1%
  • 10/10

جیمز گان از تفاوت فرنچایزهای دی سی یونیورس و ام سی یو می‌گوید

دی سی یونیورس نمی‌خواهد اشتباه DCEU را تکرار کند

جیمز گان از تفاوت فرنچایزهای دی سی یونیورس و ام سی یو می‌گوید ۲۸ ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ سینمای جهان کپی لینک

جیمز گان چندی پیش مصاحبه‌ای را با Entertainment Weekly انجام داده و در بخشی از آن به تفاوت‌های دی سی یونیورس و ام سی یو پرداخته است.

استودیوهای دی سی و وارنر سال‌ها پیش سعی کردند فرنچایز DC Extended Universe را با الهام از Marvel Cinematic Universe ساخته و گسترش دهند. بزرگترین اشتباهشان حین تلاش برای رسیدن به این هدف، عجله و عدم برنامه ریزی درست بود. از همین رو، DCEU خیلی زود جذابیت خود را برای مخاطبان از دست داد و نهایتاً هم بدون دستیابی به اهداف مشخص شده از گردونه رقابت کنار رفت. در حالی که مارول همچنان با MCU پیش می‌رود، دی سی بدنبال لانچ فرنچایز DC Universe است.

جیمز گان (James Gunn) و پیتر سفرن (Peter Safran) مدیران دی سی یونیورس هستند. از آنجایی که در زمینه فیلمنامه نویسی و کارگردانی تجربه دارد، گان روی روند ساخت آثار سینمایی یا سریالی و گسترش جهان داستانی نظارت می‌کند. سفرن هم وظایف مدیریتی و تبلیغاتی را به دوش می‌کشد. به هر حال، تجربه‌های زیادی در حوزه تجارت دارد.

جیمز گان چندی پیش پای مصاحبه با رسانه Entertainment Weekly نشست. او در بخشی از صحبت‌های خود تفاوت دی سی یونیورس و ام سی یو را از دیدگاه خودش بیان کرد:

چیزی که همیشه در مورد کمیک بوک‌های دی سی دوست داشتم این بود که شما کمیک بوک‌های جریان اصلی خود را داشتید که همیشه منتشر می‌شدند. اما در عین حال کمیک‌ بوک‌هایی با لحن کاملاً متفاوت مانند Watchmen ،The Dark Knight Returns و All-Star Superman هم وجود داشت. از این نظر با مارول متفاوت بود.

مدیر استودیو دی سی ادامه داد:

این سیاستی است که واقعاً می‌خواهم در استودیو [تولید فیلم و سریال] حفظ کنم؛ اینکه هر پروژه قرار است چشم انداز متفاوتی از هنرمندانی که آن را خلق می‌کنند، به ارمغان بیاورد.

موفقیت‌های ام سی یو در سینما طی یک دهه گذشته دلایل متعددی داشته که یکی از آن‌ها پایبندی به یک سری اصول خاص در تولید بوده است؛ اصولی که در میان کارشناسان و طرفداران با نام «فرمول مارول» شناخته می‌شود. این فرمول اجازه نمی‌دهد فیلمسازان آزادی عمل چندانی در بکار بردن ایده‌های خود داشته باشند و همین موضوع، به وجود شباهت میان فیلم‌ها منجر شده است. هر چند، استثناهایی هم وجود دارد.

برای مثال، می‌توان به مجموعه فیلم‌های محافظان کهکشان (Guardians of the Galaxy) اشاره کرد.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

28 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments