سازنده سابق Starfield از ترند بازیهای سخت میگوید
تب و تاب حاصل از عناوین سولزلایک
طراح و سازنده سابق Starfield در صحبتهای جدیدش به ترند مشابه یکدیگر شدن مکانیزمهای بازیهای ویدئویی و سخت شدن آنها پرداخته است.
به مانند هر مدیوم هنری، بازیهای ویدئویی نیز دارای ترندهای مخصوص به خودشان هستند. به دلیل طولانیتر بودن پروسه تولید این آثار، دستیابی و پیادهسازی ایدههای جدید بسیار آهستهتر از سایر مدیومها مانند فیلمهای سینمایی و خلق یک تابلوی نقاشی صورت میگیرد. با این حال هنگامی که به آثار حاضر در بازار نگاه کنید متوجه ترندهایی در هر دوره میشوید که پیروی کردن از آنها، روند کار را سریعتر خواهد کرد.
در مصاحبه با کانال یوتیوب Kiwi Talks، ویل شن (Will Shen) که به عنوان دیزاینر ارشد و سازنده سابق Starfield شناخته میشود در خصوص ترند بازیهای سخت توضیح داد: “به طور ناگهانی آثاری چون بازی Skyrim و سایر عناوین جهان باز، بهترین کیفیت و عملکرد ممکن را به نمایش گذاشتند و به اندازهای محتوا در اختیار مخاطب قرار میدادند که از نقطه عطف قبلی عبور میکرد و میتوانستید برای همیشه این آثار را بازی کنید. این ترند بزرگی بود که بازیهای ویدئویی را تحت تاثیر قرار داد. از سوی دیگر شما میتوانید عناوینی چون Dark Souls و Elden Ring را به عنوان یک ترند ثانویه در نظر بگیرید. بدین ترتیب که: بیایید یک بازی با مبارزات اکشن سوم شخص را سخت کنیم.”
تب و تاب صورت گرفته از آثار سولزلایک بسیار بالا بوده به طوری که عناوین بسیاری از جمله بازی Stellar Blade، بازی Nine Sols، بازی Lies of P و مواردی دیگر، الهاماتی را از عناوین سولز در طراحی مبارزات دشوار خود برداشت کردند. این بازیها با همین فرمول میتوانند از مسئله کوتاه بودن مدت زمان گیمپلی نیز فرار نمایند زیرا مخاطب ساعات فراوانی را صرف مقابله و مبارزه با یک دشمن خاص به منظور شکست دادنش میکند.
شن در ادامه صحبتهایش به یک ترند دیگر نیز اشاره داشت: “به دلیل محبوبیت بازی ماینکرفت، همه چیز به بقا و کرفت یا ساخت آیتمهای مختلف تبدیل شد. من میتوانم به عنوان مثال به بازی Horizon Zero Dawn، بازی Dragon’s Dogma 2 و بازی Elden Ring فکر کنم که همگی آنها دارای مکانیزمهای جمعآوری و کرفت آیتم دارند. در بازی Horizon، این قابلیت بسیار ضروریتر بودند و احساس میشد که با کلیت داستان نیز همخوانی دارد. اما در Elden Ring، قابلیت استفاده یا عدم استفاده به مخاطب داده شده بود.”
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید