1%
  • 0/10

تاریخچه ساعت‌های هوشمند سامسونگ | روند تغییر و تحول از ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۰

همه چیز درباره ساعت‌های هوشمند کره‌ای

تاریخچه ساعت‌های هوشمند سامسونگ | روند تغییر و تحول از ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۰ ۱ ۱۱ آذر ۱۳۹۹ مقالات فناوری کپی لینک
ساعت هوشمند سامسونگ

تاریخچه ساعت هوشمند سامسونگ به سال ۲۰۱۳ برمی‌گردد؛ یعنی زمانی که هنوز ساعت‌های هوشمند مثل این روزها شناخته شده نبودند و کمتر کسی می‌دانست که این دستگاه ممکن است به ابزار مهمی برای کاربران تبدیل شوند.

اما سامسونگ از سال ۲۰۱۳ ساخت ساعت‌های هوشمندش را آغاز کرد و در کمتر از یک سال پنج مدل ساعت راهی بازار کرد.

نخستین ساعت هوشمند سامسونگ

گلکسی گیر

سامسونگ تولید ساعت‌های هوشمندش را اواخر سال ۲۰۱۳ آغاز کرد.

اولین ساعت سامسونگ گلکسی گیر نام داشت؛ این ساعت از نمایشگر ۱.۶۳ اینچی، سیستم عامل تایزن، ۴ گیگابایت حافظه‌ی داخلی و ۵۱۲ مگابایت رم بهره می‌برد.

جالب است بدانید که این ساعت دوربین داشت و از حسگر ۱.۹ مگاپیکسلی با قابلیت ضبط ویدیو با سرعت ۷۲۰ فریم در ثانیه بهره می‌برد. این ساعت از حسگر شتابسنج، ژیروسکوپ، فایل‌های MP3 و MP4 پشتیبانی می‌کرد.

سامسونگ در آن زمان این ساعت را ۲۷۰ یورو عرضه کرده بود.

گلکسی Gear 2 Neo

چند ماه بعد سامسونگ گلکسی Gear 2 Neo را معرفی کرد که از همان ویژگی‌های نسخه‌ی قبلی برخوردار بود اما دوربین نداشت. این ساعت به قابلیت سنجش ضربان قلب به اضافه‌ی امکان دریافت دستورات صوتی برای شماره‌گیری مجهز شد.

سامسونگ این ساعت را با قیمت کمتری یعنی حدود ۱۷۰ یورو عرضه کرد.

Samsung Gear 2 Ne

گلکسی Gear 2

سامسونگ دوباره تقریبا دوماه بعد یعنی اوایل بهار ۲۰۱۴ (۱۳۹۳) نسخه‌ی دیگری از ساعت گلکسی گیر را معرفی کرد که این ساعت دوربین دو مگاپیکسلی داشت و از همه‌ی ویژگی‌های ساعت قبل نیز بهره می‌برد. این ساعت نیز ۲۳۰ یورو قیمت داشت.

گلکسی Gear Live

گلکسی گیر لایو ساعت بعدی سامسونگ بود که اوایل تابستان همان سال معرفی شد و این ساعت نیز مثل سه مدل قبلی بود اما دوربین از آن حذف شده بود.

گلکسی گیر S

گلکسی گیر S ساعت بعدی سامسونگ باز هم متعلق به سال ۲۰۱۴ است که همه‌ی قابلیت‌های ساعت‌های قبلی را به اضافه‌ی قطب‌نما، فشار سنج، نور ماورا بنفش و فرامین صوتی دارا بود.

سامسونگ این ساعت را با قیمت ۳۰۰ یورو عرضه کرد.

گیر S2

اما سال ۲۰۱۵ سامسونگ سه نسخه از ساعت‌های هوشمندش از سری گیر با نام‌های Gear S2، Gear S2 3G و Gear S2 classic همزمان راهی بازار کرد.

این ساعت‌ها برخلاف ساعت‌های هوشمند سال قبل سامسونگ که صفحه نمایش مستطیل شکل داشتند، با نمایشگر گرد معرفی شدند.

ساعت هوشمند سامسونگ

هر سه دستگاه نمایشگر ۱.۲ اینچ داشتند، از استاندارد IP68 برای مقاومت در برابر آب و گردوغبار پشتیبانی می‌کردند و به ۴ گیگابایت حافظه‌ی داخلی و ۵۱۲ مگابایت رم مجهز بودند و نیز امکان شارژ بی‌سیم Qi به این دستگاه‌ها اضافه شد.

همه‌ی این دستگاه‌ها از بلوتوث ۴.۱ بهره می‌بردند و تنها تفاوت این دستگاه‌ها این بود که مدل Gear S2 3G از سیم‌کارت پشتیبانی می‌کرد، بر این اساس از بلندگو هم برخوردار بود.

قیمت این دستگاه به ترتیب ۱۷۰، ۲۵۰ و ۲۰۰ یورو بود.

گیر S2 classic 3G

اوایل سال ۲۰۱۶ یعنی چند ماه بعد از عرضه‌ی ساعت‌های گیر S2، سامسونگ نسخه‌ی 3G گیر اس کلاسیک را به بازار عرضه کرد که از سیم‌کارت eSim پشتیبانی می‌کرد و قیمت آن ۲۵۰ یورو بود.

گیر S3

سامسونگ دوباره اواسط تابستان سال ۲۰۱۶ همراه با سری نوت، سه مدل ساعت هوشمند از سری گیر S3 به بازار عرضه کرد.

این ساعت‌ها با نام‌های Gear S3 frontier LTE، Gear S3 frontier و Gear S3 classic به بازار عرضه شدند که فقط نسخه‌ی LTE از سیم‌کارت eSim پشتیبانی می‌کرد.

ساعت هوشمند سامسونگ

ساعت‌های این سری صفحه نمایش بزرگ‌تر ۱.۳ اینچی داشتند و نیز باتری هم ۳۸۰ میلی‌آمپر ساعتی بود که مدت زمان بیشتری نسبت به نسل‌های قبل شارژ نگه می‌داشت.

اما همانند نسل‌های قبلی همچنان از شتاب سنج، ژیروسکوپ، حسگر ضربان قلب، فشار سنج، امکان دریافت دستورات صوتی، پخش کننده MP3 / M4A / AAC / WAV و امکان نمایش عکس پشتیبانی می‌کردند.

قیمت این دستگاه‌ها به ترتیب ۳۰۰، ۲۱۰ و ۲۶۰ یورو بود.

گیر  S3 classic LTE

سامسونگ اوایل سال ۲۰۱۷ نسخه‌ی ال‌تی‌ای کلاسیک S3 را نیز معرفی کرد که این دستگاه نیز امکان پشتیبانی از سیم‌کارت eSim را داشت اما به لحاظ ویژگی با نسل قبل تفاوت چندانی نداشت.

اما سامسونگ این نسخه را با قیمت ۳۳۰ یورو به بازار عرضه کرد.

گیر اسپورت

تابستان همان سال سامسونگ نسخه‌ای ورزشی از ساعت‌های هوشمندش به بازار عرضه کرد، اما علیرغم نامش، قابلیت مقاومت در برابر ضربه و شرایط نامساعد جوی را نداشت. با این حال در لیست ویژگی‌های دستگاه قید شده بود که ضدآب است و تا عمق ۵۰ متری مشکلی نخواهد داشت.

گلکسی گیر اسپورت

این ساعت علاوه بر پشتیبانی از شتاب سنج، ژیروسکوپ، ضربان سنج قلب و فشار سنج، با دستیار صوتی بیکسبی سامسونگ سازگار بود.

قیمت این دستگاه ۲۰۰ یورو اعلام شد.

گلکسی واچ

اما سامسونگ به مدت یک سال هیچ ساعت دیگری راهی بازار نکرد و بعد از یک سال فقط یک مدل ساعت با نام جدید به بازار عرضه کرد. این ساعت گلکسی واچ نام داشت و هم‌زمان با Note 9 رونمایی شد.

اما دو نسخه‌ از این ساعت با رم‌های مختلف عرضه شد؛ نسخه‌ای با ۴ گیگابایت حافظه‌ی داخلی و ۷۶۸ مگابایت رم و نسخه‌ی دیگر با ۴ گیگابایت حافظه‌ی داخلی و ۱.۵ گیگابایت رم.

ساعت هوشمند سامسونگ

گلکسی واچ از سیم‌کارت پشتیبانی می‌کرد و باتری آن به ۴۷۲ میلی‌آمپرساعت رسید که مدت زمان ۷۲ ساعت شارژ نگه می‌داشت و نسبت به نسل‌های قبل پیشرفت چشمگیری به حساب می‌آمد.

گلکسی واچ اکتیو

اوایل سال ۲۰۱۹ سامسونگ نسخه‌ی کوچکی از گلکسی واچ به نام واچ اکتیو با نمایشگر ۱.۱ اینچی راهی بازار کرد. این ساعت همه‌ی ویژگی‌های نسل‌های قبل را داشت به غیر از پشتیبانی از سیمکارت. البته به دلیل کوچک شدن نمایشگر باتری هم به ۲۳۰ میلی‌آمپرساعت کاهش یافته بود.

قیمت این ساعت ۲۱۰ یورو اعلام شد.

گلکسی واچ اکتیو ۲

تابستان همان سال یعنی زمان رونمایی از گلکسی نوت ۱۰، ساعت‌های هوشمند سامسونگ با نام Galaxy Watch Active2 Aluminum و Galaxy Watch Active2 معرفی شدند که هر دو دارای صفحه نمایش ۱.۴ اینچی بودند اما فقط دومی از سیم‌کارت پشتیبانی می‌کرد و در دو نسخه با حافظه‌ی داخلی ۴ گیگابایت و ۷۶۸ مگابایت رم و نسخه‌ی دیگر با ۴ گیگابایت حافظه‌ی داخلی و ۱.۵ گیگابایت رم راهی بازار شد. باتری هر دو ساعت به ۳۴۰ میلی‌آمپر ساعت ارتقا یافته بود.

گلکسی واچ ۳

گلگسی واچ ۳

اما آخرین نسخه از ساعت‌های هوشمند سامسونگ با نام گلکسی واچ ۳ تابستان امسال به بازار عرضه شد.

این ساعت صفحه نمایش ۱.۴ اینچی دارد، از سیمکارت پشتیبانی می‌کند و حافظه‌ی داخلی آن از ۴ گیگ به ۸ گیگابایت افزایش یافته و از رم یک گیگابایتی برخوردار است. این ساعت با قیمت ۳۴۰ دلار عرضه شده است.

این ساعت هوشمند سامسونگ در بازار ایران هم‌اکنون به قیمت حدود ۸.۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments