همکاری انستیتو ملی بازیسازی و وزارت آموزش و پرورش در خصوص آموزش بازیسازی
یک کلاس درس ۴۰ هزار نفری!
بنیاد ملی بازیهای رایانهای با انتشار یک بیانیهی رسمی از همکاری انستیتو ملی بازیسازی و وزارت آموزش و پرورش در خصوص آموزش بازیسازی خبر داد.
پس از شیوع گستردهی کرونا در سراسر جهان، ایران مانند هر کشور دیگری سعی کرد با برقراری محدودیتهای اجتماعی و بستن مکانهای شلوغ جلوی گسترش بیشتر ویروس را بگیرد. یکی از نتایج اتخاذ چنین تصمیمی، تعطیلی مدارس بوده است. بدین ترتیب، مراکز تحصیلی مجبور شدند برای ادامهی روند آموزش دست به دامان نرم افزارهای پیامرسان مانند واتساپ یا تلگرام شده و از این طریق، توضیحات مربوط به هر درس یا مبحث را ارائه دهند.
با ادامه یافتن شرایط کرونایی، وزارت آموزش و پرورش با همکاری تیم فنی همراه اول یک نرم افزار پیامرسان به نام شاد را توسعه داد و اوایل سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ در اختیار دانش آموزان و معلمان قرار داد. این نرم افزار ویژگیهای مختلفی دارد که برای مثال میتوان به احراز هویت و اعطای نقش به کاربران، حضور و غیاب هوشمند، پخش زنده، آزمون ساز و تماس دوسویهی رایگان اشاره کرد. این قابلیتها باعث شدهاند تا شاد به نرم افزاری ایدهال برای اهداف آموزشی تبدیل شود. در ضمن، محصول مشترک وزارت آموزش و پرورش و همراه اول بیش از ۱۴ میلیون کاربر دارد.
ادارهی ارتباطات و امور بینالملل بنیاد ملی بازیهای رایانهای با انتشار یک بیانیهی رسمی از همکاری انستیتو ملی بازیسازی و وزارت آموزش و پرورش در خصوص آموزش بازیسازی خبر داد. با توجه به آنچه در مطلب آمده، در آیندهی نزدیک یک کانال ایجاد میشود تا علاقهمندان به بازیسازی بتوانند از طریق آن به محتوای مورد نیاز دسترسی داشته باشند. فرزانه شریفی مدیر انستیتو ملی بازیسازی با اشاره به اینکه کانال مخاطبان زیر ۱۶ سال را هدف گرفته گفت:
آموزش بازیسازی برای این مقطع سنی و در سطح کشوری و به صورت رایگان تقریبا بیسابقه بوده است. در حال حاضر مخاطبان مدرسه بازیسازان فردا در شبکه دانش آموزی شاد به حدود ۴۰ هزار نفر رسیده است که پیشبینی میشود، افزایش پیدا کند.
با توجه به گفتههای فرزانه شریفی، آموزشهای ویدیویی که از طریق کانال منتشر میشود به گونهای هستند که تمامی کاربران قادر به استفاده از آنها باشند. برای رفع نیازهای دانش آموزانی که در بازیسازی پیشزمینه دارند هم دورهی تخصصی در نظر گرفته شده که با حمایت مستقیم انستیتو و به صورت همزمان برگزار میشوند. شریفی در ادامهی صحبتهای خود افزود:
انستیتو ملی بازیسازی به عنوان هدایت کنندهی اصلی دانشآموزان در این شبکه، محتواهای آموزشی حوزههای فنی، هنری و طراحی را از طریق این شبکه در اختیار دانش آموزان در سراسر کشور قرار میدهد و مشاوران و اساتیدی که برای این منظور در نظر گرفته شده است، دانش آموزان را به سمت یادگیری خوب بازیسازی هدایت میکنند.
مدیر انستیتو ملی در پایان صحبتهای خود گفت:
در حال حاضر بزرگترین محدودیت در اجرای این طرح این است که بتوانیم ظرفیت بسیار بزرگ ۴۰ هزار نفری از دانشآموزان را که در آینده بیشتر هم خواهد شد، برای ارائه آموزشهای مناسب ساماندهی کنیم. با راهاندازی مدرسه بازیسازان فردا تلاش چند ساله انستیتو ملی بازیسازی بنیاد ملی بازیهای رایانهای برای دستیابی به سه هدف مهم خود یعنی ملی کردن بازیسازی در کشور، آموزش بازیسازی برای گروههای سنی مختلف و آموزش گروههای محروم به نتیجه میرسد
نظر شما دربارهی این طرح چیست؟ آن را با ما در میان بگذارید.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید