آنر مجیک 6 و 6 پرو رونمایی شدند؛ بهترین پرچمدارهای آنر با امکانات خارقالعاده
آنر ساعاتی پیش از گوشیهای سری آنر مجیک 6 با امکانات بسیار جذاب رونمایی کرده؛ محصولاتی با پردازندهی قدرتمند و دوربین پریسکوپی ۱۸۰ مگاپیکسلی.
آنر بعد از جدا شدن از شرکت هواوی توانست گوشیهای فوقالعادهای را به صورت مستقل تولید و روانهی بازار کند. یکی از این گوشیها آنر مجیک ۵ پرو بود که در حال حاضر در بازار در دسترس قرار دارد و در زمینهی دوربین، یکی از فوقالعادهترین گوشیهای بازار محسوب میشود. همین گوشی بود که توانست مدتها در وبسایت Dxomark به عنوان بهترین گوشی از لحاظ کیفیت عکاسی شناخته شود.
حالا آنر مجیک 6 و 6 پرو به عنوان جدیدترین پرچمدارهای این شرکت رونمایی شدهاند و امکانات فوقالعادهای هم دارند. از جمله این موارد میتوان به پردازندهی قدرتمند، نمایشگر LTPO بسیار باکیفیت، دوربین سهگانهی قدرتمند و دوربین پریسکوپی جدید و قدرتمند.
آنر مجیک 6 و 6 پرو مشترکا از نمایشگر ۶٫۸ اینچی خمیده از نوع LTPO AMOLED بهره میبرد که وضوح تصویر در آنها به عدد فوقالعادهی ۱۲۶۴ × ۲۸۰۰ پیکسل میرسد. رفرشریت این پنل ۱۲۰ هرتزی است که به لطف فناوری ساخت جدیدی که دارد، قادر است از ۱ تا ۱۲۰ هرتز جابجا شود.
آنر مدعی شده بیشینهی روشنایی این گوشی ۱۸۰۰ نیت در حالت خودکار است اما در حالت تماشای محتوای HDR، این میزان به عدد خیرهکننده و بیسابقهی ۵۰۰۰ نیت میرسد. میزانی که قطعا چشم را به خود خیره خواهد کرد و تاکنون هم در هیچ گوشی دیگری دیده نشده است.
هر دو نمایشگر همچنین از فناوری کاهش نور با فرکانس بسیار بالای ۴۳۲۰ هرتز بهره میبرند تا بدین ترتیب در بخش نمایشگر، شما هیچ ضعفی از هیچ یک از این دو گوشی نتوانید بگیرید. همچنین از لحاظ زیبایی هم واقعا این دو نمای نفسگیری دارند چون حواشی بالا و پایین آن عملا صفر است و حواشی کناری آن هم به خاطر منحنی بودن، صفر است.
روی بالاترین قسمت مرکزی این پنل زیبا، دوربین سلفی ۵۰ مگاپیکسلی را شاهد هستیم که گشودگی دیافراگم آن به F/2.0 میرسد. البته در مدل استاندارد، همین یک دوربین را شاهد هستیم اما در مدل پرو، یک سنسور سنجش عمق سهبعدی هم برای تشخیص چهرهی پیشرفته دیده میشود.
روی پنل پشتی این گوشی ماژول دوربین جذابی را شاهد هستیم که میزبان سه دوربین است. دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم متغیر f/1.4-f/2.0 به عنوان دوربین اصلی مدل پرو ایفای نقش میکند اما همین دوربین با گشودگی دیافراگم f/1.9 در مدل استاندارد به کار گرفته شده است.
در کنار این دوربین اصلی، یک سنسور 180 مگاپیکسلی پریسکوپی با زوم اپتیکال ۲٫۵ برابری و ۱۰۰ برابری دیجیتال حضور دارد که کیفیت خارقالعادهای را به ادعای آنر به نمایش میگذارد. همچنین دوربین فوق عریض هم ۵۰ مگاپیکسلی است که در هر دو مدل به کار گرفته شده. برای مدل استاندارد اما دوربین تلهفوتو ۳۲ مگاپیکسلی با میزان زوم اپتیکال ۲٫۵ برابری به کار گرفته شده است.
هر دو گوشی از رابط کاربری MagicOS 8.0 سوار بر اندروید ۱۴ بهره میبرد و در دو مدل ۱۲/۱۶ گیگابایتی در دسترس قرار دارند. مدل پرو اما در بهترین کانفیگ خود ۱ ترابایتی و مدل استاندارد هم در بهترین کانفیگ خود، ۵۱۲ گیگابایتی است. حافظهی داخلی هر دو گوشی هم از نوع UFS 4.0 است.
آنر مجیک ۶ از باتری ۵۴۵۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد و در کمال تعجب برایش شارژر ۶۶ واتی در نظر گرفته شده است. مدل پرو اما باتری ۵۶۰۰ میلیآمپر ساعتی دارد و سرعت شارژرش هم به ۸۰ وات میرسد. سرعت شارژ بیسیم هر دو هم به ترتیب ۵۰ و ۶۶ وات است.
از لحاظ اتصالات هم وضعیت هر دو گوشی عالی است. پشتیبانی از وایفای 7، بلوتوث 5.3 و ارتباط ماهوارهای هم در آنر مجیک 6 پرو دیده میشود. اما همین امکانات در مدل استاندارد هم دیده میشود با این تفاوت که خبری از ارتباط ماهوارهای نیست. در هر دو گوشی هم فرستندهی مادون قرمز برای کنترل لوازم خانگی و استاندارد ضد آب IP68 هم وجود دارد.
آنر مجیک 6 و 6 پرو در رنگهای مشکی، آبی، بنفش و سفید راهی بازار میشوند که قیمتشان بین 620 تا 940 دلار. رنگ سبز و بنفش این گوشی از بافت بسیار جذابی بهره میبرند و از نوع چرمی هستند. اما مدل مشکی، پنل پشتی سادهای دارد. مدل سفید هم اگرچه جنس پنل پشتیاش از جنس شیشه است اما طرح بسیار جذابی دارد که امیدواریم در بازار جهانی هم عرضه شود.
- آنر مجیک ۶ مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی: ۴٫۳۹۹ یوآن
- آنر مجیک ۶ مدل ۱۶/۲۵۶ گیگابایتی: ۴٫۶۹۹ یوآن
- آنر مجیک ۶ مدل ۱۶/۵۱۲ گیگابایتی: ۴٫۹۹۹ یوآن
- آنر مجیک ۶ پرو مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی: ۵٫۶۹۹ یوآن
- آنر مجیک ۶ پرو مدل ۱۶/۲۵۶ گیگابایتی: ۶٫۱۹۹ یوآن
- آنر مجیک ۶ پرو مدل ۱۶/۱۰۲۴ گیگابایتی: ۶٫۶۹۹ یوآن
سری آنر مجیک 6 پرو قرار است در تاریخ ۱۸ ژانویه (۷ روز دیگر) رسما راهی بازار چین شوند اما اینکه چه زمانی راهی بازار جهانی میشوند هنوز مشخص نشده است. قیمتهای بالا هم اگر به واحد دلار تبدیل میشد فایدهی خاصی نداشت چون وقتی این گوشیها وارد بازار جهانی شوند، قیمت متفاوتی خواهند داشت.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید