبش را زیر فشار سنگین هم به خوبی حفظ کند و بالای ۷۰٪ نگه دارد.
نتیجه بنچمارک اسنپدراگون ۸ نسل ۴ و دایمنسیتی ۹۴۰۰
اما به تازگی، یک انجمن ویتنامی نتیجه تست بنچمارک اسنپدراگون ۸ نسل ۴ و دایمنسیتی 9400 را منتشر کرده است. در این تست میبینیم که اسنپدراگون توانسته در بخش تک و چند هستهای امتیاز ۲۸۴۵ و ۱۰۶۲۸ را کسب کند. دایمنسیتی هم به امتیاز ۲۷۷۶ و ۱۱۷۳۹ دست پیدا کرد.
در AnTuTu، دایمنسیتی توانست ۱۰٪ بهتر از رقیب ظاهر شود و از لحاظ پردازنده و گرافیک هم بهترتیب ۱۲ و ۷٪ عملکرد سریعتری داشته باشد.
در مقایسه با اسنپدراگون ۸ نسل ۳ و دایمنسیتی ۹۳۰۰، این تراشههای جدید پیشرفت چشمگیری دارند. البته اگر منبع ویتنامی معتبر باشد چون از این بابت هنوز مطمئن نیستیم. چون نتایج، رشد تقریبا ۵۰ درصدی را نشان میدهند که برای پیشرفت سالانه، بیشتر از حد تصور است.
این نتایج شاید درست باشند چون نسل بعد، کوالکام و مدیاتک به سراغ تراشههای ۳ نانومتری میروند. حتی Digital Chat Station، افشاگر چینی مدعی شده کوالکام میخواهد فرکانس هستهی Cortex-X5 اسنپدراگون ۸ نسل ۴ را به ۴ گیگاهرتز برساند. این در حالی است که فرکانس هستهی بزرگ ۸ نسل ۳ به ۳٫۴ و فرکانس A17 پرو به ۳٫۷۸ گیگاهرتز میرسد.
از تراشهی دایمنسیتی 9400 چه میدانیم؟
برخلاف اسنپدراگون ۸ نسل ۴ که هستههای سفارشی کوالکام را در آن خواهیم دید، دایمنسیتی ۹۴۰۰ قرار است از هشت هسته متشکل از ۱ هستهی قدرتمند Cortex-X5 و ۴ هسته Cortex-X4 بهره ببرد. این یعنی حتی خبری از هستههای میانی Cortex-A7X هم نخواهد بود.
مدیاتک با دایمنسیتی ۹۳۰۰ نشان داده که استفاده از هستههای کممصرف برای جلوگیری از داغ شدن ضروری نیست. در نتیجه حالا میخواهد با دایمنسیتی 9400 ، قدم بزرگتری بردارد. باید دید وضعیت امسال چگونه به نفع این شرکت تغییر پیدا میکند.
کوالکام و مدیاتک در حالی میخواهند در اسنپدراگون 8 نسل 4 و دایمنسیتی 9400 به سراغ طراحی بدون هستهی کوچک بروند که اگزینوس ۲۵۰۰ احتمالا همچنان از Cortex-A730 و A520 استفاده خواهد کرد.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید