1%
  • 0/10

اگزینوس ۲۴۰۰ نزدیک به اسنپدراگون ۸ نسل ۳؛ سامسونگ بالاخره موفق شد

این بار دیگر جای نگرانی نیست!

اگزینوس ۲۴۰۰ نزدیک به اسنپدراگون ۸ نسل ۳؛ سامسونگ بالاخره موفق شد ۰ ۱۵ دی ۱۴۰۲ اخبار فناوری کپی لینک
اگزینوس ۲۴۰۰ در مقابل اسنپدراگون ۸ نسل ۳

نتایج گیک‌بنچ نشان می‌دهد که سامسونگ بالاخره در بهینه‌سازی اگزینوس ۲۴۰۰ موفق بوده و این تراشه توانسته در تست‌ها فوق‌العاده ظاهر شود.

در حالی که هنوز اگزینوس ۲۴۰۰ رسما رونمایی نشده، اما بنچمارک‌های مختلفی از آن از همین حالا در اینترنت یافت می‌شود که البته نمی‌توان به همه‌ی آن‌ها اعتماد کرد. هرچند بنچمارک گیک‌بنچ جدیدی که از سری اس ۲۴ با دو پردازنده‌ی اگزینوس ۲۴۰۰ و اسنپدراگون ۸ نسل ۳ منتشر شده کاملا موثق به نظر می‌رسد و اطلاعات خوبی هم با خود به همراه دارد.

اینطور که پیداست، ظاهرا سامسونگ بالاخره موفق شده تراشه‌ای بسازد که می‌تواند به پرچم‌داران این شرکت در ارائه‌ی عملکردی جذاب کمک کند. این تراشه‌ی احتمالا ۱۰ هسته‌ای اگزینوس ۲۴۰۰ نام دارد و قرار است در بازارهای بین‌المللی (به جز آمریکا و کانادا) به عنوان قلب تپنده در پرچم‌داران جدید سامسونگ ایفای نقش کند. حالا بنچمارک آن هم منتشر شده که می‌توانید در زیر تصاویر مربوط به آن‌ها را با هم مشاهده کنید.

همانطور که مشاهده می‌کنید، گلکسی اس ۲۴ پلاس با اگزینوس ۲۴۰۰ (در سمت راست) در مقابل اس ۲۴ اولترا با اسنپدراگون ۸ نسل ۳ (سمت چپ) قرار گرفته و اگرچه در هر دو بخش، علی‌رغم حضور دو هسته‌ی بیشتر، ضعیف‌تر ظاهر شده اما این ضعف در عمل اصلا خودش را نشان نمی‌دهد. البته این نتایج اولیه‌ی بنچمارک مربوط به این دو گوشی بود. جدیدترین بنچمارک، خبر بهتری به همراه دارد.

در این تست، اگرچه اسنپدراگون ۸ نسل ۳ در بخش چند هسته‌ای همچنان بهتر ظاهر شده اما اختلاف در بخش تک هسته‌ای به حداقل رسیده است. تفاوت کلی در بخش تک و چند هسته‌ای به ترتیب از ۸ و ۵ به ۴ و ۳٪ رسیده است که این خبر خوبی است.

تنها چیزی که فعلا نمی‌دانیم این است که آیا اگزینوس ۲۴۰۰ در عمل می‌تواند زیر فشار سنگین، عملکرد خود را حفظ کند یا خیر. اگر این موضوع مشخص شود، بهتر می‌توان برنده بین این تراشه و اسنپدراگون ۸ نسل ۳ را مشخص کرد. مشخصات فنی این دو تراشه هم به شرح زیر است:

اسنپدراگون ۸ نسل ۳

  • ۱ هسته از نوع Cortex-X4 با فرکانس ۳٫۳ گیگاهرتز
  • ۳ هسته‌ی بزرگ از نوع Cortex-A720 با فرکانس ۳٫۲ گیگاهرتز
  • ۲ هسته‌ی میانی از نوع Cortex-A720 با فرکانس ۳ گیگاهرتز
  • ۲ هسته‌ی کوچک از نوع Cortex-A520 با فرکانس ۲٫۳ گیگاهرتز

اگزینوس ۲۴۰۰

  • ۱ هسته از نوع Cortex-X4 با فرکانس ۳٫1 گیگاهرتز
  • ۲ هسته‌ی بزرگ از نوع Cortex-A720 با فرکانس ۲٫۹ گیگاهرتز
  • ۳ هسته‌ی میانی از نوع Cortex-A720 با فرکانس ۲٫۶ گیگاهرتز
  • ۲ هسته‌ی کوچک از نوع Cortex-A520 با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز

به وضوح مشخص است که سامسونگ نخوانسته فرکانس این هسته‌ها را به شکل غیرمعمولی افزایش دهد تا در نهایت مشکل داغی بیش از حد و عدم پایداری گریبان گوشی‌هایش را بگیرد. حال باید منتظر ماند و دید آیا این کاهش فرکانس در عمل تأثیر منفی روی عملکرد اگزینوس ۲۴۰۰ می‌گذارد یا وضعیت را بهتر می‌کند.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments