۱۰ واقعیت عجیب و باورنکردنی درباره تلفنهای همراه
گوشیهای موبایل از توالت کثیفترند
بر کسی پوشیده نیست که تلفنهای همراه بخش بزرگی از زندگی ما هستند. ما از آنها برای برقراری ارتباط با دوستان و خانواده و ثبت عکس از همه لحظات زندگیمان استفاده میکنیم و نیز گذراندن اوقات و سرگرمی را با همین دستگاهها سپری میکنیم.
در این مقاله عجیبترین حقایقی را در مورد موبایلهایی که به شدت به آنها وابسته شدهایم، گردآوری کردهایم.
اولین تلفن همراه حدود ۲۵۰۰ پوند قیمت داشت
اولین تلفن همراه در واقع در سال ۱۹۸۳ یعنی حدود ۴۰ سال پیش در ایالات متحده فروخته شد.
مارتین کوپر این تلفن همراه را اختراع کرد که علیرغم ظاهر بزرگ و حجیمی که داشت ارزان قیمت نبود.
باور کنید یا نه، اولین تلفن همراه حدود ۴ هزار دلار یعنی ۱۲۰ میلیون تومان قیمت داشت.
گوشیهای موبایل از توالت کثیفترند
این واقعیت دربارهی تلفنهای همراه ممکن است شما را ناراحت کند؛ اما باور کنید یا نه، محققان میگویند گوشیهای موبایل از توالت کثیفتر هستند، چرا که در هر جایی آنها را روی میز و سنگ و زمین قرار میدهیم و مدام این دستگاهها به دستمان چسبیدهاند و دستمان هم همیشه با همه جا در تماس است.
موبایلهای ما تقریباً همه جا با ما هستند؛ بنابراین روی این دستگاهها انواع و اقسام میکروبها زندگی میکنند.
در واقع یک گوشی حدود ۱۸ نوع باکتری بیشتر از صندلی توالت را روی خود حمل میکند. بنابراین، به یاد داشته باشید که تلفن همراه خود را به طور منظم تمیز و ضدعفونی کنید!
موبایل شما از یک سفینه فضایی قدرتمندتر است
ما در مورد تراشهها و پردازندههای تلفن همراهمان زیاد صحبت میکنیم و دلیل خوبی هم دارد.
آخرین پردازنده اپل A16 Bionic به معنای واقعی کلمه همه را غافلگیر کرد. این تراشه به قدری قدرتمند و پرسرعت است که با سریعترین پردازشگرها حتی رایانههای آپولو برابری میکند؛ به طوریکه طبق گفتههای ناسا، اکنون موبایلهای معمولی قدرت محاسباتی بیشتری نسبت به رایانههای مورد استفاده برای فرود آپولو 11 روی ماه دارند.
شارژ گوشی با استفاده از ادرار
بعضی مواقع اختراعاتی در دنیا ثبت میشود که موجبات شگفتی همه را فراهم میکند؛ مثلا شارژ گوشی با استفاده از ادرار.
دانشمندان در بریستول راهی برای شارژ کردن تلفنهای همراه یافتهاند که با استفاده از ادرار میتوان این کار را انجام داد. محققان بر این باورند که در آینده نه تنها برای شارژ وسایل الکترونیکی میتوان از توالتهای هوشمند، بلکه ذخیره انرژی استفاده کرد.
اولین تلفن همراه بیشتر از یک کیلوگرم وزن داشت
گوشیهای موبایل در دنیای امروزی حدود ۲۰۰ گرم وزن دارند و مدلهای جدید روز به روز سبکتر میشوند.
با این حال، اولین تلفن همراه تا به حال، حدود ۲.۵ پوند یعنی بیشتر از یک کیلوگرم وزن داشت. حالا تصور کنید یک پاره آجر را داخل کیف یا جیبتان حمل کنید.
بروز علایمی به عنوان فوبیای بدون تلفن
چنان به گوشیهای موبایل وابسته شدهایم که تقریبا تمام زندگی و کارمان به این دستگاهها بستهاست؛ به طوری که تصور یک لحظه بدون گوشی برایمان غیرقابل درک است. از این رو بیماریهای جدیدی هم کشف شده که بیشتر جنبه روانی دارد و به فوبیای بدون گوشی تعبیر میشود. یعنی کسانی هستند که اضطراب از دست دادن تلفن همراهشان را دارند به طوری که گاهی بدون پیش زمینه فکری از خواب بیدار شده و در حالت ناخودآگاه چک میکنند که گوشی نزدیکشان است یا نه. این پدیده «نوموفوبیا» نامیده میشود؛ این اصطلاح ترکیبی از عبارت “بدون فوبیا از تلفن همراه” است.
احساس روانی زنگ خوردن گوشی
همه ما این حس را تجربه کردهایم که تلفن همراهمان زنگ میخورد در حالی که اصلا صدایی از گوشی درنمیآید.
حتی گاهی گوشیمان را بیرون میآوریم به صفحه نگاه میکنیم و حتی گوشی را در دست میگیریم که مطمئن شویم زنگ نمیخورد. این عارضه ringxiety نام دارد و در واقع یک پدیده روان آکوستیک واقعی است؛ حسی که وقتی مطمئن هستید میتوانید صدای زنگ تلفن همراه خود را حس کنید یا بشنوید، احساس میکنید.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید