بازی های هفته سوم اسفند گیم آپ رو از دست ندین!
در جدیدترین مقاله وب سایت سرگرمی قصد داریم به معرفی بازی های هفته سوم اسفند گیم آپ پرداخته و توضیحاتی را درباره هر کدام ارائه دهیم.
گیم آپ (Game Up) یک لانچر بوده که استودیو سورنا گیمز آن را ساخته و عرضه کرده است. گیم آپ به استیم و اپیک گیمز شباهت داشته و آرشیوی بزرگ و بروز از بازیهای ویدیویی نوستالژی و جدید را در خود جای داده است. گیم آپ همچنین بازیهای شاخص ایرانی را در خود جای داده تا علاقه مندان به این محصولات بتوانند به تجربهشان بپردازند. البته گیم آپ تنها یک مرجع دانلود سریع و اجرا نبوده و سرورهای اختصاصی دارد. در نتیجه، کاربران بازیهایی مثال کانتر استرایک (Counter Strike)، ماینکرافت (Minecraft) یا کالاف دیوتی: مدرن وارفر 2 (Call of Duty: Modern Warfare 2) میتوانند با پینگ بسیار پایین به رقابت با دوستان خود پرداخته و از تجربهای بدون لگ و مشکل در برقراری ارتباط لذت ببرند.
در صورتی که میخواهید با بازی های هفته سوم اسفند گیم آپ آشنا شوید، تا انتهای مقاله با ما باشید
SnowRunner
سازنده: سیبر اینتراکتیو
ناشر: فوکوس هوم اینتراکتیو
SnowRunner یک بازی شبیه ساز بوده و سعی دارد تجربه راندن انواع وسیله نقلیه از جمله کامیون در خیابانهای برفی را برای علاقه مندان به ارمغان بیاورد. همانطور که از بازیهای شبیه ساز رانندگی انتظار میرود، محصول استودیو سیبر اینتراکتیو هیچ گونه داستانی نداشته و کاربر تنها باید محمولههای مورد نظر را به لوکیشنهای مشخص شده برساند تا پروژه ساخت و ساز یا تعمیر به پایان رسیده و اصطلاحاً روی زمین نماند. در ضمن، بازی بیش از ۶۰ وسیله نقلیه و بیش از ۱۵ لوکیشن متفاوت را در خود حای داده است تا از لحاظ تنوع، حرف زیادی برای گرفتن داشته باشد.
لوکیشنهایی که برای بازی SnowRunner طراحی ساخته و شدهاند، در آمریکای شمالی یا روسیه قرار دارند. برخلاف نامی که برای بازی انتخاب شده، جادههای برفی و یخ زده تنها چالش گیمرها نبوده و هر منطقه با نوع متفاوتی از بلایای طبیعی از جمله سیل دست و پنجه نرم میکند. همچنین انجام ماموریتها باعث دریافت پول بعنوان پاداش میشود. گیمر میتواند با مبالغ جمع آوری شده کامیون خود را شخصی سازی کند یا کامیون کاملاً جدیدی بخرد. در ضمن، شخصی سازی در قالب ظاهر یا موتور انجام میشود.
علاوه بر ماموریتهای اصلی، ماموریتهای فرعیای در گوشه و کنار محیطها قرار دارد. تفاوت آنها با ماموریتهای اصلی زماندار بودنشان است که باعث میشود چالش برانگیز و استرس زا باشند. البته در مقایسه با ماموریتهای زماندار پاداش بیشتری به گیمر میدهند.
MudRunner
سازنده: سیبر اینتراکتیو
ناشر: فوکوس هوم اینتراکتیو
MudRunner یک شبیه ساز راندن خودروهای سنگین بوده و مانند SnowRunner، حاصل همکاری سیبر اینتراکتیو و فوکوس اینتراکتیو است. با این حال، چند تفاوت بزرگ میانشان وجود دارد. بخش عمده SnowRunner روی مسیرهای برفی و یخ زده بود اما بخش عمده تمرکز MudRunner روی جادههای ناهموار و گِلی قرار دارد.
بازی MudRunner در اتحاد جماهیر شوروی جریان داشته و به همین دلیل، تمامی لوکیشنها و خودروهای موجود در آن به دهههای گذشته تعلق دارند. یکی از چالشهای راندن خودروهای سنگین در مسیرهای سعب العبور مدیریت مصرف سوخت بوده که در این بازی وجود داشته و کار را چالش برانگیز و صد البته واقع گرایانه کرده است. البته افزایش مصرف سوخت در مواقعی خاص مانند قفل شدن دیفرانسیلها به منظور جلوگیری از هرزگردی اتفاق میافتاد. از دیگر ویژگیهای بارز بازی میتوان به وجود چرخه شب و روز و شخصی سازی وسیله نقلیه (تغییر رنگ، تغییر تایرها یا افزودن آیتمهای غیرضروری) اشاره کرد.
Under the Waves
سازنده: استودیو پارالل
ناشر: کوانتیک دریم
Under the Waves یک بازی ماجراجویی بوده و همانطور که از نامش میتوان حدس زد، شخصیت اصلیاش یک غواص آبهای عمیق است. داستان در نسخه تخیلی دهه ۷۰ میلادی و در اعماق دریای شمال روایت میشود. یک غواص بنام استنلی که بابت اتفاقی تلخ در گذشته ضربه روحی شدیدی دیده، باید برای انجام ماموریتهایی به زیر آب برود. البته استنلی در انجام ماموریتها تنها نبوده و یک ربات همراهیاش میکند.
بازی Under the Waves در عین حال که داستان محور بوده، محیطی جهان باز داشته و به کاربر اجازه میدهد بصورت آزادانه شگفتیها و رازها اعماق آبهای دریای شمالی را کشف کند؛ شگفتیها و رازهایی که در غارها و لاشههای کشتیهای قدیمی جا خوش کردهاند. امکان ساخت تجهیزات جدید و کاربردی با استفاده از آیتمهای جمع آوری شده وجود داشته و گیمر میتواند در کنار غواصی، بواسطه زیردریایی کوچک خود در محیط جابجا شده و ماموریت خواسته شده را انجام دهد.
Wrath: Aeon of Ruin
سازنده: کیل پیکسل و اسلیپ گیت آیرون ورکس
ناشر: وان سی پروداکشنز
Wrath: Aeon of Ruin یک تیراندازی اول شخص بوده و میتوان آن را یک ادای دین به نامهای قدیمی و محبوب از جمله Doom و Quake در نظر گرفت. داستان درباره یک بیگانه بوده که طی اتفاقاتی به سواحل جهانی رو به نابودی میرسد. او در پی ملاقات با شخصیتی به نام Shepherd of Wayward Souls ماموریت مییابد بازماندگان موجودات متخاصم را از بین ببرد.
همانطور که گفتیم، بازی Wrath: Aeon of Ruin یک ادای دین بوده و این کار را بطرز کاملی انجام داده است. اگرچه محصولی جدید بوده، سازندگان تصمیم گرفتند برای به ارمغان آوردن حس و حال قدیمی، نه تنها گرافیک بازی را با سبک قدیمی طراحی کنند، بلکه گان پلی مانند شوترهای قدیمی، سرعتی است. البته برخلاف آنها، روندی خطی نداشته و به کاربر آزادی عملی نسبی برای کاوش در محیطها داده شده است.
البته بازی Wrath: Aeon of Ruin یک تیراندازی کلاسیک تمام عیار نبوده و شامل المانهای نقش آفرینی میشود؛ برای مثال، گیمر میتواند مهارت مربوط به جستوجو در محیط و مبارزه شخصیت اصلی را بهبود بخشد.
Oddworld: New ‘n’ Tasty
سازنده: جات اد واتر
ناشر: آد ورلد اینهبیتنت
Oddworld: New ‘n’ Tasty یک بازی پلتفرمر و سینماتیک بوده که باید آن را ریمیک کامل Oddworld: Abe’s Oddysee به شمار برد؛ عنوانی که اواخر دهه ۹۰ میلادی به بازارهای جهانی آمده بود. داستان درباره یک موجود از نژاد موداکن به نام ایب بوده که در کنار دیگر همنوعان خود بعنوان برده برای گلاگنها کار میکند. ایب پس از پی بردن به هدف شوم صاحب خود مبنی بر کشتار موداکنها و استفاده از گوشتشان، تصمیم میگیرد فرار کرده و دیگران را نجات دهد.
بازی Oddworld: New ‘n’ Tasty از محیطی ۲.۵ بُعدی بهره برده و ایب توانایی حمله یا دفاع از خود در برابر گلاکنها را ندارد. به همین دلیل، تنها راه برای پیشبرد داستان استفاده از مخفی کاری به روشهای مختلف است. ایب دارای قابلیت دورجنبی اشیا و باز کردن تلپورت بوده که برای حل معماها و عبور از دشمنان به کار میرود. همچنین بازی دو پایان بندی داشته و بسته به عملکرد کاربر در طول بازی، یکی از آنها به نمایش گذاشته میشود.
اگر کاربر بتواند ۱۵۰ موداکن یا بیشتر را نجات دهد، پایان بندی خوب و اگر کمتر نجات دهد، پایان بندی بد نشان داده میشود.
Oddworld: Soulstorm
سازنده: آد ورلد اینهبیتنت
ناشر: آد ورلد اینهبیتنت
Oddworld: Soulstorm یک پلتفرمر بوده و دنبالهای برای Oddworld: New ‘n’ Tasty محسوب میشود که چند سال قبلتر در دسترس علاقه مندان قرار گرفته بود. داستان بار دیگر روی ایب تمرکز داشته که در قسمت اول توانسته بود تعداد زیادی از همنوعان خود را نجات دهد. او در قسمت جدید ماجراجوییاش باید مقابل رئیس سابق خود قرار بگیرد که دستبردار نبوده و بدنبال انتقام است.
بازی Oddworld: Soulstorm مانند ریمیک نسخه اول، محیطی ۲.۵ بُعدی داشته و دوربینش جانبی است. گیم پلی آن در مقایسه با نسخه پیشین بهبودهای زیادی داشته که برای مثال میتوان به اضافه شدن سیستمهای اینونتوری (Inventory) و ساخت و ساز (Crafting) اشاره کرد. با استفاده از آنها میتوان آیتمهای متعددی مانند بمب دودزا با سلاح آتش افکن ساخت و علیه دشمنان استفاده کرد. همچنین مکانیک دابل جامپ اضافه شده است.
بد نیست به این نکته اشاره شود که بازی Oddworld: Soulstorm سیستم دستوردهی را در خود جای داده است. به لطف این سیستم، گیمر میتواند به موداکنهایی که حین ماموریتهای خود میبیند، دستورات مشخصی بدهد.
Titanfall 2
سازنده: ریسپاون اینترتینمنت
ناشر: الکترونیک آرتز
Titanfall 2 یک بازی تیراندازی اول شخص بوده و دنبالهای برای Titanfall است که دو سال پیش عرضه شده بود. محصول ریسپاون اینترتینمنت برخلاف نسخه اول بخش داستانی داشته و اتفاقات حول محور یک خلبان تازه وارد به نام جک کوپر میچرخد. او طی اتفاقاتی کنترل یک تایتان به نام بی تی را بر عهده گرفته و مجبور است ماموریت نیمه تمام خلبان قبلی را به انتها برساند. او باید جلوی گروه Interstellar Manufacturing Corporation را بگیرد که میخواهد با بکارگیری یک ابرسلاح، پایگاهی نظامی در سیاره هارمونی را نابود کند.
علیرغم کیفیت و جذابیت بسیار بالا، بازی Titanfall 2 بخاطر زمان بندی اشتباه در زمان عرضه (عرضه میان Battlefield 1 و Call of Duty: Infinite Warfare) مورد استقبال کاربران قرار نگرفت و از لحاظ مالی کمتر از انتظارات ظاهر شد. با این حال، هیچ چیز نمیتواند از ارزشهایش بکاهد، چون یک پکیج کامل است. گیم پلی را میتوان به دو بخش نبرد مسلحانه و نبرد با استفاده از تایتانها تقسیم کرد که هر دو عمق زیادی داشته و بواسطه سرعت بالا، تجربهای هیجان انگیز را برای گیمرها به ارمغان میآورد.
داستان بازی Titanfall 2 جدا از نمایش تلاشهای کوپر برای توقف دشمنان خود، شکلگیری رابطه دوستانه و احساسی میان او و تایتانش بی تی را بهترین شکل ممکن به تصویر میکشد. اگرچه بی تی توسط خلبان کنترل میشود، یک هوش مصنوعی در خود دارد. در ضمن، بزرگترین نقطه قوت در زمان انتشار بخش چندنفرهاش بود اما تجربه بخش داستانی بشدت توصیه میشود.
Homeworld Remastered Collection
سازنده: گیرباکس سافتور
ناشر: گیرباکس سافتور
Homeworld Remastered Collection یک باندل بوده و نسخه ریمستر دو بازی استراتژیک Homeworld و Homeworld 2 را در خود جای داده است. کیفیت تکسچرها و مدلها به میزان قابل توجهی افزایش یافته، افکتهای گرافیکی جدیدی به بازی اضافه شده، از وضوحهای تصویر 1080p ،720p و 4K پشتیبانی میکند، افکتهای صوتی ترکیبی از موارد قدیمی و جدید هستند، صحنههای سینماتیک بازسازی شدهاند و بازی از ماد پشتیبانی میکند.
دو بازی Homeworld و Homeworld 2 در سبک استراتژیک همزمان بوده و گیمر باید فرماندهی یک ارتش فضایی و سفینهاش را بدست بگیرد. او باید واحدهای نظامی خود را از میان موارد موجود انتخاب کرده، آرایشها و تاکتیکهای جنگی مناسب را انتخاب کرده و با استفاده از تحقیقات، سفینههای تهاجمی سبک یا سنگین را تولید کند. همچنین بازی بیش از ۳۰ ماموریت تک نفره را در خود جای داده است.
بازی Homeworld Remastered Collection نسخههای اصلی دو بازی Homeworld و Homeworld 2 را شامل میشود تا کاربران نوستالژی باز بتوانند پای تجربه آنها هم بنشینند.
شما تصمیم دارید این هفته به تجربه کدامیک از بازی های هفته سوم اسفند گیم آپ بنشینید؟ نام و دلیل انتخاب خود را با ما و دیگران کاربران مشتاق در میان بگذارید.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید