اختصاص وام کم بهره به استارتاپ و جزییات آن در بحران کرونا
تسهیلات وعده داده شده فقط به سه دسته از کسب و کارهای اینترنتی تعلق میگیرد
وزیر ارتباطات چند روز پیش اعلام کرد که وام کم بهرهای برای جلوگیری از تعدیل نیرو در کسب وکارهای اینترنتی اختصاص مییابد. در این گزارش به جزییات آن میپردازیم.
وی همچنین اعلام کرد که بیمه و مالیات هم تسهیلاتی برای این شرکتها در نظر گرفتهاند.
تسهیلات وعده داده شده از سوی وزیر ارتباطات با عنوان «تسهیلات اضطراری نوآفرین» به کسب و کارهای اینترنتی تعلق میگیرد.
جزییات این طرح به شرح زیر است:
این تسهیلات به کسب و کارهایی که در سامانه ایران نوآفرین ثبتنام کرده و اطلاعات فعالیت خود را در آن درج کردهاند، پرداخت میشود.
تسهیلات مذکور به منظور حفظ میزان اشتغال فعلی، کمک به ادامه فعالیت کسب و کارها و گذر از وضعیت پیشآمده با کارمزد ۵ درصد و تنفس تا شهریورماه و تسویه تا پایان سال ۱۳۹۹ است.
لذا کسب و کارهای آسیب دیده، باید تعداد کارکنان فعلی خود را به همراه اطلاعات فعالیتی در سامانه نوآفرین اعلام و درخواست خود به همراه تعهد عدم تعدیل نیروی کار را ثبت کنند.
این سامانه پس از بررسی موارد اعلامی و تطبیق آن با اطلاعات مندرج در سایر سامانهها از جمله سامانه تامین اجتماعی، نسبت به تایید موارد و محاسبه پرداخت حداقل حقوق به تعداد کارکنان کسب و کار اقدام میکند.
تسهیلات در پایان هر ماه و پس از ارسال مستندات حقوق پرداختی توسط کسب و کار، به شرط عدم تعدیل نیروی کار برای یک دوره سهماهه قابل پرداخت خواهد بود و اطلاعات آن (از جمله؛ نام کسب و کار دریافتکننده، تعداد اشتغال و میزان تسهیلات) در سامانه ایران نوآفرین با شفافیت کامل اعلام خواهد شد.
صندوق نوآوری و شکوفایی با تخصیص مبلغ ۳۰ میلیارد تومان در این طرح مشارکت کرده است.
به این ترتیب به نظر میرسد این تسهیلات فقط به سه دسته از کسب و کارهای اینترنتی شامل استارتاپهای سفارش آنلاین غذا، ارائه خدمات در محل و فروش بلیط و تور گردشگری تعلق میگیرد.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید