کتابی جدید به مشکل سریال های دنیای سینمایی مارول اشاره میکند
کتابی که از رازهای مارول پرده برداشت
کتابی جدید بهنام Burn it Down که توسط خبرنگار مورین رایان (Maureen Ryan) نوشته شده، صراحتا مشکل سریال های دنیای سینمایی مارول را فاش کرده است.
افشاگری مورین رایان در کتاب Burn It Down، بینشی جدید و همچنین توضیحی برای مسائل تکراری استودیو مارول، به ویژه در رابطه با سریالهای تلویزیونی دیزنی پلاس ارائه کرده است. به گفته منابع رایان، چندین کهنهکار تلویزیونی جلساتی با استودیو مارول داشتهاند و برخی از آنها بهدلیل برخی سیاستهای مارول، نسبت به همکاری با آنها ابراز علاقه نکردهاند.
ظاهرا در استودیو مارول، نویسندگان اصلی مجموعههای تلویزیونی MCU بهعنوان مجری برنامه (Show Runner) معرفی نمیشوند. همچنین به گفته یکی از کهنهکاران تلویزیون، مدیران مارول اغلب در اتاق نویسندگان حضور دارند که اکثر اوقات به عوض شدن بخشهایی از فیلمنامه و تغییر جهت پروژه منجر میشود.
یکی از خودیهای مارول بهنام کریستوفر بهتازگی از شیوه عملکرد بخش تلویزیون استودیو مارول که در آن یک تیم نویسنده به سرپرستی نویسنده اصلی گردهم میآیند، اما در نهایت توسط یک مدیر اجرایی نظارت میشوند، پرده برداشته است. متاسفانه درحالیکه استودیو مارول در کنار تولید محتوای خود گسترش مییابد، کسانی که مسئول میشوند آن تجربه لازم را ندارند، چراکه با توجه به سرعت پیشروی دنیای سینمایی مارول، زمان کافی برای یادگیری و بهروز شدن وجود ندارد.
این منبع موثق در ادامه تایید کرد که نویسندگان بخش تلویزیون استودیو از جمله نویسنده اصلی، اغلب پس از شروع تولید یا پس از تکمیل نگارش فیلمنامه کنار گذاشته میشوند. سپس یک تیم جدید باقی میماند تا با بازنویسیهای متعدد، جهتی جدید به پروژه مورد نظر بدهند. از دیگر مشکلات اساسی آنها این است که تهیهکنندگان ابتدا ایدهای را برای یک نویسنده مطرح میکنند و طرح کلی را به آنها اختصاص میدهند، اما خیلی ناگهانی و بدون هیچ هشدار و هماهنگی قبلی آن ایده را دور میاندازند و نویسنده را با ایده دیگری درگیر میکنند. البته این موضوع صرفا فقدان جهت نیست بلکه فقدان دید خلاقانه مارول است.
کریستوفر در ادامه خاطرنشان کرد که شاید یک فرد بهعنوان نویسنده اصلی معرفی شود ولی درنهایت، با توجه به تغییرات پیاپی و غیرمنتظره، معنای خاصی ندارد، یعنی آنها بهعنوان نویسنده هیچ قدرتی ندارند.
بر کسی پوشیده نیست که استودیو مارول در ماههای اخیر با کیفیت مجموعههای دیزنی پلاس دست و پنجه نرم کرده است. پس از موفقیت و تحسین آثاری مانند WandaVision ،Moon Knight و Loki، سریالهای بعدی بهدلیل عدم ارتباط با داستان کلی، جلوههای ویژه ضعیف و همچنین داستانسرایی پیچیده بهشدت مورد انتقاد قرار گرفتند.
خوشبختانه خبر خوب این است که بهدنبال بازگشت باب ایگر (Bob Iger) به سمت قبلی خود، یعنی مدیریت کمپانی دیزنی، همه چیز در حال تغییر کردن است و مشکل سریال های دنیای سینمایی مارول قابل حل شدن است. بنابراین میتوان با اطمینان گفت که دوران ترجیح دادن کمیت بر کیفیت به پایان رسیده و مارول این فرصت را دارد تا به دوران اوج خود بازگردد.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید