بیش از ۱۰۰ بازی جدید و مختلف راهی گوگل استادیا میشود
عناوین مختلفی در راه هستند!
شرکت سرشناس گوگل چندی پیش در وبسایت رسمی خود وعده داد که در طول سال جاری میلادی بیش از ۱۰۰ بازی مختلف برای پلتفرم ابری گوگل استادیا عرضه میکند.
همانطور که احتمالا اطلاع دارید، سال ۲۰۱۹ میلادی بود که غول صنعت تکنولوژی یعنی گوگل با راه اندازی اولین پلتفرم ابری خود به نام استادیا به طور رسمی وارد صنعت بازیهای ویدیویی شد و رقابت سخت و تنگاتنگ خود را با کمپانیهای سرشناس دیگر از جمله مایکروسافت و سونی آغاز کرد. پلتفرم گوگل مشابه پلتفرمهای امروزی ایکسباکس و پلیاستیشن نیست و استادیا این امکان را برای بازیکنان فراهم میکند که بدون داشتن کنسول و تنها با استفاده از اینترنت، بازیهای مورد علاقه خود را با گرافیک بسیار بالا در رایانه شخصی، تبلت، موبایل و یا تلویزیون هوشمند تجربه کنند.
در حالی که ایدهی پلتفرم ابری و همچنین گوگل استادیا بسیار جالب به نظر میرسد، اما این پلتفرم در زمان عرضه به خاطر مشکلات نسبتا زیاد و همچنین محدودیتهای سرعت و کیفیت اینترنت در سرتاسر جهان، آنطور که باید و شاید مورد استقبال بازیکنان قرار نگرفت و حتی تنوع پایین بازیها در استادیا با انتقادهایی هم به همراه شد. با این حال، شواهد امر گویای این موضوع است که شرکت گوگل کماکان به پشتیبانی از استادیا ادامه میدهد و با عرضهی عناوین بیشتر، سعی در گسترش جامعهی آن و همچنین رشد صنعت بازیهای ویدیویی دارد.
در همین راستا، غول صنعت تکنولوژی در پیامی رسما اعلام کرد که در طول سال جاری میلادی، بیش از ۱۰۰ بازی مختلف و متنوع در پلتفرم ابری گوگل استادیا عرضه خواهد شد. به بیان دقیقتر، چندی پیش آقای فیل هریسون (Phil Harrison)، رئیس گوگل استادیا، در واکنش به سوالات و ابهامات کاربران، ضمن اشاره به اهداف استادیا و موفقیت بازی پرطرفدار سایبرپانک 2077 روی این پلتفرم، اذعان داشت که گوگل به همکاری با توسعهدهندگان و استودیوهای بازیسازی ادامه داده و با ارائهی قابلیتها و ابزارهای مختلف، در نظر دارد تا انتهای سال جاری میلادی چیزی بیش از صد بازی جدید در استادیا عرضه کند.
آقای فیل هریسون در این باره توضیح میدهد:
ما گوگل استادیا را با هدف این که بازیکنان بتوانند بازیهای مورد علاقه خود را بدون هیچ دغدغه و نگرانی و در هر مکانی تجربه کنند، راهاندازی کردهایم. با توجه به انتشار موفقیتآمیز بازی Cyberpunk 2077 روی گوگل استادیا، گیمپلی بازیها روی تمامی دستگاهها از جمله سیستم عامل iOS، رشد یکپارچه یوتیوب و گسترش اکسپنشنهای جهانی ما را نشان میدهد که فناوری و تکنولوژی استادیا خود را در این زمینه ثابت کرده است.
او در ادامه اعلام کرد که پلتفرمهای ابری آیندهی صنعت بازیهای ویدیویی را رقم میزند و شرکت گوگل برای تحقق این هدف، همچنان به سرمایهگذاری در استادیا و استودیوهای زیر مجموعهی خود ادامه خواهد داد. رئیس پلتفرم گوگل استادیا در این خصوص میگوید:
استریم بازیهایی که در روی صفحه نمایش پخش میشود، آیندهی صنعت بازیهای ویدیویی است و گوگل استادیا همچنان روی و زیر مجموعههای آن به سرمایهگذاری ادامه میدهد تا بتواند بهترین تجربهی ممکن از یک سرویس ابری گیمینگ را برای همکاران و همچنین جامعهی بازیکنان رقم بزند. از ابتدای کار، این چشم انداز گوگل استادیا بوده است.
در انتها، آقای فیل هریسون به کاربران استادیا وعده داد که تا انتهای سال جاری میلادی، به لطف همکاری گوگل با استودیوهای بازیسازی و شرکتهای ناشر، چیزی بیش از صد بازی مختلف راهی استادیا خواهد شد. هرچند، او فهرستی از عناوین جدید این پلتفرم ابری ارائه نکرده و هنوز جزئیاتی از عناوین آیندهی پلتفرم گوگل در دسترس نیست. هریسون در این زمینه توضیح میدهد:
در سال ۲۰۲۱ میلادی، ما بیش از گذشته در تلاش خواهیم بود تا به تیمهای توسعهدهنده کمک کنیم از تمامی مزیتهای تکنولوژی و فناوریهای گوگل استادیا استفاده کرده و آنها را در اختیار بازیکنان قرار دهند. در این میان، ما یک فرصت عالی و بسیار مهم در جهت همکاری خود با سایر همکاران در زمینهی راه حل گیمینگ بر پایه تکنولوژی استادیا و ابزارهای این پلتفرم ابری مشاهده کردیم. ما بر این باور هستیم که این یک مسیر و راه حل بسیار خوبی برای تبدیل استادیا به یک تجارت پایدار در طولانی مدت است که میتواند باعث رشد صنعت بازیهای ویدیویی شود.
این اظهارات در حالی است که شرکت گوگل نزدیک به دو هفته پیش رسما از تعطیلی استودیوی بازیسازی استادیا خبر داد. این کمپانی نامدار در ابتدا برای توسعهی بازیهای انحصاری روی استادیا، دو استودیوی بازیسازی به نام Stadia Games و Stadia Entertainment تاسیس کرد که وظیفه هدایت آنها را به یکی از افراد باتجربه صنعت بازیهای ویدئویی یعنی جید ریموند سپرد. فردی که پیشتر در کمپانیهای بزرگی از جمله یوبیسافت و الکترونیک آرتز فعالیت داشته و جزء افراد کلیدی در توسعه چندین نسخهی مجموعه اساسین کرید و بازی Watch Dogs بوده است.
با این وجود، به نظر میرسد که برنامههای گوگل دستخوش تغییراتی شده و این کمپانی مدعی است که به جای صرف میلیونها دلار برای ساخت بازیهای انحصاری، قصد دارد تا هزینههای پشتیبانی از استادیا را به طور چشمگیری افزایش دهد. گوگل اعلام کرده که هیچ برنامهای برای سرمایهگذاری در زمینهی محتوای انحصاری ندارد و تنها با ایجاد همکاری عمیقتر با دیگر بازیسازها، به دنبال توسعهی استادیا است. در هر حال، پشتیبانی گوگل از سرویس اشتراکی استادیا به پایان نرسیده و این پلتفرم ابری همچنان به کار خود ادامه میدهد و در تلاش است تا در کنار رایانههای شخصی، ایکسباکس سری ایکس | اس و پلیاستیشن 5 به یکی از پلتفرمهای اصلی توسعهدهندگان در نسل نهم تبدیل شود.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید