فیسبوک نام خود را به متا تغییر داد
امروز پنجشنبه ۲۸ اکتبر، مارک زاکربرگ مدیرعامل و رییس هیات مدیره فیسبوک اعلام کرد که نام این شرکت به متا تغییر کرده است.
بر اساس گزارش مدیر این شرکت، تغییر نام تجاری فیسبوک به منظور تثبیت غول رسانههای اجتماعی به عنوان متاورس است که زاکربرگ آن را آینده اینترنت میداند.
زاکربرگ در مصاحبهای اعلام کرد که برخلاف بنیانگذاران گوگل که در سال ۲۰۱۵ وقتی بخشی از این هلدینگ به نام آلفابت تغییر نام داد، کنار رفتند، او هیچ برنامهای برای رها کردن شغل خود ندارد و همچنان کنترل همه چیز را در دست خواهد داشت.
وی همچنین اعلام کرد که تغییر مربوط به یک تغییر در داخل شرکت است که قبلاً اتفاق افتاده است.
زاکربرگ حداقل ۱۰ میلیارد دلار در سال جاری برای ساخت متاورس، به عنوان یک چشم انداز گسترده و همه جانبه از اینترنت، برگرفته از صفحات رمانهای علمی تخیلی مانند Snow Crash و Ready Player One سرمایه گذاری کرده است.
زاکربرگ معتقد است که فیسبوک به عنوان یک شرکت به سمت متاورس شدن یا پیوند جهان فیزیکی با زندگی دیجیتال و نسل بعدی اینترنت حرکت میکند و قرار است یک سیستم حساب یکپارچه برای همه برنامههای اجتماعی شرکت، هدست Oculus Quest، پورتال و دستگاههای آینده معرفی شود. این بدان معناست که برای استفاده از Quest نیازی به حساب کاربری فیسبوک نیست.
تغییر نام تجاری متا که زاکربرگ امروز در کنفرانس سالانه کانکت این شرکت اعلام کرد، از زمانی که او به طور رسمی این پروژه را شش ماه پیش آغاز کرد، یک امر مخفیانه بوده است و تعداد انگشت شماری از کارمندان درگیر باید قراردادهای عدم افشای جداگانه امضا میکردند.
زاکربرگ اعلام کرده است، زمانی که اینستاگرام و واتساپ را در سالهای ۲۰۱۲ و ۲۰۱۴ خرید، به تغییر نام شرکت فکر میکرد، اما اوایل امسال متوجه شد که زمان آن رسیده است که این تغییر را ایجاد کند.
مارک زاکربرگ گفت:
من فکر میکنم که سردرگمی و ناهنجاری زیادی در مورد اینکه برند شرکت، برند یکی از اپلیکیشنهای رسانههای اجتماعی باشد، وجود داشت. بنابراین مردم باید با شرکتی رابطه داشته باشند که با رابطه با هر یک از محصولات خاص متفاوت است و میتواند به نوعی جایگزین همه اینها شود.
طی چند هفته گذشته، به لطف اسناد داخلی فاش شده که توسط یکی از کارمندان سابق به نام فرانسیس هاگن در اختیار رسانهها قرار گرفت، این شرکت با سیل عظیمی از انتقادات مواجه شد. فیسبوک شاید در حال حاضر از چشم جوانان افتاده باشد و برای بسیاری از منتقدان، فاصله گرفتن برند شرکت و زاکربرگ از نام فیسبوک به عنوان یک تاکتیک طفره رفتن تلقی شود.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید