بازی Final Fantasy VII

پیش‌ نمایش بازی Final Fantasy VII

لذت دیدار با یک فانتزی ۲۲ ساله

1%
  • 0/10
پیش‌ نمایش بازی Final Fantasy VII ۰ ۰۱ شهریور ۱۳۹۸ پیش‌نمایش (بازی) کپی لینک

حکایت بازی Final Fantasy VII از زمان ساخت تا عرضه در سال ۱۹۹۷، آنقدر جذاب است که درباره‌اش می‌توان هزاران کلمه نوشت اما بازسازی محبوب‌ترین نسخه از سری FF چقدر اهمیت دارد؟ آیا هنوز هم ماجراجویی‌های کلاد و دوستانش مثل گذشته سرگرم کننده خواهد بود؟

برگردیم به سال ۱۹۹۷ و زمانی که شرکت Square Enix (اسکوئرسافت در آن برهه) تمام سرمایه خود را وقف ساخت اثری کرد که قرار بود در میان بزرگان صنعت گیم، قد علم کند. ۱۵۰ میلیون دلار هزینه هنوز هم رقم بالایی به نظر می‌رسد اما این ریسکی بود که مدیران کمپانی انجام دادند و در نهایت هم از این قمار سربلند بیرون آمدند. بازی Final Fantasy VII حکم شمشیر دولبه‌ای را داشت که حیات Square Enix به آن وابسته بود و خوشبختانه همین بازی، بعدها سیاست شرکت را نسبت به عناوین ساخته شده از سری FF تغییر داد. نسخه هفتم دل میلیون‌ها گیمر را برد و منتقدین یک صدا زبان به تحسین از آن گشودند. با این حال در زمانی که عناوین یکی پس از دیگری ریمستر و یا بازسازی می‌شوند، طرفداران بیشتر از هرچیزی خواستار دیدار با شخصیت‌‌های دوست داشتنی FFVII بودند. تکنیکال دموی پلی استیشن ۳ از این بازی در سال ۲۰۱۲ فقط به شایعات وجود یک نسخه بازسازی دامن زد اما سونی و اسکوئر هردو این مورد را تکذیب کردند.

تنها تصویر رونمایی شده از Sephiroth که او را در سمت چپ کادر مشاهده می‌کنید

گیمرها کافی بود فقط سه سال دیگر صبر کنند تا نمایش طوفانی سونی در سال ۲۰۱۵ نمایشگاه E3 تکلیف همه چیز را یک سره کند؛ کنفرانسی استثنایی که نه تنها با خبر بازسازی بازی Final Fantasy VII همراه شد بلکه Shenmue III را هم به صف انحصاری‌های پلی استیشن اضافه کرد. تتسویا نومورای دوست داشتنی در مقام کارگردان و یوشینوری کیتاسه هم به عنوان تهیه کننده، قرار است مهم‌ترین بازی تاریخ اسکوئر را از نو طراحی کنند؛ با ظاهر و مکانیزمی کاملا جدید اما این بار هیچ تکنولوژی‌ای مانع از بلند پروازی‌های این دو نخواهد شد.

Nobuo Uematsu بار دیگر می‌آید تا با موسیقی‌های بی‌نظیرش، حس گیمرها را از بازی به کمال برساند

داستان بازی Final Fantasy VII پیچیدگی‌های بسیاری دارد و به بخش‌های مختلفی تقسیم می‌شود اما محوریت قصه روی کاراکتری به نام کلاد استرایف می‌چرخد؛ سربازی که تلاش می‌‎کند تا با کمک دوستانش علیه گروهی از افراد که قصد از بین بردن منابع زمین را دارند، بایستد. چیزی که داستان نسخه هفتم را خاص می‌کند، پرداختن به شخصیت‌های جانبی و استفاده تدریجی آنها در پلات اصلی است. این فرم از روایت در اکثر نسخه‌های اصلی FF به چشم می‌خورد اما در قسمت هفتم به اوج خود می‌رسد. کاراکترهایی نظیر تیفا، وینسنت، اریث، یوفی و… هرکدامشان آنقدر جزئیات اخلاقی و رفتاری دارند که می‌توانند سوژه یک بازی مستقل باشند و چه خوب که سازنده‌ها همه آنها را در یک عنوان گرد هم آورده‌اند.

این عنوان برخلاف اکثر بازی‌های اسکوئر، با موتور گرافیکی داخلی ساخته نمی‌شود و جای آن را Unreal Engine 4 گرفته است؛ موتوری قدرتمند که توانایی‌هایش را در نسل هشتم به رخ کشیده و حالا به انتخاب اول اکثر بازیسازان بزرگ بدل شده است. علی‌رغم کیفیت بسیار بالای تصاویر، نمایش جدید بازی به نسبت زمان معرفی افت محسوسی داشته که این مورد برای بازیسازان به یک عادت بدل شده است. برخلاف گذشته، در نسخه بازسازی می‌توان در محیط باز و گسترده که پر شده از ماموریت‌های جانبی و آیتم‌های قابل جمع آوری، حرکت کرد و از جادوی بصری بازی لذت برد. طبق اطلاعات منتشر شده، نومورا علاقه زیادی داشت که انیمیشن‌های شخصیت‌ها شباهت بسیاری به فیلم Final Fantasy VII: Advent Children پیدا کند. اگر یادتان باشد در آن انیمیشن، شخصیت‌ها به واقعیت نزدیک‌تر بودند و حرکت‌های غیرمنتظره که جنبه کارتونی پیدا کنند، جایی در بازی نداشتند. همه این‌ها را گفتم که بدانید برای بازسازی بازی Final Fantasy VII چقدر زحمت کشیده شده است.

نگاه Cloud به Aerith؛ سکانس‌های احساسی حاللا در نسخه بازسازی شده، فوق العاده از آب درآمده‌اند

خبر خوب برای طرفداران، بازگشت یکی از آیکان‌های این فرنچایز است! Nobuo Uematsu بار دیگر می‌آید تا با موسیقی‌های بی‌نظیرش، حس گیمرها را از بازی به کمال برساند. تصور شنیدن قطعه Sephiroth با صدابرداری کاملا دیجیتالی و نمای همین کاراکتر در بلندی، مو به تن هر یک از طرفداران سری FF راست می‌کند. موسیقی این نسخه بارها توسط Uematsu تنظیم شده و در کنسرت‌های مختلف به اجرا درآمده است و تعجبی ندارد که شاهد آرانژمان جدید باشیم.

سازندگان تصمیم گرفته‌اند که برای بروز نگه داشتن و در عین حال غربی پسندتر شدن بازی، از فرم مبارزات نوبتی پرهیز کنند و به جای آن، سیستم داینامیک را قرار دهند

متاسفانه به جز استیو برتون که همواره در نقش کلاد قرار می‌گیرد، اسم صداپیشه دیگری به میان نیامده است؛ بنابراین فعلا نباید نظری درباره این بخش ارائه داد. از طرفی هنوز تریلرها به جز موسیقی، با صدای دیگری همراه نیستند و احتمال دارد که در جریان E3 اطلاعات بیشتری را از این بخش دریافت کنیم.

همین تصویر و شکل مبارزه شخصیت‌ها با یکدیگر، انتظار را برای طرفداران Final Fantasy VII سخت‌تر از قبل می‌کند

یکی از مهمترین تفاوت‌های این عنوان با نسخه اصلی، سیستم مبارزات است. سازندگان تصمیم گرفته‌اند که برای بروز نگه داشتن و در عین حال غربی پسندتر شدن بازی، از فرم مبارزات نوبتی پرهیز کنند و به جای آن، سیستم داینامیک را قرار دهند. حالا دیگر قرار نیست مثل گذشته با رویکرد یک JRPG کلاسیک مواجه باشیم و جنگیدن با دشمنان شبیه به عناوینی همچون Crisis Core: Final Fantasy VII و حتی Final Fantasy XV شده است. ظاهرا این فرم از بازیسازی اخیرا بیشتر مورد توجه اسکوئر قرار گرفته و فروش فوق العاده نسخه پانزدهم FF، نشان می‌دهد که گیمرها هم از این گیم پلی لذت بیشتری می‌برند.

نکته‌ای که باعث شده تا طرفداران نسبت به بازی فعلی خشمگین باشند، به عرضه اپیزودیک بازی برمی‌گردد؛ موضوعی که سازنده به شکل عجیبی توجیه می‌کند و بزرگ بودن اشل FFVII و اضافه شدن خط داستانی را دلیلی برای این تصمیم می‌داند. هنوز برای اپیزودها و حتی پک کلی بازی، قیمتی در نظر گرفته نشده اما به طور حتم این موضوع هم در جریان E3 سال جاری مشخص خواهد شد.

بازی Final Fantasy VII در تاریخ ۱۳ اسفند برای سه پلتفرم پی سی، پلی استیشن ۴ و ایکس باکس وان عرضه می‌شود. صبر کردن برای این عنوان محبوب بسیار سخت است ولی به نظر می‌رسد که زمان زیادی تا ملاقات با کلاد و دوستانش باقی نمانده؛ دیداری که شاید پس از ۲۲ سال انتظار بالاخره محقق شود.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments