کمپانی شیائومی از زمانی که اقدام به تولید گجت هوشمند کرد توانست در این زمینه توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کند. اکنون این شرکت یکی از بزرگترین تولید کنندگان گوشی هوشمند بوده و افراد بسیار زیادی از گوشی های شیائومی استفاده میکنند.
کمپانی چینی شیائومی توانست تا با استفاده از یک استراتژی جدید در قیمت گذاری گوشیهای هوشمند و عرضه دستگاههای پرچمدار قدرتمند به رقابت با دیگر کمپانیها بپردازد. این موضوع باعث شد تا محبوبیت شیائومی افزایش پیدا کند و کاربران بیشتری از گجتهای تولید شده این شرکت استفاده کنند.
در ادامه به بررسی پنج دلیل منطقی برای خرید گوشی های هوشمند شیائومی میپردازیم و اینکه آیا این دستگاهها ارزش خرید دارند یا خیر؟
پنج دلیل برای خرید گوشی های شیائومی
دستگاههای تولید شده توسط این کمپانی بسیار از نظر قیمت و طراحی برای کاربران گوشیهای میانرده مناسب هستند و این موضوع میتواند یک دلیل مهم برای خرید گجتهای شیائومی باشد.
ارزش خرید بالا
کمپانی شیائومی توانسته است تا با تولید و عرضه دستگاههایی با قیمت پایین بسیاری از رقیبهای خود را حذف کند. گوشیهای پایین رده این شرکت دارای قیمتی بسیار مناسب به همراه ویژگیهای جذابی هستند. در رابطه با این موضوع میتوان به دستگاههای پایین رده این شرکت که از نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی میکنند اشاره کرد.
امروزه (سال ۲۰۲۱) اگر کاربری بخواهد یک دستگاه هوشمند با نمایشگر پشتیبانی کننده از نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتزی خریداری کند، باید یک دستگاه پرچمدار از برند سامسونگ یا دیگر کمپانیها انتخاب کند. اما همانطور که در بالا اشاره کردیم کمپانی شیائومی این مشکل را بر طرف کرده و کاربران میتوانند با پرداخت مبلغ بسیار کمی از چنین قابلیتهایی بهره ببرند.
در گوشیهای میانرده این کمپانی قدرت سخت افزاری بسیار بالا بوده و قیمت چنین دستگاههایی مناسب است؛ برای مثال گوشی Poco F3 به تراشه Snapdragon 870 مجهز شده است که در سال گذشته این تراشه متعلق به گوشیهای پرچمدار بود. ناگفته نماند که این گوشی هوشمند با پرداخت تقریبا ۳۵۰ دلار در دسترس افراد قرار میگیرد و کاربران ایرانی میتوانند این گجت را با پرداخت تقریبا ۹ میلیون تومان خریداری کنند.
نمایشگرهای با کیفیت
اکثر دستگاههای تولید شده توسط شیائومی دارای نمایشگرهایی با کیفیت و با وضوح بالا هستند که مشاهده محتواهای مختلف با چنین گوشیهایی میتواند برای کاربران لذت بخش باشد. در بیشتر مواقع گوشی های شیائومی از پنل AMOLED استفاده میکنند و به همین دلیل است که میان ردههای این کمپانی مورد توجه کاربران قرار گرفتند.
اگر صفحه نمایش یک دستگاه میان رده از شرکت شیائومی را با یک گوشی پرچمدار یا بالا رده از برند سامسونگ مقایسه کنیم، متوجه میشویم که کیفیت نمایشگر پرچمدار سامسونگ کمی بیشتر از میانرده شیائومی است. اما باید به این موضوع توجه شود که دستگاه میانرده شیائومی بسیار ارزانتر از پرچمدار سامسونگ است.
علاوه بر نمایشگر در قسمتهای دیگری گوشی های شیائومی ارزش خرید بالاتری نسبت به پرچمداران سامسونگ دارند. چندی پیش جدیدترین پرچمداران این دو کمپانی یعنی Galaxy S21 Ultra و Xiaomi Mi 11 Ultra را با هم مقایسه کردیم؛ از نظر طراحی، این گوشیهای هوشمند تفاوت چندان زیادی با یکدیگر نداشتند و هر دو دارای کیفیت ساخت بسیار بالایی بودند. اما به دلیل ارزانتر بودن پرچمدار شیائومی، در بخش طراحی این گجت توانست گوشی گران قیمت سامسونگ را شکست دهد.
سخت افزار و باتری مناسب
همانطور که در بالا اشاره کردیم گوشیهای هوشمند شیائومی بسیار ارزان قیمت هستند و علاوه بر قیمت ارزان از سخت افزار مشابه گجتهای پرچمدار پشتیبانی میکنند. این دسته از گجتها بسیار برای استفاده کاربران مناسب هستند و از ارزش خرید بالایی بهره میبرد.
گوشی Poco F3 یکی از جدیدترین میان ردههای این کمپانی بوده و توانسته توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کند. این گجت به یک نمایشگر ۶.۶۷ اینچی از نوع AMOLED با وضوح تصویر ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل مجهز شده است. این دستگاه جدید از تراشه Snapdragon 870 بهره میبرد و به همین دلیل شیائومی توانست تا تعداد بسیار زیادی از این میان رده را به بازار عرضه کند.
علاوه بر سخت افزار، گوشی های شیائومی از باتری با ظرفیت بالا پشتیبانی میکنند و به همین دلیل کاربران علاقه دارند دستگاههای قدرتمند و خوش قیمت این کمپانی را خریداری کنند. در رابطه با باتری با ظرفیت بالا میتوان به گوشی پوکو اف 3 اشاره کرد که به یک باتری با ظرفیت ۴۵۲۰ میلی آمپر ساعتی مجهز شده است و همچنین از یک آداپتور ۳۳ واتی نیز پشتیبانی میکند.
نکته جالب توجه در رابطه با شارژرهای شیائومی این است که کاربر هنگام خرید گوشی هوشمند، شارژر مورد نظر دستگاه را دریافت میکند. اما پرچمداران اخیر شرکت سامسونگ و اپل به همراه شارژر عرضه نمیشوند و کاربران باید علاوه بر پرداخت مبلغی برای خرید دستگاه، مبلغی نیز برای خرید یک آداپتور پرداخت کنند.
دوربینهای با کیفیت
گوشیهای پرچمدار شیائومی از دوربینهای بسیار با کیفیت پشتیبانی میکنند و کاربران میتوانند با استفاده از این گوشیها، تصاویر جذابی را به ثبت برسانند. اما اکثر دستگاههای میان رده از چنین دوربینهایی بهره نمیبرند و نمیتوانند توجه کاربران را به خود جلب کنند.
دلیل این موضوع این است که اکثر کاربران علاقهمند به استفاده از ویژگیهای جذاب مانند نرخ تازه سازی بالا یا صفحه نمایش با کیفیت هستند. اما به دلیل اینکه پشتیبانی از تمام این موارد باعث افزایش قیمت گوشی هوشمند میشود، شرکت شیائومی از دوربینهای معمولی در میان ردههای خود استفاده میکند.
تا به اینجا تمام مواردی که میتواند کاربران را تشویق به خرید یک دستگاه از برند شیائومی کند، مورد بررسی قرار دادیم. اما گوشی های شیائومی چندان هم بدون عیب و نقص نیستند و به همین دلیل در ادامه به بررسی تعدادی از مشکلات این دسته از گجتهای هوشمند میپردازیم.
داغ کردن گوشی های شیائومی
بر اساس نظرسنجیهای انجام شده، بسیاری از کاربران اعلام کردند که گوشیهای هوشمند شرکت شیائومی در هنگام اجرای بازی یا برنامههای سنگین به سرعت گرم میشود. این گرم شدن بیش از حد باعث میشود تا پردازنده دستگاه برای جلوگیری از داغ کردن (گرم شدن بیش از حد) سرعت پردازش را کاهش دهد.
ناگفته نماند که این داغ شدن گوشیهای شیائومی تنها در دستگاههای میان رده و پایین رده مشاهده میشود. این موضوع بدان معنی است که اگر قصد خرید دستگاهی مانند Xiaomi Mi 11 Pro را دارید نیازی نیست تا نگران گرم شدن بیش از حد تراشه دستگاه باشید.
نکته مهمی که در رابطه با گرم شدن بیش از حد گوشی هوشمند وجود دارد و این است که اگر دستگاهی بیش از حد گرم شود و کاربران اقدامی برای خنک کردن آن انجام ندهند، این احتمال وجود دارد تا دستگاه مورد نظر منفجر شود. به همین دلیل در صورت گرم شدن بیش از حد گوشی هوشمند از اجرای بازی یا برنامه روی آن خودداری کنید.
مشکلات نرم افزاری و رابط کاربری
کمپانیهایی مانند گوگل، سامسونگ و اپل مدتهاست که گوشیهای هوشمند تولید میکنند. این شرکتها با آزمون و خطا و همچنین درک نیاز کاربران از رابط کاربری گوشی هوشمند توانستهاند تا بهترین رابطهای کاربری را برای گوشیهای خود تولید کنند.
در بخش نرم افزار این کمپانی چینی پس از گذشت چند سال نتوانسته چندان توجه کاربران را به خود جلب کند و همچنین هنگام انتشار به روزرسانی در اکثر مواقع مشکلات نرم افزاری برای کاربران به وجود میآید. این موضوع میتواند کاربران را از خرید این دستگاههای چینی منصرف کند و بر فروش آنها تاثیر بگذارد.
ناگفته نماند که تعدادی از کاربران، این رابط کاربری شرکت شیائومی یعنی MIUI را میپسندند، اما با این وجود درصد بیشتری از افراد از این رابط کاربری رضایت ندارند. علاوه بر این موضوع مشکلات نرم افزاری باعث شده است تا کاربران از خرید این دستگاهها منصرف شوند و گوشیهای هوشمند دیگری از برندهای مختلف را انتخاب کنند.
در این مطلب تمام دلایل منطقی برای خرید یک دستگاه شیائومی را مورد بررسی قرار دادیم. به نظر شما این دو مشکل میتواند باعث منصرف شدن کاربران از خرید این دستگاه شوند؟ نظر شما درباره خرید گوشی های شیائومی چیست؟
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید