1%
  • 0/10

دایمنسیتی ۸۳۰۰ معرفی شد؛ میان‌رده‌ای در حد پرچم‌دار که داغ نمی‌شود!

لذت تجربه‌ی سنگین‌ترین بازی‌ها با کمترین هزینه!

دایمنسیتی ۸۳۰۰ معرفی شد؛ میان‌رده‌ای در حد پرچم‌دار که داغ نمی‌شود! ۰ ۰۲ آذر ۱۴۰۲ اخبار فناوری کپی لینک
دایمنسیتی ۸۳۰۰

مدیاتک به تازگی از پردازنده میان‌رده خود یعنی دایمنسیتی ۸۳۰۰ رونمایی کرد؛ پردازنده‌ای با ۶۰٪ توانایی گرافیکی بیشتر و امکانات هوش مصنوعی متعدد.

اگرچه دایمنسیتی ۸۲۰۰ پردازنده‌ی قدرتمندی به حساب می‌آید و به لطف عملکرد پردازشی و گرافیکی پایدار خود می‌تواند بدون داغ کردن تا مدت‌ها زیر فشار سنگین عملکرد خوب خود را حفظ کند اما مدیاتک به تازگی با عرضه‌ی دایمنسیتی ۸۳۰۰ نشان داده که در زمینه‌ی حفظ عملکرد پایدار پردازنده‌هایش به بلوغ کافی دست پیدا کرده است.

پردازنده‌ی جدید این شرکت تایوانی توسط TSMC و با نسل دوم فناوری ساخت ۴ نانومتری این شرکت تولید شده که از ۸ هسته‌ی پردازشی بهره می‌برد. این ۸ هسته با ترتیب ۱ + ۳ + ۴ در کنار هم قرار دارند که شامل ۱ هسته Cortex-A715 با فرکانس ۳٫۳۵ گیگاهرتز، ۳ هسته از همین نوع با فرکانس ۳٫۰ گیگاهرتز و ۴ هسته از نوع Cortex-A510 با فرکانس ۲٫۲ گیگاهرتز می‌شوند.

هر هشت هسته‌ی این پردازنده مبتنی بر معماری Armv9 بوده و مدیاتک مدعی شده در مقایسه با نسل گذشته حدودا ۲۰٪ قدرت پردازشی بیشتر و ۳۰٪ عملکرد پایدارتر را در آن شاهد خواهیم بود.

این تراشه‌ی جدید همچنین پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G615 MC6 را در خود می‌بیند که گفته می‌شود ۶۰٪ قدرت بیشتر و ۵۵٪ مصرف بهینه‌تری در مقایسه با قبل دارد. همچنین طبق ادعای مدیاتک، سرعت اجرای اپلیکیشن‌ها در حالت عادی ۱۷٪ و در حالت آماده به کار هم ۴۷٪ بیشتر شده است. با پشتیبانی از رم‌های LPDDR5X با سرعت خیره‌کننده‌ی ۸۵۳۳ مگابیت بر ثانیه و حافظه‌ی داخلی با استاندارد UFS 4.0، شرکت‌های تولیدکننده‌ی گوشی می‌توانند محصولات خود را با این تراشه به بهترین سخت‌افزارهای موجود مجهز کنند تا تجربه‌ای کم‌نظیر از انجام کارهای سنگین برایشان رقم بخورد.

مدیاتک دایمنسیتی ۸۳۰۰ یک پردازشگر عصبی APU 780 درون خود دارد که آن را به نخستین تراشه‌ی کلاس میان‌رده با پشتیبانی از هوش مصنوعی مولد تبدیل می‌کند. این یعنی شما در گوشی‌های مجهز به این پردازنده امکان بهره‌مندی از قابلیت‌های مبتنی بر هوش مصنوعی را هم خواهید داشت.

سنسور پردازش تصویر Imagiq 980 به کار رفته در این پردازنده قادر است از دوربین‌هایی با وضوح ۳۲۰ مگاپیکسل با امکان فیلم‌برداری در وضوح 4K با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه پشتیبانی کند. این یعنی شما در بهترین گوشی مجهز به این پردازنده هم قادر به فیلم‌برداری 8K نخواهید بود چون سنسور پردازش تصویر این اجازه را به شما نمی‌دهد.

دایمنسیتی ۸۳۰۰ از مودم 5G یکپارچه هم بهره می‌برد و قادر است از دو حالت مختلف اینترنت 5G برای رسیدن به سرعت ۵٫۱۷ گیگابیت بر ثانیه در فرکانس زیر ۶ گیگاهرتز بهره ببرد. این تراشه همچنین به وای‌فای 6E و بلوتوی ۵٫۴ هم مجهز شده است تا بدین ترتیب جدیدترین اتصالات بی‌سیم را در گوشی‌های مجهز به آن شاهد باشیم. لازم به ذکر است این تراشه می‌تواند از وضوح نمایشگر +FHD با رفرش‌ریت ۱۸۰ هرتز و وضوح +WQHD با سرعت ۱۲۰ هرتز پشتیبانی کند.

شیائومی در حال حاضر تنها شرکتی است که اعلام کرده قصد دارد حداقل یک گوشی مجهز به این تراشه را راهی بازار کند. این گوشی هم ردمی K70E است که ظاهرا اواخر این ماه باید شاهد رونمایی از آن باشیم. البته ردمی K70 هم طبق اطلاعات منتشر شده باید به این تراشه مجهز شود.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments