گرانترین گوشیهای دنیا | آیا حاضرید برای یک گوشی ۴۰ میلیون دلار هزینه کنید؟
گوشیهای لوکس تاریخ گذشته
گرانترین گوشیها ی دنیا را این روزها پرچمداران اپل و سامسونگ و هواوی تشکیل میدهند در حالی که یک دههی پیش گوشیهای لوکس و گرانقیمت به دستگاههایی اطلاق میشد که روی آنها جواهر و الماس و طلا کار شده بود.
در قرن ۲۱ زندگی میکنیم و احتمالا چندین سال پیش تصور میکردیم که داشتن گوشی هزار دلاری خیلی عجیب نیست؛ اما یک گوشی با قیمتی حدود هزار دلار نه تنها برای ایرانیان رقمی بزرگ است، بلکه برای بسیاری دیگر از مردم دنیا هم پرداختش ساده نیست.
با این حال هنوز هم هستند افرادی که حاضرند برای خرید یک گوشی لوکس چند میلیون دلار هزینه کنند؛ گوشیهای الماس نشان با قیمتی حدود ۴۰-۵۰ میلیون دلار.
گوشیهای لوکس تا یک دههی پیش بازار گرمی داشتند و معمولا تلفنهای همراهی را شامل میشد که هوشمند نبودند و صفحهکلیدهای بزرگی داشتند؛ حتی شرکتهایی مثل ورتو که البته هنوز هم فعالیت محدودی در این زمینه دارد، در آن زمان به شکل تخصصی روی گوشیها و لوازم جانبی خاصی کار میکردند و این دستگاهها را با طلا و الماس به شکلی لوکس درمیآوردند و در سرتاسر دنیا فروشگاههایی ویژهای برای عرضهی محصولاتشان داشتند. اما این روزها ساخت چنین محصولاتی کمتر شده و اگر هم شرکتهایی در این زمینه فعالیت میکنند، به شکل ویژه فقط روی گوشیهای موبایل نیست، بلکه در کنار سایر کالاها، برخی از گوشیها آن هم بیشتر گوشیهای اپل را به سنگهای قیمتی و طلا مزین میکنند.
در این مقاله قصد داریم به گرانترین گوشیهای دنیا بپردازیم.
falcon supernova iphone 6 pink diamond
گرانترین گوشی دنیا یک آیفون ۶ به قیمت ۴۸.۵ میلیون دلار است. این گوشی که با نام آیفون ۶ فالکون سوپرنوا الماسنشان شناخته میشود، متعلق به نیتا آمبانی، همسر موکش آمبانی، ثروتمندترین تاجر هندی است.
البته همانطور که از شکل و شمایل این گوشی برمیآید، یک قطعه الماس بزرگ در قاب پشتی دستگاه جاساز شده و بدنهی آن از طلا ساخته شده است. از این دستگاه با بدنهی طلای زرد، رزگلد و سفید و نیز الماس آبی، نارنجی و صورتی قابل سفارش بود که ظاهرا نسخهی الماس نارنجی و آبی قیمت ارزانتری داشت.
iphone 4s elite gold
گوشی گرانقیمت بعدی نیز آیفون است؛ این گوشی ۹.۴ میلیون دلار قیمت دارد و توسط استوارت هاگز به سنگهای قیمتی مزین شده است؛ در حالی که انتظار میرود این گوشی به طلا و الماس مزین شده باشد، اما نسخه Elite Gold از آیفون 4s فراتر از تعاریف معمول از ویژگیهای خاصی برخوردار است.
آنچه باعث خاص بودن استوارت هاگز میشود مقاومت دستگاه و درجهی سختی آن به دلیل استفاده از عناصری شبیه استخوان دایناسور در بدنهی آن است. طراح این گوشی متذکر شده که بدنهی این دستگاه از پلاتین جامد، قطعات جلا داده شده از سنگهای نادر مانند عقیق، کوارتز و ستاره سنگ خورشید ساخته شده است.
stuart hughes iphone 4 diamond rose
این گوشی که در ردهی سه گوشی گرانقیمت دنیا قرار میگیرد، ۵۰۰ قطعه الماس تراش خورده روی آن قرار گرفته که در مجموع بیش از ۱۰۰ عیار است.
در قاب پشتی آرم اپل از ۵۳ قطعه الماس رزگلد استفاده شده و بدنهی اصلی از پلاتین ساخته شده که دارای یک برش الماس صورتی ۷.۴ عیار است. از این گوشی که ۸ میلیون دلار قیمت گذاری شده، فقط دو دستگاه ساخته شده است.
goldstriker iphone 3Gs supreme
بدنهی این آیفون از پلاتین و ۷۵ قطعه الماس ۹۷.۵ قیرات ساخته شده است. همچنین چهار قطعه الماس صورتی روی کلید هوم قرار گرفته است.
در قاب پشتی حدود ۱۱۲ گرم طلای ۱۸ عیار به همراه ۵۳ قطعه الماس روی آرم اپل قرار گرفته است. کلید هوم شامل الماس تک برش ۷.۱ عیار در پایه طلای رز ۱۸ عیار قرار گرفته است.
قیمت این گوشی ۳.۲ میلیون دلار است.
goldvish le million
le million یکی از گرانترین گوشیهایی است که در سال ۲۰۰۶ تولید و روانهی بازار شد.
این گوشی که قیمتی برابر ۱.۳ میلیون دلار دارد و توسط شرکت سوییسی ساخته شده، توانست به عنوان گرانترین گوشی دنیا در آن زمان در کتاب رکوردهای گینس ثبت شود.
در این گوشی از طلای ۱۸ عیار و ۱۲۰ قطعه الماس استفاده شده است.
gresso luxor las vegas jackpot
گرسو که به ساخت گوشیهای لوکس معروف است در سال ۲۰۱۰ گوشی لاکسر لاسوگاس جکپات را تولید کرد. این گوشی یک میلیون دلار قیمت داشت و در ساخت آن ۱۸۰ گرم طلا استفاده شد. بخش پشتی دستگاه از چوب آفریقایی با قدمت ۲۰۰ ساله و صفحه کلید دستگاه نیز از ۱۷ قطعه یاقوت کبود تراش خورده تشکیل شده است.
Goldvish Revolution
گلدویش رولوشن گوشی بعدی از سری گوشیهای گرانقیمت دنیاست که ۴۹۰ هزار دلار قیمت دارد و در سال ۲۰۰۹ ساخته شده است.
در ساخت این گوشی از طلای ۱۸ عیار به اضافهی ۲۹ قطعه الماس، چرم اعلاء و شیشهای از جنس یاقوت کبود استفاده شده است.
شکل و شمایل این گوشی کمی با گوشیهای امروزی متفاوت بود و سازندهی سوییسی آن تلاش کرده بود تا از ساعت مکانیکی در بخش زیر صفحه کلید استفاده کند و ساختار جدیدی با شکل بیضی به گوشی ببخشد.
Vertu Signature Cobra
اما أخرین گوشی از مجموعه گرانترین گوشیهای دنیا، از برند ورتوی انگلیسی است؛ این سازندهی گوشیهای لوکس از زیرمجموعههای نوکیا بود و بعدها از نوکیا جدا شد و به شکل مستقل به ساخت و تجهیز گوشیهای لوکس و لوازم جانبی پرداخت.
گوشی سیگنچر کبرا ۳۱۰ هزار دلار قیمت دارد، ارزانترین گوشی لوکسی است که از طلای ۱۸ عیار به همراه سنگهای قیمتی در آن استفاده شده است. در این گوشی علاوه بر طلای به کار رفته در بین کلیدها، یک مار طلایی اطراف گوشی را فرا گرفته که روی بدن مار و چشم آن از سنگهای قیمتی بهره برده شده است.
یکی از ویژگیهای این گوشی این بود که مشتریان میتوانستند به شکل سفارشی آن را خریداری کنند و سنگها و طلای آن را خودشان انتخاب کنند.
در لیست ارایه شده همانطور که میبینیم، گرانترین گوشیهای دنیا تقریبا متعلق به یک دههی پیش هستند. البته حالا هم شرکتهایی هستند که بنابر مناسبت خاصی گوشیها را به طلا یا الماس مزین کرده و به معرض فروش میگذارند اما معمولا این مدل گوشیها بیشتر سفارشی ساخته میشوند.
تا پیش از اینکه گوشیهای هوشمند بازار را اشباع کنند، گوشیهای دارای صفحه کلید از برندهای نوکیا و بلکبری بسیار مورد توجه طراحان لوکس بود و در مراکز خرید موبایل یا لابهلای گوشیهای پشت ویترین تعداد زیادی از این گوشیهای لوکس به چشم میخورد یا فروشگاههایی وجود داشتند که فقط گوشیها و لوازم جانبی لوکس عرضه میکردند.
اما حالا در ویترین مغازهها، گوشیهای لوکس را آیفونهای اپل یا پرچمداران سامسونگ تشکیل میدهند و حالا اعداد هزار و دو هزار دلاری، جنبهی لوکس پیدا کردهاند و کمتر کسی این روزها سراغ گوشیهای الماس نشان را میگیرد و اگر کسی آنقدر متمول باشد حتما یکی از مدلهای جدید آیفون یا گوشیهای سری اس و نوت سامسونگ را انتخاب میکند که حالا قیمتی حدود ۳۰ تا ۶۰ میلیون تومان قیمت دارند.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید