با تصویب این قانون، خرید گوشی تاشو دیگر ریسکی نخواهد بود
گوگل میخواهد قانونی را تصویب کند که طی آن، دیگر کاربران به خاطر مقاومت پایین، نگران خرید گوشی تاشو نخواهند بود.
گوشیهای تاشوی سامسونگ در حال حاضر بیشترین مقاومت را در مقایسه با سایر گوشیهای تاشوی موجود در بازار دارند و میتوانند به راحتی بیش از ۲۰۰ هزار بار باز و بسته شدن را تحمل کنند بدون اینکه آسیبی به آنها وارد شود. با این حال هیچ ضمانتی وجود ندارد که سایر گوشیهای تاشو هم چنین عملکردی را از خود به نمایش بگذارند. همین موضوع هم سبب شده خرید گوشی تاشو برای کاربران با ریسک زیادی همراه باشد.
حالا گوگل میخواهد این معضل بزرگ را با وضع کردن یک قانون سختگیرانه حل کند. اینطور که از خبرها پیداست، ظاهرا گوگل نمیخواهد هر کسی که قصد خرید گوشی تاشو را دارد، با مشکلاتی نظیر خرابی نمایشگر تاشونده، خرابی لولا و مشکلاتی از این قبیل در نتیجهی باز و بسته کردن بیش از حد گوشی مواجه شود. به همین خاطر به دنبال وضع قوانینی است است که شرکتها را موظف میکند مقاومت گوشی تاشو خود را تست و سپس آن را برای فروش راهی بازار کنند.
طبق گفتههای میشل رحمان، سردبیرد نشریهی ESPN، گول طبق این قانون جدید شرکتها را موظف خواهد کرد تا مقاومت گوشی تاشوی خود را در تستهای آزمایشگاهی مورد بررسی قرار دهند. حداقل میزان باز و بسته شدن هم برای اینکه یک گوشی تاشو تأییدهی لازم را برای فروش به دست بیاورد، ۲۰۰ هزار بار است. این دقیقا همان میزان گارانتی گلکسی زد فولد ۵ و زد فلیپ ۵ است. بدین ترتیب خرید گوشی تاشو برای کاربران ترس و نگرانی به همراه نخواهد داشت.
گوگل علاوه بر این میخواهد شرکتها را موظف کند حداقل ۲ سال گوشیهای تاشوی خود را به اندروید جدید و حداقل ۳ سال از لحاظ امنیتی آپدیت کنند. البته چون گوشیهای تاشو در دستهی محصولات پریمیوم شرکتها قرار میگیرند، بعید است همین حالا هم کمتر از ۲ یا حتی ۳ سال پشتیبانی شوند. برای مثال پرچمداران سامسونگ از لحاظ نرمافزاری و امنیتی به ترتیب ۴ و ۵ سال آپدیت میشوند که دو برابر بیشتر از حد تعیین شده توسط گوگل است.
این تمام ماجرا نیست. میشل رحمان مدعی شده گوگل میخواهد یک قانون سفت و سخت دیگر را هم در رابطه با لولای گوشیهای تاشو وضع کند و آن هم این است که لولا باید بعد از ۲۰۰ هزار بار باز و بسته شدن، همچنان ۸۰٪ توانایی باز و بسته کردن گوشی را داشته باشند تا بدین ترتیب عملکرد صحیح آن در طول زمان تضمین شده باشد. با این سختگیریها، بعید است خرید یک گوشی تاشو دیگر کار غیر منطقی به نظر برسد. البته به این شرکت که گوگل واقعاً آن را عملی کند. انتظار میرود گوگل بعد از مدتی، از لحاظ نرمافزاری هم یک سری از توسعهدهندگان را تحت فشار قرار دهد تا اپهای خود را برای گوشیهای تاشو بهینه کنند.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید