محتوای جعلی در توییتر برچسب هشدار خواهد خورد
شبکه اجتماعی توییتر با وضع قوانین و معیارهای جدید به صورت تهاجمی با محتوای جعلی برخورد میکند
توییتر با انتشار پستی روی وبلاگش اعلام کرده: وظیفه ما ایجاد قوانین منصفانه در توییتر با در نظر گرفتن انتظارات کاربران است
توییتر از پنجم مارس (نیمه اسفند ماه) شروع به برچسبگذاری توییتهایی که دارای محتوای جعلی است خواهد کرد.
رسانه اجتماعی توییتر اعلام کرده این بار به صورت تهاجمی با منتشر کنندگان محتوای جعلی برخورد خواهد کرد. اما به نظر میرسد سیاستی که این رسانه اجتماعی در شناسایی و برخورد با محتوای جعلی و منتشرکنندگانش در پیش گرفته است، سیاستی متعادل بین رسانههای اجتماعی است. توییتر در پستش روی وبلاگ خود، اعلام کرده است: وظیفه ما ایجاد قوانین منصفانه در توییتر با در نظر گرفتن انتظارات کاربران است.
گفته میشود این تصمیم به خاطر تحت فشار قرار دادن مدیران این رسانه اجتماعی است. اما پیش از این نیز توییتر نسبت به انتشار محتوای جعلی و اکانتهای جعلی واکنش نشان میداد.
بررسی 6 هزار و 500 توییت برای تصمیمگیری
شبکه اجتماعی توییتر برای تعیین قوانین و معیارهای جدید خود پیشنویسی که با مشورت اساتید دانشگاهی و کارشناسان تهیه شده بود را مورد مطالعه قرار داد. همچنین بیش از 6 هزار و 500 توییت را که کاربران با هشتگ #twitterPolicyFeedback منتشر کرده بودند، بررسی کرد.
طبق گزارش منتشر شده از سوی توییتر، بیش از 70 درصد از کاربران توییتر اقدام نکردن در مورد انتشار محتوای گمراه کننده و دستکاری شده را نمیپذیرند و خواهان انتشار اطلاعاتی در مورد این توییتها هستند. همچنین 9 نفر از هر 10 نفر خواستار برچسبگذاری این توییتها شدهاند. تعداد کاربرانی که بعد از برچسبگذاری خواهان حذف این توییتهای حاوی محتوای جعلی هستند زیاد است. به خصوص اگر این محتوا منجر به آسیب دیدن افراد یا فردی شوند. بیش از 75 درصد از کاربران مورد مطالعه نیز معتقدند حساب کاربرانی که توییتهای دارای محتوای جعلی منتشر میکنند باید حذف یا تعلیق شود.
قوانین و معیارهای جدید
توییتر پس از بررسی و مطالعه، قوانین جدیدی در این شبکه اجتماعی وضع کرده است. این شرکت اعلام کرده توییتهای حاوی تصاویر و ویدیوهای دستکاری شده برچسب هشدار خواهند خورد و پس از آن حذف خواهند شد.
معیارهای شناسایی توییتهای دارای محتوای جعلی در توییتر نیز روی وبلاگ رسمی این رسانه منتشر شد:
– آیا محتوا به صورت اساسی ویرایش شده است یا اطلاعات آن تغییر مانند فریمبندی، زیرنویس، صدا و… تغییر کرده است؟
– آیا توییت که یک شخص واقعی را به تصویر میکشد یا شبیه سازی شده؟
– آیا محتوا با روشی فریبنده به اشتراک گذاشته میشود؟
– آیا شیوه اشتراک گذاری توییت باعث ایجاد سردرگمی و سو تفاهم میشود؟
– آیا محتوا قصد عمدی برای فریب مردم در مورد ماهیت یا منشا محتوا دارد؟
– آیا توییت منجر به تهدید امنیت شخصی یا گروهی میشود؟
– آیا باعث خشونت گسترده و ناآرامی مدنی خواهد شد؟
– آیا توییت منجر به توجه بدخواهانه یا ناخواسته و وسواس انگیز میشود؟
– آیا توییت دارای محتوای هدفمندی برای برپا کردن هیاهو جهت ساکت کردن کسی است؟
– آیا موجب ارعاب یا سرکوب خواهد شد؟
در کنار این معیارها، متن توییت، اطلاعات فردی که توییت را به اشتراک گذاشته و لینک سایتی که در نمایه وجود دارد بررسی میشود.
در صورتی که توییت دارای یکی از این معیارها باشد، توییتر برچسب هشدار جعلی روی آن خواهد چسباند. همچنین قبل از بازنشر یا لایک کردن افراد به آنها هشدار خواهد داد و در صورتی که توضیحاتی در مورد جعلی بودن توییت موجود باشد آن را منتشر خواهد کرد.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید