فراخوان چهارمین دورهی جایزه بازیهای جدی ۱۳۹۹ منتشر شد
با موضوع «مهارتهای زندگی: مواجهه با همهگیری بیماریها» بازی بسازید
دبیرخانهی رویداد بازیهای جدی به همراه بنیاد ملی بازیهای رایانهای، فراخوان چهامین دورهی این رویداد را برای بازیسازان و فعالان صنعت گیم کشور منتشر کردند.
رویداد جامع جایزه بازیهای جدی هرساله توسط عوامل این رویداد و بنیاد ملی برگزار میشود و بهنظر میرسد چهارمین دورهی آن که در سال جاری برگزار میشود، قرار است رویکرد جدیتری نسبت به سالهای گذشته داشته باشد. امسال جوایز میلیونی زیادی برای برندگان درنظر گرفته شده و حامیان زیادی قصد دارند از فعالان این حوزه حمایت کنند. امسال علاوهبر بازیهای دیجیتال، قرار است به بازیهای رومیزی یا شبیهسازها هم توجه شود و بهطور کلی نگاه جامعتری به سرگرمی ایجاد خواهد شد. دبیرخانهی چهارمین دورهی جایزه بازیهای جدی امسال، از فعالان این صنعت و بازیسازان دعوت کرده تا در این رویداد شرکت کنند. این رویداد در سه بخش جشنوارهی بازی جدی سال ۱۳۹۹، هکاتون بازیهای جدی ۱۳۹۹ و سمپوزیوم بازیهای جدی ۱۳۹۹ برگزار میشود.
بنیاد ملی بازیهای رایانهای کشور، امسال سعی کرده تا حامیان بیشتری نسبت به سالهای گذشته جذب کند. از حامیان این رویداد میتوان به موسسهی ملی توسعهی تحقیقات علوم پزشکی (نیماد) به نمایندگی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، ستاد توسعهی فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی به نمایندگی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت ورزش و جوانان، شرکت هوشمند اول بهشتی (هاب)، ستاد مبارزه با مواد مخدر، ادارهی کل سرگرمیهای سازنده و بازیهای رایانهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، نهاد کتابخانههای عمومی کشور، دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی، صندوق نوآوری و شکوفایی، دانشکدهی چندرسانهای دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دانشگاه اصفهان و شتابدهندهی آواگیمز اشاره کرد. موسسهی نیماد بهعنوان معرف مشاوران تخصصی این حوزه در برگزاری این رویداد همکاری میکند.
جالب است بدانید بهدلیل شیوع ویروس کرونا قرار است بخش هکاتون بازیهای جدی، از عناوین پیرامون این موضوع تحت عنوان «مهارتهای زندگی: مواجهه با همهگیری بیماریها» حمایت کند. این رویداد سه روزه در شهرهای تهران، تبریز و اصفهان برگزار میشود.
طبق اطلاعات منتشر شده، علاقهمندان میتوانند بازیها و آثار خود را تا روز جمعه ۳۰ آبان ۱۳۹۹ برای دبیرخانهی جایزه ارسال کنند. گفته میشود این آثار پس از تایید توسط داوری تولید، داوری تجاری و داوری علمی مورد بررسی قرار میگیرند. لازم به ذکر است که در مجموع بیش از ۲۰۰ میلیون جایزه برای برندگان درنظر گرفته شده است.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید