ایموجیهای پرطرفدار دنیا را بشناسید
۲۰۰ شکلکی که معنای خاصی دارند
ایموجیها، نمادها و کاراکترهای کوچکی که هر روز ارسال و دریافت میکنید، هرکدام معنای خاصی دارند که احتمالا بسیاری از کاربران معنای آنها را میدانند.
یک استاندارد دیجیتالی برای متن که شامل تقریباً ۴۰۰۰ ایموجی است که تقریبا در همه برنامهها و پیامرسانها میتوان از آن استفاده کرد. براساس گزارشی که در سال ۲۰۲۱ منتشر شد، ۹۲ درصد از مردم جهان هنگام برقراری ارتباط آنلاین از شکلک یا ایموجی استفاده میکردند. با چنین استفاده گستردهای در تقریباً هر دستگاه مدرنی که قادر به ارسال پیام به صورت آنلاین است، باید این سؤال را بپرسید: بیشترین استفاده از Emoji چیست؟ و شاید جالبتر اینکه کدام ایموجی در انتهای لیست قرار دارد؟
ایموجی که بیشترین استفاده را دارد چندان تعجب آور نیست و احتمال زیادی وجود دارد که امروز آن را دریافت یا ارسال کرده باشید. این شکلک اشکهای شادی است که گفته میشود ۵ درصد از هر ایموجی ارسال شده در سال ۲۰۲۱ را تشکیل میدهد. در حالی که ممکن است ۵ درصد آن چندان زیاد به نظر نرسد، اما وقتی تعداد ایموجیهای ارسال شده را در نظر میگیریم نشان دهنده تعداد بسیار زیادی از ایموجیها است.
Emoji در مکان آخر بیشتر به دلیل نامشخص بودن آن زیاد استفاده نمیشود. پرچم گوادالوپ، منطقهای متعلق به فرانسه در دریای کارائیب، در رتبه ۱۵۴۷ قرار دارد. پرچمهای ایالات متحده و برزیل به سمت بالای لیست ایموجیهای پرچم محبوب قرار دارند و به ترتیب در رتبه ۲۳۶ و ۴۰۶ قرار دارند و آنها را به دو شکل رایجترین شکلکهای پرچم معرفی میکنند.
انتهای لیست تقریباً به طور کامل توسط پرچمهای ملل و مناطق مختلف اشغال شده است. جدای از گزینههای خاصتر برای مکان، Emoji “مرد کارخانهدار” در جایگاه ۱۴۷۵ و Emoji سورتمه در رتبه ۱۳۷۹ قرار دارند. بین مکانهای مبهم در انتهای لیست و نمادهای تقریباً جهانی احساسات در بالای لیست، وسط بسته از ترکیبی از نمادها، حیوانات، اشیا و غذا تشکیل شده است. به عنوان مثال، ایموجی دلفین در شماره ۵۲۳، درست در کنار ایموجی برنج پخته شده در شماره ۵۲۴ قرار دارد.
با ظاهراً هر بهروزرسانی جدید گوشی، احتمالاً دسته جدیدی از Emoji در اختیار خواهید داشت. نمادها و شخصیتهای جدید از کجا میآیند؟ در بیرون، این فرآیند میتواند کمی تصادفی یا مبهم به نظر برسد، اما گنجاندن هر Emoji نتیجه بررسی دقیق در مورد معنای آن است. کنسرسیوم یونیکد که صاحب امتیاز ایموجیهاست، هفت معیار دارد که برای القای یک کاراکتر جدید به صفحه کلید گوشی شما در نظر گرفته است. آن معیارها عبارتند از:
- یک ایموجی جدید باید “معنای چندگانه” داشته باشد. اگر خیلی مبهم یا خیلی خاص باشد، ممکن است معنای خاصی را القا نکند.
- قابلیت استفاده در دنبالهای از ایموجیهای دیگر. اگر برای استفاده بیش از حد نامتعارف باشد، کار نخواهد کرد.
- ایموجی باید “زمینه جدیدی را ایجاد کند.”
- ایموجی جدید باید «متمایز» باشد و در میان صدها ایموجی موجود دیگر متمایز باشد.
- باید به سطح استفاده خاصی برسد.
- یونیکد درباره «کامل بودن» آن قضاوت و مشخص میکند که آیا ایموجی جدید مجموعه شخصیتهای دیگر را کاملتر میکند یا نه، مثلاً پرچمهای بیشتری از کشورها یا مناطق مختلف را نشان میدهد.
- سازگاری با پلتفرمهای مختلف بررسی میشود. ایموجیای که فقط در X (که قبلاً توییتر نامیده میشد) خوب نمایش داده شود و در فیسبوک یا واتساپ بد به نظر برسد، موفق نخواهد بود.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید