آخرین ماههای سال 2020 را پشت سر میگذاریم و روز به روز پایان نسل هشتم و انتشار کنسولهای نسل جدید کمپانیهای بزرگ دنیا نظیر مایکروسافت و سونی نزدیک میشویم. در این مقاله قصد داریم تا همانطور که چندی پیش پلیاستیشن 5 را بصورت کامل معرفی و بررسی کردیم، هر آنچه از کنسول ایکس باکس سری ایکس مایکروسافت میدانیم را مورد بررسی قرار دهیم تا با شناختی کامل از دو قدرت اصلی نسل نهم کنسولهای بازی، وارد نسل جدید شویم. با معرفی جامع و کامل Xbox Series X همراه سرگرمی باشید.
تاریخچه معرفی کنسول Xbox Series X
مایکروسافت از سالهای سال قبل، به فکر عرضهی کنسول نسل جدیدی بود که دارای قدرت گرافیکی دو برابر نسبت به Xbox One X باشد و با بهبود عملکرد بخشهای دیگر کنسولهای Xbox One خود، پا به نسل نهم کنسولهای بازی بگذارید. مایکروسافت با معرفی رسمی کنسول جدید خود، فرصتی به ایجاد شایعات نداد و در کنفرانس مطبوعاتی خود در E3 2019 که سونی در آن شرکت نداشت، بصورت رسمی خبر از ساخت کنسولی جدید تحت پروژهای با نام Scarlett داد. در همان کنفرانس بود که مایکروسافت اذعان کرد که کنسول در حال ساخت، از قابلیت Backward Compatibility که در ادامهی مقاله آن را بررسی خواهیم کرد، برخوردار است و تمام بازیهای کنسولهای قبل آن بر آن اجرا خواهند شد. پس از گذشت نیم سال از آن کنفرانس، مایکروسافت در اقدامی سورپرایزکننده در مراسم The Game Awards 2019، از کنسول نسل نهم خود که پیشتر با نام پروژهی Scarlett معرفی شده بود، بصورت کامل با نام Xbox Series X رونمایی کرد و طراحی آن را در همان رویداد با پخش تیزری به طرفداران خود به نمایش گذاشت. همچنین در همان مراسم گفته شد که این کنسول در اواخر سال 2020 عرضه و منتشر خواهد شد. پس از معرفی ایکس باکس سری ایکس در مراسم The Game Awards 2019، یکی از سخنگویان مایکروسافت طی مصاحبهی خود، خبر از توسعهی کنسول دیگری تحت پروژهای با نام Lockhart داد که پس از مدتی مشخص شد که نام آن Xbox Series S خواهد بود و نسخهای ضعیف شده از Xbox Series X است که با قیمت پایینتری نسبت به ایکسباکس سری ایکس عرضه خواهد شد. کنسول Xbox Series S برای آن دسته از گیمرهایی که تنها نسخهی دیجیتال بازیها را خریداری میکنند، عرضه خواهد شد.
مایکروسافت قصد داشت تا در سال 2020 و رویدادهای Game Developers Conference (GDC) و E3 از مشخصات سختافزاری کنسولهای جدید خود رونمایی کند و آنان را بصورت کامل معرفی کرد، اما شیوع ویروس کرونا در سراسر دنیا، باعث کنسل شدن هر دو مراسم شد و مایکروسافت را از همچین اقدامی باز داشت. در ادامه، مایکروسافت از طریق رویدادی اینترنتی در ماه مارچ 2020 و در همان روز مراسم GDC که پیشتر کنسل شده بود، مشخصات سختافزاری ایکس باکس سری ایکس را معرفی و منتشر کرد. پس از کنسل شدن مراسم E3 2020، مایکروسافت در ماه ژولای 2020 طی رویداد Xbox Games Showcase، از اولین بازیهای کنسول ایکسباکس سری ایکس رونمایی کرد و ابن در حالی بود که یک هفته پیش از رویداد Xbox Games Showcase، مایکروسافت خبر از اتمام ساخت Xbox Series X و Xbox Series S داد و اذعان کرد که ساخت کنسولهای نسل بعد آن به پایان رسیده است.
لوازم جانبی ایکسباکس سری ایکس
یکی از برتریهایی که کنسول پلیاستیشن 5 سونی تا کنون نسبت به ایکس باکس سری ایکس از خود نشان داده است، تنوع لوازم جانبی مختلفی است که هنگام عرضهی کنسول، با آن منتشر خواهد شد. هرچند در کنار PS5، لوازم جانبی متعدد و زیادی نظیر دوربین، هدست و … عرضه خواهد شد، اما تا کنون چیز خاصی جز کنسول و کنترلر آن برای عرضه توسط مایکروسافت معرفی نشده است که کنترلر آن نیز تفاوت چندانی با کنترلر کنسول نسل هشتم مایکروسافت، Xbox One نکرده است و هرچند طرفداران انتظار پشتیبانی VR و عرضهی دوربین مخصوص آن را داشتند، اما فیل اسپنسر در گفتگویی اذعان کرد که تمرکز مایکروسافت در حال حاضر VR نمیباشد و بنظر نمیرسد که Xbox Series X در زمان عرضه از قابلیت واقعیت مجازی پشتیبانی کند.
کنترلر Xbox Series X
این کنترلر که نام خاصی نیز برای آن انتخاب نشده است، نسخهی بهبود یافتهی کنترلر Xbox One محسوب میشود که اکنون طراحی آن بخش بیشتری از سایزهای مختلف دست را پوشش میدهد و با طراحی ارگونومیک خود، تجربهی راحتتری را در اختیار کاربران و طرفداران مایکروسافت میگذارد. این کنترلر شامل تمامی دکمههایی است که در گذشته و در کنترلر Xbox One دیده بودیم: دو جویاستوک آنالوگ که به مانند دکمه فشار داده میشوند، یک صفحهی دایرهای، چهار دکمه، دو دکمهی View و Menu و باقی جزییاتی که در گذشته با آن در کنسول Xbox One سر و کار داشتیم. در این کنترلر، دکمهی جدیدی با نام Share اضافه شده است که کاربران به کمک آن میتوانند بازی خود را ضبط کنند و از آن اسکرین شات بگیرند، مانند کاربرد همین دکمه در Dualshock 4 که در کنسول PS4 دیده بودیم. کنترلر Xbox Series X، مانند کنترلر Xbox One از یک جفت باتری AA تغذیه خواهد شد و طبق گفتهی مایکروسافت، یک جفت از این باتری به همراه کنسول و کنترلر آن در هنگام خرید و در جعبهی کنسول در اختیار خریداران قرار خواهد گرفت.
کنترلر کنسول نسل نهم مایکروسافت از همان پروتوکلهای بیسیم کنترلر نسل قبل خود بهره میبرد و در نتیجه بر روی کنسولهای Xbox One نیز قابل استفاده خواهد بود که نکتهی بسیار خوبی برای آن دسته کاربرانی محسوب میشود که پس از عرضهی این کنسول، به سراغ Xbox One میروند و میتوانند با کنترلری بهتر به فکر تجربهی بازیهای نسل هشتم بر روی Xbox One باشند. همچنین کنترلرهای Xbox One نیز قابل استفاده روی کنسول ایکس باکس سری ایکس خواهند بود و اگر قبل از این کنسول، کنترلر کنسول قبلی مایکروسافت را داشتید، میتوانید از آن نیز برای تجربهی بازیهای نسل نهم استفاده کنید. این کنترلر از استاندارد بلوتوث کم انرژی استفاده خواهد کرد که به کمک آن میتوانید این کنترلر را به گوشیهای هوشمند و دیگر وسایلی که از این نوع بلوتوث پشتیبانی میکنند، وصل کنید و آن استفاده کنید. کنترلر Xbox Series X، از یک درگاه USB-C نیز برای شارژ باتری خود استفاده میکند که به شما این امکان را میدهد که باتریهای کنترلر خود را چندین برابر سریعتر شارژ کنید و از آنان استفاده کنید.
مشخصات سختافزاری کنسول Xbox Series X
مایکروسافت در رویدادی اینترنتی، در ماه مارچ 2020، مشخصات سختافزاری کنسول Xbox Series X را منتشر کرد و از آن رونمایی کرد. در همان روزهای اول رونمایی از پروژهی Scarlett در سال 2019 که به ساخت این کنسول با نام ایکسباکس سری ایکس ختم شد، مایکروسافت اظهار داشت که این کنسول چهار برابر قدرتمندتر از کنسول نسل هشتم خود، Xbox One است و در عین حال مانند Xbox One آرام است و صدای اذیتکنندهی خاصی که حاصل از سختافزار قوی آن باشد، نخواهد داشت. مشخصا با پایان یک نسل و و ورود به نسل جدیدی از تکنولوژی و کنسولهای بازی، طرفداران انتظار پیشرفت قابل توجه زیادی در زمینهی سختافزار از کمپانیهای بزرگ تکنولوژی و بازیسازی دارند و در نسلهای مختلف کنسولهای بازی، سونی و مایکروسافت ثابت کردهاند که حداقل در این زمینه عملکرد خوب و قابل قبولی داشتهاند. وقتی صحبت از نسل نهم کنسولهای بازی میشود، با وجود شیب زیاد پیشرفت تکنولوژی در سالهای اخیر، انتظارات طرفداران نیز روز به روز بیشتر و بیشتر میشود و بنظر میرسد با مشخصاتی که از ایکس باکس سری ایکس و پلیاستیشن 5 تا کنون منتشر شده است، حداقل در زمینهی قدرت سختافزاری، میتوانیم کنسول مایکروسافت را چند قدم جلوتر از کنسول سونی بدانیم و در نگاه اول بگوییم که مایکروسافت به خوبی توانسته است انتظارات زیاد طرفداران خود را محقق کند.
فرم و طراحی کنسول ایکسباکس سری ایکس، مانند کنسول نسل هشتم مایکروسافت، بصورت ساده و مینیمال طراحی شده است. این کنسول که یک کنسول عمودی محسوب میشود، دارای طول و عرضی به اندازهی تقریبا پونزده سانتی متر و ارتفاعی به اندازهی تقریبا سی سانتی متر است. وزن این کنسول نیز زیاد است و طبق گفتهی مایکروسافت، وزنی حدود 5 کیلوگرم دارد که برای یک کنسول بازی، وزن زیادی محسوب میشود. Xbox Series X در زمان عرضه به رنگ مشکی منتشر خواهد شد، هرچند هنوز تنها از رنگ مشکی این کنسول رونمایی شده است، اما احتمال میرود که در آینده رنگهای دیگری نیز از آن رونمایی شود که در ادامهی مقاله بصورت کامل به آن خواهیم پرداخت.
کنسول ایکسباکس سری ایکس از CPU هشت هستهای قدرتمندی با معماری AMD Zen 2 و فرکانس 3.8 گیگاهرتز بهره برخوردار است که پیشرفت زیادی نسبت به کنسول نسل هشتم مایکروسافت محسوب میشود و در زمینهی پردازنده و پردازش بسیار قدرتمندتر است. قدرت گرافیکی این کنسول از نکات بارز ایکسباکس سری ایکس محسوب میشود و معماری RDNA 2 با قدرت 12 ترافلاپسی آن، خبر از کنسولی بسیار قدرتمند از نظر گرافیکی میدهد. رقیب ایکس باکس سری ایکس یعنی پلیاستیشن 5 از قدرت گرافیکی 10.28 ترافلاپسی برخوردار است که مقدار قابل توجهی کمتر از قدرت گرافیکی کنسول نسل نهم مایکروسافت است و بنظر میآید مایکروسافت در زمینهی قدرت گرافیکی کنسول نسل بعد خود، برتری خاصی نسبت به سونی پیدا کرده است، هرچند ناگفته نماند که هر دو کنسول GPU قدرتمندی دارند و باید منتظر اجرای بازی و بررسی عملکرد همزمان تمام اجزای کنسول در هنگام اجرای بازی باشیم. مشخصات کامل سختافزاری ایکسباکس سری ایکس را در جدول زیر مشاهده میکنید.
مشخصات | |
---|---|
AMD Ryzen | معماری CPU |
AMD Zen 2 با 8 هسته و 16 رشتهی پردازشی 3.6 گیگاهرتز | CPU |
AMD RNDA 2 | معماری GPU |
12.15 ترافلاپس با فرکانس 1.825 گیگاهرتز | GPU |
رم 16 گیگابایت GDDR 6 | حافظه |
560 گیگابایت بر ثانیه برای بخش 10 گیگابایتی و 336 گیگابایت بر ثانیه برای بخش 6 گیگابایتی | پهنای باند حافظه |
یک ترابایت SSD شخصیسازی شده | هارد داخلی |
پشتیبانی از هارد دیسک USB با استاندارد USB 3.2 | هارد خارجی |
NVMe | هارد اضافی |
HDMI 2.1 - 4k/120 Hz, 8k, VRR | خروجی تصویر |
Dolby Atmos, DTS:X, Windows Sonic | صدای محیطی |
2.4 گیگابایت بر ثانیه (خام) و 4.8 گیگابایت بر ثانیه (فشرده) | سرعت انتقال |
Ultra HD Blu-Ray 4k | درایو نوری |
قابلیتهای جدید ایکسباکس سری ایکس
یکی از بهترین قابلیتهای کنسولهای مایکروسافت، اشتراک Game Pass آن است که به تنهایی بخش زیادی از گیمرها را به سمت خود میکشد و آنان را برای خرید ایکسباکس وسوسه میکند. این سرویس اشتراکی که ماه به ماه و سال به سال با اضافه شدن قابلیتهای مختلف به آن طرفداران بیشتری جذب میکند، با پرداخت حق اشتراکی ماهانه، صدها بازی رایگان در اختیار کاربران ایکسباکس میگذارد و ماه به ماه عناوین بیشتری نیز به آن اضافه خواهد شد. ویژگیهای این سرویس اشتراکی مایکروسافت اینجا به پایان نمیرسد و بازیهای انحصاری ایکسباکس نیز در زمان عرضه، در اختیار کاربران Game Pass قرار میگیرند و در این سرویس در دسترس خواهند بود. کنسول ایکسباکس سری ایکس نیز از این سرویس پشتیبانی میکند و بنظر میرسد مایکروسافت تمرکز زیادی در نسل نهم بر این سرویس خواهد گذاشت تا روز به روز کاربران بیشتری را با Game Pass به سمت خود متمایل کند. همچنین کاربران این سرویس میتوانند بازیهای خود را نیز بر روی گوشیهای هوشمند پشتیبانی شده و پلتفرم ابری مخصوص خود که xCloud نام دارد، استریم کنند و با بقیه به اشتراک بگذارند که ویژگی جالبی محسوب میشود. چندی پیش بود که نام این سرویس از Xbox Game Pass به Game Pass تغییر کرد و شایعات زیادی از اتمام انحصار این سرویس برای ایکسباکس مطرح شد.
اگر فقط و فقط یک برتری کنسولهای ایکسباکس نسبت به پلیاستیشن در ذهن ما تداعی شود، آن قابلیت، قابلیت Backward Compatibility است که به شما اجازه میدهد بازیهای نسلهای گذشته را بر کنسول ایکسباکس خود بازی کنید. نسل هشتم، این قابلیت در انحصار کنسولهای Xbox One مایکروسافت بود و PS4 از همچین قابلیت مفیدی پشتیبانی نمیکرد. اما در نسل نهم قضیه کمی فرق کرده است و سونی با درس گرفتن از تجربیات گذشته، این قابلیت را به PS5 اضافه کرده است که در مقالهی معرفی جامع و کامل PS5 آن را بررسی کردیم و بصورت کامل ارزیابی کردیم، اما قابلیت Backward Compatibility در ایکسباکس سری ایکس باز هم کاملتر از رقیب خود ظاهر شده است و نسبت به پلیاستیشن 5 تجربهی کاملتری از همچین قابلیتی در اختیار کاربران خود میگذارد. به گفتهی مایکروسافت، به کمک این قابلیت در کنسول Xbox Series X، تمامی بازیهای Xbox One و Xbox 360 و Xbox بر روی کنسول نسل نهمی مایکروسافت نیز قابل اجرا خواهند بود، و این در صورتی است که پلیاستیشن 5 تنها از بازیهای پلیاستیشن 4 پشتیبانی خواهد کرد و بازیهای منتشر شدهی قبل از نسل هشتم را نمیتوانید بر روی PS5 تجربه کنید. این قابلیت در زمان عرضهی ایکسباکس سری ایکس، قابل استفاده خواهد بود و کاربران این کنسول قادر خواهند بود هزاران بازی از نسلهای گذشته را چه از طریق دیسکی و چه از طریق دیجیتالی و سرویس Game Pass تجربه کنند، هرچند به گفتهی مایکروسافت بسیاری از بازیهای قدیمی Xbox، به دلیل استفاده از تکنولوژیهای منسوخ شده چالشهای زیادی پیش پای سازندگان Xbox Series X میگذارند و سازندگان سعی میکنند تا با جایگزینی تکنولوژیهای جدید و بهبود بخشیدن به آن بازیهای قدیمی، آنان را در اختیار کاربران Xbox Series X قرار دهند.
مایکروسافت با انتشار مطلبی در مجلهی رسمی XboxWire، اولین نما از رابط کاربری جدید خود برای کنسول، اپلیکیشن موبایل و نرمافزار ایکسباکس روی رایانههای شخصی را به نمایش گذاشت که بهنظر
میرسد تفاوت بصری چندانی با آنچه در Xbox One شاهدش بودیم، ندارد. کنسول نسل نهم مایکروسافت، از رابطی کاربری مشابه Xbox One بهره خواهد برد و به نظر نمیرسد جز قابلیت Quick Resume شاهد تغییرات زیادی در رابط کاربری ایکسباکس باشیم، هرچند عملکرد آن به لطف سختافزار پیشرفتهی کنسول Xbox Series X، چندین برابر سریعتر شده است و تجربهی روانتری برای کاربر رقم خواهد زد. قابلیت Quick Resume این امکان را به کاربران ایکس باکس سری ایکس میدهد که همزمان چند بازی را متوقف کنند و بازی دیگری بازی کنند. همچنین کاربران میتوانند پس از راهاندازی مجدد کنسول نیز بازیهای متوقف شده را ادامه دهند که قابلیتی بسیار کاربردی برای کاربران کنسولهای بازی در نسل آینده محسوب میشود که مایکروسافت از آن بهره میبرد و از طرفی دیگر، سونی هنوز صحبتی از همچین قابلیتی نکرده است.
لیست بازیهای Xbox Series X
نوبتی هم باشد، نوبت جذابترین بخش کنسول نسل جدید برای یک گیمر است، یعنی بازیهای کنسول Xbox Series X و سیاستهای مایکروسافت درباره آنان در نسل آینده! طبق گفتهی کمپانی مایکروسافت، بازیهای Xbox One با استفاده از تکنولوژیهای بروز و استفاده شده در نسل جدید، بهبود پیدا خواهند کرد و با گرافیک بیشتر، فریمریتی بهتر و برخی ویژگیهای دیگر نظیر Ray Tracing برای Xbox Series X در دسترس قرار خواهند گرفت. مایکروسافت گفته است این دسته از بازیهایی که مخصوص Xbox One بودهاند و برای Xbox Series X بهبود پیدا کردهاند، با برچسب لوگوی Optimized For Series X عرضه خواهند شد. همچنین مایکروسافت اذعان کرده است تحت قابلیت جدید با نام Smart Delivery، بازیهای Xbox One که برای نسل جدید بهینه میشوند، بصورت خودکار بر روی کنسول دانلود خواهند شد تا در دسترس کاربرانی که آن بازیها را در کنسول خود دارند، در دسترس قرار بگیرد. بنا بر اظهارات Matt Booty، یکی از سران بخش ایکسباکس کمپانی مایکروسافت، این سیاست Xbox Series X برای آن است که آن دسته از کاربرانی که پس از عرضهی ایکسباکس سری ایکس تصمیم به خرید Xbox One میگیرند، سرمایهگذاری خوبی انجام داده باشند و پشتیبانیهای مورد نیاز برای مهاجرت آنان در سالهای آینده به نسل جدید انجام شود که خبر بسیار خوبی برای طرفداران این کمپانی بزرگ و کنسولهای آن محسوب میشود. Phil Spencer، رییس ایکسباکس، گفته است این سیاستهای جدید مایکروسافت نیز در نسل نهم برای آن است که گیمر در مرکز توجه قرار گیرد و آنان را مجبور به مهاجرت اجباری و فوری به نسل جدید کنسولهای بازی نکنند و کاربران تمام کنسولهای مایکروسافت از خدمات خوبی برخوردار باشند.
Phil Spencer اذعان داشته است که تمامی بازیهای انحصاری ایکسباکس که در چند سال آینده منتشر میشوند، برای هر دو نسل هشتم و نهم در دسترس خواهند بود، هرچند بسیاری از خبرنگاران که در جریان مراسم رویداد Xbox Games Showcase حضور داشتند متوجه شدند که برخی از این بازیهای انحصاری، از Xbox One پشتیبانی نمیکنند و شایعات زیادی در این خصوص ایجاد شد که چندی پس از رویداد معرفی بازیهای نسل آیندهی مایکروسافت، Aaron Greenberg، یکی از سران بخش مارکتینگ ایکسباکس، در این خصوص شفافسازی کرد و گفت که برخی از این بازیها در ابتدا تنها برای کنسول Xbox Series X توسعه یافتند و بازیسازان مجبور شدند پشتیبانی از Xbox One را بخاطر مشخصات سختافازاری ضعیفتر آن نادیده بگیرند و امید است در آینده برای Xbox One نیز بهینهسازی شوند.
برخی از کمپانی و استودیوهای بازیسازی نیز سیاستهای مشابه سیاستهای خود در خصوص PS5 برای ایکس باکس سری ایکس اتخاذ و اذعان کردهاند که بازیهای نسل آیندهی آنان که در این نسل نیز منتشر شدهاند، پس از خرید توسط کاربر، آپدیتی رایگان برای کنسول جدید دریافت خواهند کرد و نیازی به خرید دوبارهی بازی توسط کاربر نخواهد بود. برای مثال بازیهای استودیوی CD Project Red و کمپانی Ubisoft از قابلیت Smart Delivery برخوردار خواهند بود و بازیهای نسل هشتمی آنان پس از بهینهسازی شدن در اختیار کاربران کنسول Xbox Series X قرار خواهند گرفت. EA نیز قول آپدیتی رایگان را برای آن دسته از کاربران داده است که در نسل هشتم بازی آنان را خریداری میکنند و با Xbox Series X به نسل نهم مهاجرت خواهند کرد.
در جدول زیر لیست کامل بازیهایی که تا کنون (30/5/99) برای ایکسباکس سری ایکس تایید شدهاند را مشاهده میکنید. (بازیهایی که نامشان پررنگ است، انحصاری ایکسباکس سری ایکس هستند)
نام بازی | نام بازی | نام بازی | نام بازی | نام بازی |
---|---|---|---|---|
Balan Wonderworld | Assassin's Creed Valhalla | Avowed | As Dusk Falls | 12 Minutes |
Earthlock 2 | Dying Light 2 | Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age | Doom Eternal | Battlefield 6 |
Phantasy Star Online 2 | Mad Streets | Gods and Monsters | Echo Generation | Bright Memory Infinite |
Planet Coaster | Marvel's Avengers | Gothic Remake | Everwild | Call of the Sea |
Pragmata | Metal Hellsinger | GTA V | Exo One | Chivalry 2 |
Psychonauts 2 | MicroMan | Grounded | Exomecha | Chorus |
Psyhotel | Moonray | Halo Infinite | Fable | Control |
Rainbow Six Quarantine | NBA 2K21 | Hitman 3 | Far Cry 6 | Cris Tales |
Rainbow Six Siege | Nth^0 Infinity Reborn | Hello Neighbor 2 | FIFA 21 | Crossfire X |
Recompile | Observer (System Redux) | Hyper Scape | Fortnite | Cyberpunk 2077 |
Resident Evil: Village | Ori and the Will of the Wisps | In Sound Mind | Forza Horizon 4 | Cygni: All Guns Blazing |
Sable | Outriders | Lake | Forza Motorsport | Demon Turf |
Scarlet Nexus | Overcooked: All You Can Eat | Last Stop | Gears 5 | Destiny 2 |
Sea of Thieves | Party Crasher Simulator | Madden NFL 21 | Gears Tactics | DiRT 5 |
S.T.A.L.K.E.R. 2 | State of Decay 3 | Senua's Saga: Hellblade 2 | Scorn | Shredders |
The Artful Escape | Tell Me Why | Tetris Effect: Connected | Soulborn | Song of Iron |
The Ascent | The Big Con | The Elder Scrolls Online | The Falconeer | The Gunk |
The Second Extinction | The Sims 5 | The Lord of the Rings: Gollum | The Outer Worlds | The Medium |
Tunic | Ultimate Fishing Simulator 2 | Vampire the Masquerade - Bloodlines 2 | Unexplored 2 - The Wayfarer's Legacy | Watch Dogs Legion |
Warframe | Werewolf: The Apocalypse - Earthblood | Vampire the Masquerade - Swansong | WRC 9 | Yakuza: Like a Dragon |
قیمت ایکس باکس سری ایکس
پس از مدتهای زیادی حدس و گمان پیرامون قیمت کنسول نسل نه مایکروسافت، ایکسباکس سری ایکس، سرانجام کمپانی مایکروسافت با انتشار پستی در شبکههای اجتماعی خود، قیمت این کنسول قدرتمند خود را مشخص کرد. مدتی پیش بود که شایعاتی مبنی بر قیمت کنسولهای نسل جدید مایکروسافت، ایکسباکس سری ایکس و ایکسباکس سری اس، نقل محافل شده بود و در رسانههای سراسر دنیا بازتاب پیدا کرده بود. مایکروسافت که سال گذشته و در جریان مراسم The Game Awards 2019 از ایکسباکس سری ایکس رونمایی کرده بود، پس از گذشت چندین ماه از گزارشی مبنی بر تاریخ عرضه و قیمت ایکس باکس سری ایکس سر باز میزد و واکنشی نیز به شایعات پیرامون آن نمیداد. اما زمانی که شایعات دقیقی از جزییات کنسولهای نسل نهمی مایکروسافت، Xbox Series X و Xbox Series S، به بیرون درز شد، سرانجام مایکروسافت تصمیم گرفت از تاریخ عرضه و قیمت ایکسباکس سری ایکس و ایکسباکس سری اس رونمایی کند. کنسول Xbox Series X که قدرتمندترین کنسول نسل آیندهی صنعت گیم خواهد بود، 499$ قیمت خواهد داشت.
تاریخ عرضهی Xbox Series X
مدتی پیش بود که بصورت رسمی مشخص شد کنسول Xbox Series X در ماه نوامبر سال جاری منتشر و عرضه خواهد شد. حال پس از گذشت چند ماه، با تایید مایکروسافت تاریخ دقیق عرضهی این کنسول رونمایی شد و قرار است که کنسول ایکسباکس سری ایکس در تاریخ 10 نوامبر 2020 (20 آبان 1399) بصورت جهانی عرضه شود. همچنین پیشفروش دو کنسول جدید مایکروسافت، ایکسباکس سری ایکس و ایکسباکس سری اس، از تاریخ 22 سپتامبر (1 مهر) سال جاری آغاز خواهد شد.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید