راز انیمه توکیو غول
1%
  • 0/10

۵ راز انیمه توکیو غول که از آن خبر نداشتید

هزار منهای هفت

۵ راز انیمه توکیو غول که از آن خبر نداشتید ۲۹ ۲۹ آبان ۱۴۰۱ مقالات جانبی انیمه کپی لینک

انیمه توکیو غول (Tokyo Ghoul) یکی از برترین انیمه‌هایی بود که در دهه گذشته ژانر وحشت را به صنعت انیمه وارد کرد. این مانگا در سال ۲۰۱۳ در مجله شونن یانگ جامپ (Shonen’s Young Jump) شروع به کار کرد و خیلی زود در یک مجموعه انیمیشنی متشکل از دوازده قسمت اقتباس شد. فصل دوم آن همراه با مجموعه انیمیشن دیگری با عنوان Tokyo Ghoul: Re دنبال شد و به مجموعه راز انیمه توکیو غول اضافه کرد. این انیمه به سرعت شهرت یاف و محبوب شد به طوری که در سال ۲۰۱۳ به بیست و هفتمین سریال پرفروش مانگا در ژاپن تبدیل شد و در سال بعد آن هم به رتبه چهارم رسید. هم مانگا و هم انیمه به دلیل نمایش چشمگیر یک خط داستانی تاریک که اغلب مملو از اکشن همراه با شخصیت‌های جالب و جذاب است مورد تشویق قرار گرفته‌اند.

توکیو غول داستان کن کانکی (Ken Kaneki) را دنبال می‌کند که در دنیایی زندگی می‌کند که در آن غول‌ها با لباس مبدل به عنوان انسان‌های معمولی روی زمین پرسه می‌زنند. آن‌ها برای زنده ماندن و رفع گرسنگی انسان‌ها را شکار می‌کنند و گوشت آنها را می خورند. توکیو غول یکی از انیمه‌های تاریک و جهنمی بود که داستان‌های زیادی برای گفتن به جا گذاشت. بنابراین در اینجا نگاهی به برخی از حقایقی می‌اندازیم که در پشت پرده باعث شدند این داستان برای بینندگان جذاب شود.

۵. نام نویسنده داستان همچنان در لیست راز انیمه توکیو غول است

درست مانند نویسنده انیمه دفتر مرگ (Death Note) که نام قلم خود را تسوگومی اوهبا (Tsugumi Ohba) گذاشته است، نویسنده توکیو غول نیز از نام مستعار استفاده می‌کند. سوئی ایشیدا (Sui Ishida)، فرد پشت توکیو غول از این نام فقط برای چاپ استفاده می‌کند و هیچ کس نام واقعی او و یا جنسیت او را نمی‌داند. با این حال، اخیراً یکی از سردبیران بی‌احتیاطی کرده و فاش شد که نویسنده این اثر مرد است. اما همچنان مابقی اطلاعات از او همچنان در حد یک راز باقی مانده‌اند.

۴. کانکی و تغییر رنگ موی ناگهانی او

در قسمت‌های اول این انیمه موهای کانکی پس از شکنجه‌‌ او ناگهان به سفید تغییر رنگ داد. این اشاره به یک نوع بیماری به نام سندرم ماری آنتوانت (Marie Antoinette) است که به نام آخرین ملکه فرانسه نامگذاری شده است. او در دوران زندان و قبل از اعدامش با سفید شدن موهایش مواجه شد. این وضعیت اغلب به دلیل استرس شدید یا ضربه روحی ایجاد می‌شود.

۳. در ابتدا قرار بود کانکی تاگوچی را بخورد

طبق یکی از چند راز انیمه توکیو غول و پیش‌نویس‌های خشن ایشیدا، کانکی قرار بود تاگوچی (Taguchi) را طبق دستور تارتارا (Tartara) بخورد. این کار باید انجام می‌شد تا کانکی بتواند وفاداری خود را به درخت آئوگیری (Aogiri) ثابت کند. اما همه چیز به سمت دیگری رفت زیرا نورو (Noro) تاگوچی را خورد در حالی که کانکی و تارتارا در حال دعوا بودند.

۲. سوزویا و شماره سیزده

همه طرفداران سوزویا (Suzuya) و همراهی او با شماره سیزده را مشاهده کرده‌اند، چیزی که به وضوح یکجور بازی با کلمات بود. این عدد نماد چیزهای زیادی از جمله از دست دادن، نتیجه گیری، تبدیل به یک فرد کاملا جدید، غم و اندوه و موارد بسیار دیگری است. حتی با نگاه کردن به گیره موی‌های او، ارتباط او با جیسون و کار در بخش شماره چهارده، همه و همه ارتباط بیشتری بین این شخصیت و شماره سیزده را نشان می‌دهند. مهم‌تر از همه، عدد سیزده در بسیاری از فرهنگ‌ها در سراسر جهان بدشانس تلقی می‌شود که اغلب با مرگ، از دست دادن، فقدان و خیانت همراه است.

۱. شکنجه شخصیت کانکی و یاموری را به شدت تغییر داد

همانطور که در فصل اول دیده شد، کانکی و یاموری (Yamori) هر دو روش بسیار مشابهی را در شکنجه سپری کردند. اما راز انیمه توکیو غول در این موضوع این است که علیرغم گذراندن شرایط مشابه، هر دو شخصیت به عنوان افراد متفاوتی ظاهر شدند که اهداف متفاوتی در زندگی داشتند. درمورد یاموری، او به یک قاتل کاملا روانی تبدیل شد و به معنای واقعی کلمه برای سرگرمی انسان‌ها را می‌کشت تا برای اینکه شکم گرسنه‌اش را سیر کند. از طرف دیگر کانکی نیز به یک قاتل خونسرد تبدیل شد، اما تمایل او برای محافظت از دوستانش اندکی از بین نرفت.

در پایان نظر شما درباره این انیمه چیست؟ کدام یک از موارد گفته شده را تا به حال نشنیده بودید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

29 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments