تا سال 2030 بازار متاورس پنج تریلیون دلاری میشود
تا 8 سال آینده بازار متاورس به سطح اقتصاد ژاپن میرسد
شرکت مشاوره بینالمللی McKinsey & Company ادعا میکند که متاورس میتواند طی 10 سال به بازاری به ارزش پنج تریلیون دلار تبدیل شود که مشابه درآمد سومین اقتصاد بزرگ جهان، ژاپن است.
شرکت تحقیقاتی McKinsey & Company گزارشی منتشر کرده است که بر اساس آن گفته میشود تا سال 2030، توسعه متاورس میتواند تأثیر اقتصادی 2 تا 2.6 تریلیون دلاری بر تجارت الکترونیکی داشته باشد.
بر این اساس تخمین زده میشود که متاورس بر بازار یادگیری مجازی دانشگاهی بین 180 تا 270 میلیارد دلار، بازار تبلیغات بین 144 تا 206 میلیارد دلار و بازار بازی بین 108 تا 125 میلیارد دلار تأثیر خواهد گذاشت. نویسندگان گزارش پیشبینی میکنند که با این حال، این تأثیرات میتواند بهطور متفاوتی در فرآیند خلق ارزش ظاهر شود.
تحلیلگران بر این باورند که شرکتهایی که برای Metaverse محتوا تولید میکنند میتوانند مزیتهای رقابتی بلندمدت ایجاد کنند.
این گزارش بیان میکند که ارزهای دیجیتال، هوش مصنوعی و واقعیت افزوده یا واقعیت مجازی اکنون توسط بسیاری از کشورها به عنوان سه فناوری پیشرو در متاورس در نظر گرفته میشوند.
اما از سوی دیگر نویسندگان گزارش پیشبینی میکنند که همراه با داراییهای رمزنگاری، توکنهای غیرقابل تعویض یا NFT و بازار داراییهای مستغلات مجازی در آینده نزدیک بیثبات باقی بماند.
با این وجود، افزایش قیمتها به دلیل کمبودی است که در پلتفرمهای امروزی مانند Decentraland و The Sandbox تعبیه شده است. این امر ریسک سرمایهگذاری مرتبط را افزایش میدهد، حتی زمانی که سازمانهای سرمایهگذار به دنبال سرمایهگذاری بر روی املاک مجازی خود هستند.
به گفته نویسندگان گزارش، این شرکتها روی پذیرش انبوه متاورس در آینده نزدیک و اتخاذ یک پلتفرم خاص برای خرید زمین مجازی شرطبندی میکنند؛ این در حالی است که سازگاری بین دنیای واقعی و مجازی در حال حاضر خیلی چشمگیر نیست.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید