تصاویر واقعی از گوشی هواوی میت ۶۰ منتشر شد
پرچمدار هواوی با اینترنت 5G از راه میرسد
به تازگی تصاویر واقعی گوشی مورد انتظار هواوی میت ۶۰ به بیرون درز پیدا کرده که نشان میدهد این گوشی ماژولی مشابه نسل قبل خواهد داشت.
هواوی قرار است پاییز امسال از گوشی میت ۶۰ به همراه مدلهای مختلف آن رونمایی کند. در همین راستا به تازگی شاهد انتشار تصاویر واقعی مدل استاندارد این سری بودیم که نشان میدهد این محصول از یک سری جهات در مقایسه با نسل قبل تفاوت خواهد داشت و از یک سری جهات هم شبیه به آن خواهد بود.
اینطور که از تصاویر پیداست، باید انتظار داشته باشیم هواوی میت ۶۰ یک ماژول دایرهای بزرگ روی پنل پشتی خود داشته باشد. تا اینجای کار همه چیز مثل قبل است اما آنچه که باعث تفاوت بین دو نسل میشود، جنس پنل پشتی است. اینطور که به نظر میرسد، هواوی میخواهد از دو ماده برای ساخت پنل پشتی میت 60 استفاده کند که یکی از آنها فلز (برای بخش پایینی) و دیگری شیشه (برای بخش بالایی) خواهد بود.
بر میگردیم به ماژول، جایی که شاهد تعبیهی سه دوربین درون آن هستیم. در بالاترین قسمت ماژول هم یک چراغ LED دیده میشود. هنوز مشخص نیست چه دوربینهایی در این ماژول تعبیه خواهد شد اما اینطور که از شایعات متوجه شدیم، به نظر میرسد دوربین اصلی، فوق عریض و ماکرو یا سنجش عمق باشند چون بعید است در مدل استاندارد شاهد تعبیهی دوربین تلهفوتو باشیم.
هواوی میت ۶۰ طبق شنیدهها از نمایشگر OLED با وضوح ۱۲۲۰P بهره خواهد برد و رفرشریت آن هم به ۱۲۰ هرتز خواهد رسید. مورد جالبتر اما تجهیز این گوشی به حفرهی دوگانهی پیوسته خواهد بود که تا حد زیادی این گوشی را شبیه به سری آیفون ۱۴ پرو میکند. هرچند خود هواوی هم پیشتر چنین طراحی را در گوشیهایش استفاده کرده بود. به احتمال زیاد در کنار دوربین سلفی، یک سنسور مدت پرواز هم قرار خواهد گرفت تا در ثبت تصاویر پرتره به دوربین سلفی کمک کند. شاید هم شاهد قابلیت نرمافزاری مشابه جزیرهی متحرک سری آیفون ۱۴ پرو باشیم تا به شکل جذابتری بتوان با این حفرهی روی نمایشگر تعامل برقرار کرد.
گوشی هواوی میت ۶۰ به احتمال زیاد با سیستمعامل هارمونی OS 4 و یک تراشهی 5G بومی راهی بازار خواهد شد. همانطور که میدانید هواوی حق استفاده از تراشههای 5G ساخت شرکتهایی نظیر کوالکام را ندارد و چند سالی است گوشیهایش این فناوری را به صورت پیشفرض پشتیبانی نمیکنند. در نتیجه هواوی مجبور شده با همکاری شرکت چینی SMIC به طراحی یک تراشهی بومی بپردازد. حال باید دید آیا در این مسیر موفق میشود یا خیر.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید